Áruvásárlási gyorskölcsön - Laptop részletre, Notebook hitelre


0% THM 10 hónapra, kihagyhatatlan ajánlatok!*

 

Válogass ajánlataink közül, válaszd kedvezményes részletre megvásárolható termékeinket üzleteinkben és webshopunkban!

Gyere és szerezd be a régóta áhított notebookot, telefont vagy konzolt most akár 0% THM-mel!

 

2019. június 17. és  június 30. között a 0% THM -mel jelölt termékeinkre az alábbi konstrukciók érhetők el, melynek elérhető futamidejét

termékenként megjelölve a termékoldalon, a jobb oldali sávban találsz meg: 

 

10 havi  0% THM  - minimum 40 000 Ft, maximum 2 000 000 Ft hitelösszeg esetén.

 

Az igénylés folyamata:

Weboldalon keresztüli rendelésnél

Rakd a kosárba a kiválasztott terméke(ke)t, majd a pénztárnál a fizetési módnál válaszd a ’Codifis Webshop Hitel’ pontot. A rendelés véglegesítése után töltsd ki a hitelkérelmi adatbekérőt.

Üzletben való vásárlásnál

Válaszd ki a megfelelő terméket és fizetésnél jelezd az értékesítőnek, hogy Cofidis áruhitellel kívánsz vásárolni.

 

Nézd meg, hogy hogyan tudsz online áruhitellel vásárolni webáruházunkban!

Vonatkozó Cofidis hirdetmények​:

>> 0%THM-10hó-Online-Hirdetmény

 

További részletek és kérdések esetén, üzleteinkben értékesítő kollégáink és a központi ügyfélszolgálatuntud segítséget nyújtani. 


 
 

Általános információk a Cofidis hitelekről

Információk a hitelről

Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánajárás nélkül intézhet. Szakszerű segítségnyújtás, mert kombináltuk az online vásárlást a Cofidis Magyarországi Fióktelepe munkatársai által végzett telefonos előminősítéssel. Ezáltal akár azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő kérdéseire és levesszük Önről az adatrögzítés terhét is. Nem kell postáznia: a szerződéscsomagot e-mailben a postázás kihagyásával, rögtön az előminősítést követően eljuttatjuk Önhöz. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott előre kitöltött szerződést pedig futárunk hozza el Öntől. Biztonságos, mert adatait egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, nem kell az interneten keresztül közölnie bizalmas személyes és pénzügyi adatait.

GYIK

A megrendeléstől számítva mikor vehetem kézhez a terméket?

A termék kiszállítása maximum 2 hét alatt megtörténik.

Amennyiben Ön a termék megvásárlásához hitelt igényel, úgy Önnek nem kell mást tennie, mint az e-mailben a Cofidis Magyarországi Fióktelepétől kapott általános tájékoztatót, hitelszerződést és ügyfélnyilatkozatokat két példányban (társigénylő esetén 3 példányban) kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes tájékoztató alapján) összekészíteni.

Mit tegyek a szerződéssel?

Amennyiben kinyomtatta a szerződést, és összekészítette a következő pontban feltüntetett valamennyi szükséges dokumentumot, kérjük, várja futárunk jelentkezését, vagy Ön is felveheti a kapcsolatot a futárszolgálattal a 06-01-501-0306 -as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre 3 munkanap áll az Ön rendelkezésére.

Milyen határidőket kell betartanom?

Amennyiben hitelkérelme pozitív előminősítést kap, az erről történő értesítést követően 3 munkanap áll rendelkezésére, hogy a kapcsolat a futárszolgálatunkkal megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll az Ön rendelkezésére ahhoz, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtse, és a futárszolgálat számára átadja. Amennyiben a pozitív előminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándéka, és kérelmét érvénytelennek tekintjük!

A hitellel kapcsolatban hol érdeklődhetek?

A Cofidis ügyfélszolgálatán, a hiteligénylés esetén a +36-30-510-33-33 telefonszámon, Cofidis ügyfelek esetén a +36 1 354 5000 számon.

Szükséges dokumentumok:

Személyi igazolvány, útlevél vagy kártya alapú gépjármű vezetői engedély – a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
Lakcímkártya – csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata
Adókártya – az első oldal másolata
JövedelemigazolásCofidis munkáltatói (Jövedelem) igazolás

500 000 Ft alatt:
Alkalmazott:
 Egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának a másolata arról a számláról, ahová a jövedelme érkezik. (A bankszámlakivonat formátuma lehet eredeti, fénymásolat vagy online bankból nyomtatott kivonat), amennyiben készpénzben kapja jövedelmét, úgy utolsó havi bérpapír másolata vagy Munkáltatói igazolás.
Nyugdíjas: Két hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a nyugdíja érkezik (bankszámlakivonat formátuma lehet eredeti, fénymásolat, vagy online bankból kinyomtatott kivonat), vagy Nyugdíj éves elszámoló lap másolata; amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

500 000 Ft felett:
Alkalmazott:
 Munkáltatói igazolás. Az igazolás 30 napnál nem régebbi, beküldendő eredetiben, mely lehet a csomagban található, vagy azzal megegyező tartalmú nyomtatvány. Amennyiben készpénzben kapja jövedelmét, úgy utolsó havi bérpapír másolata is szükséges.
Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata; amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a nyugdíjfolyósító által kiállított határozat a véglegesítésről. Két hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, amelyen Ön számla-, vagy társ-számlatulajdonosként szerepel, és amelyre a kölcsönösszeg utalását kéri (a bankszámlakivonat formátuma lehet fénymásolat vagy online bankból kinyomtatott kivonat). Folyószámla nyitási szerződés minden oldalának fénymásolata (amennyiben most nyitotta a folyószámlát). Amennyiben gyermek után családi pótlékra jogosult: MÁK (Magyar Államkincstár) által kiállított igazolás fénymásolata, vagy saját névre szóló bankszámlakivonat fénymásolata, amelyre a családi pótlék- utalás érkezik a MÁK-tól. 
Egyéb jövedelem igazolás (pl.: ingó, ingatlan bérbeadásából származó jövedelem, cafeteria): az egyéb jövedelem típusától függően NAV által kiállított jövedelemigazolás fénymásolata vagy munkáltatói igazolás.

 

A hiteligénylés alapfeltételei:

           - A hiteligénylő természetes személy (a végszámla a hiteligénylő nevére lesz kiállítva). 

- 18. életév betöltése

- Állandó magyarországi lakcím

- Rendszeres, minimum nettó 70.000 Ft-os jövedelem

- Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas

- A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

Az igénylés folyamata

Cofidis Folyamat

Cofidis hiteligénylés időtartama

Munkáltatói igazolás:

>> Cofidis munkáltatói igazolás

 

Aktuális hirdetmények:

 

>> 8.80%THM-Hirdetmény

>> 24.99% THM-Hirdetmény

>> 38.99% THM-Hirdetmény

 

Egyéb kérdéseiddel kérünk, keresd fel ügyfélszolgálatunkat, ahol kézségesen segítünk!