45641
Oldal nyomtatása
Windows® 10 Home 64-bit
  • Windows® 10 Home 64-bit

Windows® 10 Home 64-bit

OEI verzió! A termék dobozképe illusztráció!

 

A Windows 10 az Ön partnere elképzelései megvalósítása során. Használja a már megszokott, ám kibővített Start menüt, és fedezze fel, hogyan tudja hatékonyabban elvégezni feladatait - akár egyszerre több eszközön is. Rajongani fog az olyan innovatív tulajdonságokért, mint például az online tevékenységhez létrehozott, vadonatúj böngésző.

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
39990
39 990 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE RAKTÁRON
ÁRKÁD RAKTÁRON
DEBRECEN RAKTÁRON
MAMMUT RAKTÁRON
PÓLUS RAKTÁRON
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON RAKTÁRON
PÉCS RAKTÁRON

 

A valaha készített legjobb Windows még jobbá vált

A Windows 10 alapvetően gyors és ismerős, fokozottan biztonságos élményt nyújt, az új szolgáltatásokkal pedig még kreatívabban és hatékonyabban dolgozhat.

 

 

Ismerős élmény kedvelt szolgáltatásokkal: A Start menü és a keresősáv megkönnyíti a dolgok gyors megtalált. Egyszerűen rendezheti, szerkesztheti és megoszthatja fényképeit és videóit. Böngésszen az interneten gyorsabban a Microsoft Edge használatával.
A természetes biztonság: A Windows beépített biztonsági szolgáltatásaink hála nyugodtan hátradőlhet – tűzfal és internetes védelem a vírusok, kártevők és zsarolóprogramok elleni védelem érdekében.
A hatékonyság új módja: Dolgozzon gyorsabban az Ütemtervvel és a Fókuszsegéddel! A Csatolt telefon alkalmazással pedig elő sem kell vennie a telefonját; egyszerűen elérheti szöveges dokumentumait és fényképeit közvetlenül a számítógépén.

 

A Windows 10-et egy új számítógépen lehet a legjobban megismerni

A Windows fejlődésével a számítógépek is fejlődtek, így együtt most még hatékonyabbak és innovatívabbak. Az új, Windows 10-es eszközök olyan szolgáltatásokat kínálnak, mint a szabadkézi rajz, az arcfelismerés, a hangszolgáltatások, játékok és még sok más.

 

 

Írja le és fűzzön hozzá megjegyzést! Készítsen jegyzeteket, írjon alá dokumentumokat, navigáljon, rajzoljon, firkáljon, szerkesszen a digitális tollal. Engedje szabadjára kreativitását és őrizze meg hatékonyságát digitális tollal és egy érintőképernyős számítógéppel.
Egynél több ablakot szeretne látni? A Windows és a nyíl billentyűk segítségével akár 4 ablakot is könnyedén elhelyezhet a képernyőjén, így mindent egyszerre láthat, ami a munkájához kell.
Gyors, biztonságos és jelszómentes bejelentkezés. Háromszor gyorsabban bejelentkezhet Windows rendszerű eszközére, mint jelszóval. Az azonnali belépéshez használjon arc- vagy ujjlenyomat-felismerőt.

 

Turbózza fel a játékot Windows 10-zel!

A Windows a világ legnagyobb játékplatformja. Játsszon 4K felbontásban és használja ki a Játék mód és a DirectX 12 nyújtotta teljesítmény előnyeit, végül pedig mutassa meg, mit tud a beépített Keverő biztosította közvetítésekkel.

 

 

Ön szereti a telefonját, ahogy a számítógépe is.

Maradjon szinkronban! Folytassa ott, ahol abbahagyta, bárhol hagyta is abba! Weboldalak, Office-dokumentumok, fényképek – megtekintheti, elkészítheti vagy szerkesztheti őket a telefonján, majd elküldheti a számítógépére.

 

 

Office 365 + digitális toll = intelligens használat

Írja meg a főcímet, készítsen listákat vagy tervezze meg diáit tollal, majd alakítsa át őket egyszerűen PowerPoint-bemutatóvá.

 

 

Az üzleti igényeinek megfelelő alkalmazást keres?

A Windows 10 Pro számos professzionális, hatékonyságnövelő szolgáltatást nyújt. Az átfogó biztonsági szolgáltatások mellett a BitLocker adattitkosítási technológia és a Távoli asztal funkció gondoskodik arról, hogy bárhonnan elérhesse számítógépét.

 

Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?
Windows® 10 Home 64-bit
Az értékelést írta:

Nagyon elégedett vagyok. Mivel mi vettük meg az első gépet kicsit féltem, hogy nem lesz jó. Az ügyfélkapcsolat nem ért véget a pénztárnál, telefonon kértünk segítséget és profi módon segítettek. Bátran ajánlom a gépet mindenkinek.
Windows® 10 Home 64-bit
Az értékelést írta:

Tökéletes! Gyors, megbízható, nagyon jó kis gép :)
Windows® 10 Home 64-bit
Az értékelést írta:

Megfelelő.
Windows® 10 Home 64-bit
Az értékelést írta:

Tiszta gépre telepítve probléma nélkül indult. A frissítési mechanizmus nem volt kiismerhető, néha napokig várakoznak telepítésre készen a frissítések.
Windows® 10 Home 64-bit
Az értékelést írta:

+++
Windows® 10 Home 64-bit
Az értékelést írta:

A termék rendben, gyorsan megérkezett, minőségével teljes mértékben elégedett vagyok!