Belépés
E-mail cím
Jelszó
Regisztráció
Elfelejtett jelszó?
x
Információk

Ingyenes házhozszállítás
15 000 Ft felett

Futárszolgálattal

Ingyenes személyes átvétel, átvételi pontban 4 990 Ft felett

PickPackPont átvétel

Személyes átvétel üzleteinkben

Budapest - Allee
Budapest - Árkád
Budapest - Mammut
Budapest - Oktogon
Budapest - Pólus
Debrecen
Győr
Pécs
Szeged
Kapcsolat

Bármilyen észrevételed és kérdésed van írj a blackfriday@notebook.hu e-mail címre.
Mai nap online chat szolgáltatásunk és telefonos ügyfélszolgálatunk terheltség miatt nem elérhető.

 

IngyeneSprinters Házhozszállítás Futárszolgálattal

Ügyfeleink igényét szem előtt tartva a weboldalon vagy emailben megrendelt notebookot, netbookot vagy ultrabookot 15.000.- Ft-os összérték felett ingyenesen házhozszállítjuk. Nincs más dolgod, mint a rendelés végén a pénztár oldalon a "Házhozszállítás futárral" lehetőséget választani. Bruttó 15.000Ft összérték alatt a szállítási díj bruttó 1490Ft.

A kiszállítást a Sprinter futárszolgálat végzi, és általában a kiszállítási értesítést követő munkanap 8-17h között teljesítik azt. Ha az első csomagkézbesítés meghiúsul, értesítünk a kézbesítési kísérletről, és felár nélkül újra kiszállítjuk a csomagot.

 

Szolgáltatás előnye: Online rendelt termékét házhozszállítjuk országhatáron belül, ha nem tudod üzletünkben átvenni.

Felhívjuk figyelmedet, a kézbesítés a megadott idősávba bármikor megtörténhet, ezért a megadott címen kell várnod!

 


 

Pick Pack pontIngyenes Pick Pack Pontos átvételt, több mint 240 településen és 700 ponton országszerte!

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 190 településén megtalálható több, mint 600 Pick Pack Pont valamelyikében ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagot. 

www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

 

A Pick Pack Pont-ok olyan hírlapüzletek, valamint és töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

átvevő pontok
 

A 240 településen található több mint 700 pont között találjátok az Inmedio és a Relay üzleteket. –Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál mit például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén.  Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások. 2013 ősze óta hálózatunk részét képezik a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletek is, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Co-op Star hálózat boltjai.

 

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítünk, melyet követően csomagodat azonnal átveheted.

 

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

 

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon találsz.

Csomagodat a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheted nyomon.

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:   

Megrendelés összege 

Szállítás díja 

4990.- Ft alatt

690.- Ft

4990.- Ft felett*

Ingyenes*

*200.000.- Ft feletti megrendelések átvétele a pick pack pontokban nem lehetséges. Rendeld meg ingyenes kiszállítással! 

 

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha számodra a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tudsz az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérheted a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a vásárlás véglegesítésénél történik.  Előbb beállítod a "Pick Pack Pontban átvétel" opciót, majd választhatsz a Pick Pack Pont-ok listájából. 

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérünk, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

A kiszállítási értesítést követően a megrendelt termékeket Budapesten általában 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén általában 3 munkanapon belül veheted át a kiválasztott Pick Pack Pont -on.