​​Áruvásárlási gyorskölcsön - Laptop részletre, Notebook hitelre


OTP áruhitel, kihagyhatatlan részletfizetési ajánlatok!

 

Válogass ajánlataink közül, válaszd kedvezményes részletre megvásárolható termékeinket üzleteinkben és webshopunkban!

Gyere és szerezd be a régóta áhított notebookot most akár online áruhitellel!

 

​2022. június 6. és 2022 június 28. között a 0% THM -mel jelölt termékeinkre az alábbi konstrukciók érhetők el, melynek elérhető futamidejét

termékenként megjelölve a termékoldalon, a jobb oldali sávban találsz meg: 

 

Most 2.000 Ft-ot spórolhatsz, ha OTP Bonusz hitelkártyán törleszted a kiválasztott áruhiteled! Hitelkártya THM 39,7%¹ További részletek

 

OTP 20 havi  0% THM  - minimum 75 000 Ft, maximum 1 000 000 Ft hitelösszeg esetén.

Hitelösszeg: 75 ezer Ft és 1 millió forint Ft között. Futamidő: 20 hónap.  Saját erő 500 ezer forintig 0%, felette min. 20%. Kezelési költség 0%. Éves Ügyleti Kamat: 0% A Digitáltech Kft.  az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.

Reprezentatív példa: 500 000 Ft kölcsönösszeg, 20 hónap futamidő, 0% (teljes futamidő alatt fix) éves ügyleti kamat esetén, a havi törlesztő részlet: 25 000 Ft, a kölcsön teljes hiteldíja: 0 Ft, a futamidő során visszafizetendő teljes összeg: 500 000 Ft, THM: 0%.

 

OTP 10 havi  0% THM  - minimum 30 000 Ft, maximum 1 000 000 Ft hitelösszeg esetén.

Hitelösszeg: 30 ezer Ft és 1 millió forint Ft között. Futamidő: 10 hónap.  Saját erő 500 ezer forintig 0%, felette min. 20%. Kezelési költség 0%. Éves Ügyleti Kamat: 0%. A Digitáltech Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.
Reprezentatív példa: 500 000 Ft kölcsönösszeg, 10 hónap futamidő, 0% (teljes futamidő alatt fix) éves ügyleti kamat esetén, a havi törlesztő részlet: 50 000 Ft, a kölcsön teljes hiteldíja: 0 Ft, a futamidő során visszafizetendő teljes összeg: 500 000 Ft, THM: 0%.

 

OTP 9,9% - 41,0% THM - minimum 50 000 Ft, maximum 1 000 000 Ft hitelösszeg esetén.

Futamidő: 10, 12, 18, 24, 30, 36 hónap. Éves ügyleti kamat fix: 10 hónapos futamidő esetén 34,49%, 12 hónapos futamidő esetén 33,00%, 18 hónapos futamidő esetén 27,00%, 24 hónapos futamidő esetén 22,00%, 30 hónapos futamidő esetén 17,00%, 36 hónapos futamidő esetén 9,39%. 
THM: 10 hónapos futamidő esetén 39,6%, 12 hónapos futamidő esetén 37,6%, 18 hónapos futamidő esetén 25,00%, 24 hónapos futamidő esetén 22,2%, 30 hónapos futamidő esetén 16,3%, 36 hónapos futamidő esetén 9,9%.
A Digitáltech Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.
Reprezentatív példa: 500 000 Ft kölcsönösszeg, 36 hónap futamidő, 9,39% (teljes futamidő alatt fix) éves ügyleti kamat esetén, a havi törlesztő részlet: 16 021 Ft, a kölcsön teljes hiteldíja: 76 765 Ft, a futamidő során visszafizetendő teljes összeg: 576 765 Ft, THM: 9,9%

Érvényes: a webáruházban feltüntetett időszakban, a megjelölt termékekre.

 

Az igénylés folyamata:

Weboldalon keresztüli rendelésnél

Rakd a kosárba a kiválasztott terméke(ke)t, majd a pénztárnál a fizetési módnál válaszd a ’Webshop Hitel’ pontot és a számodra megfelelő alpontot.

A rendelés véglegesítése után átirányítunk az OTP felületére ahol a hitelkérelmet online véghez viheted.

Üzletben való vásárlásnál

Válaszd ki a megfelelő terméket és fizetésnél jelezd az értékesítőnek, hogy áruhitellel kívánsz vásárolni.

 

Nézd meg milyen egyszerűen, már elektronikus aláírással, 100% online intézheted az áruhitel igénylésed!

​​

 

Vonatkozó hirdetmények​:

>> 0%THM-10hó-Online-Hirdetmény - OTP

>> 0%THM-20hó-Online-Hirdetmény - OTP

>> 9,9%THM-36hó-Online-Hirdetmény - OTP

>> 9,9%THM-36hó-Online-Hirdetmény - OTP

>> Hitelkártya Hirdetmény a Belépési Bónuszról - OTP

>> Hirdetmény az áruvásárlási és szolgáltatási gyorskölcsön közvetítő partnereknél igényelt hitelkártya termékről - OTP

Munkáltatói igazolás​:

>> OTP munkáltatói jövedelemigazolás

Ügynöki tájékoztató:

>> Pénzügyi szolgáltatás közvetítését megelőző ügyfél tájékoztató

További részletek és kérdések esetén, üzleteinkben értékesítő kollégáink és a központi ügyfélszolgálatunk tud segítséget nyújtani. 


 
 

Általános információk az OTP hitelekről

 

Az áruhitel igénylés folyamata

Igényeld egyszerűen, gyorsan, kényelmesen otthonodból az OTP áruhitelt!

Vásárláskor válassza az online áruhitel fizetési módot, amely után átirányítjuk az OTP Bank hiteligénylési felületére.

A bank online felületén adja meg adatait, és a szükséges információk megismerése után bírálatra küldheti online hiteligénylését.

A megadott adatai alapján elvégezzük a hitelbírálatot. Pozitív bírálat esetén választhat ajánlataink közül.

 

A bírálat második részében a felöltött dokumentumok alapján leellenőrizzük a korábban megadott adatait. Ha mindent rendben találunk, következik a szerződéskötés.

 

Az online szerződéskötés VideoBankon keresztül, videóhívással történik. Ennek során először az online ügyfél-azonosítást végezzük el, és ha ez sikeres, akkor megkötheti a kölcsönszerződést.

 

A banki szerződéskötés előtt, a jogszabályi előírások alapján leellenőrizzük a videóhívást.

Ha a hívás megfelel az előírásoknak, e-mailben küldjük el a bank által elektronikusan aláírt kölcsönszerződés csomagot.

 

A termék kiszállításáról egyeztetett időpontban partnerünk gondoskodik.

 

 

 

 

 

 

 

A kölcsönigénylés hitelbírálata a rögzített adatok alapján

Ha az adatait rendben találta és az igénylést jóváhagyta, akkor megkezdjük a hitelbírálatot. A bírálat eredményéről az online igénylői felületen adunk tájékoztatást. A felületre az e-mail címére küldött link segítségével léphet be.

Áruhiteled OTP Bonus Hitelkártyán is törlesztheted! 2.000 Ft-ot írunk jóvá OTP Bonus Hitelkártya igénylése esetén Belépési Bonuszként, ha teljesíted a feltételeket.¹

Ha pedig rendszeresen használod hitelkártyád, költéseiddel pénzvisszatérítést gyűjthetsz, amely évi akár 30.000 Ft is lehet.² További részletek

 

 

 

¹Az Áruvásárlási és szolgáltatási gyorskölcsön közvetítő partner (ek)nél igényelt OTP Bonus (a továbbiakban Kereskedői Bonus) hitelkártya szerződések esetén a Belépési Bónusz összege  2.000 Ft, amennyiben a szerződő fél a hitelkártya-szerződéskötés során:

- OTP Bankra vonatkozó marketing és adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot ad, és

- megad legalább 1 db mobil és 1 db e-mailes elérhetőséget, melyeken a marketingcélú megkeresést

engedélyezi,

- valamint a szerződéskötést követő 45 napban legalább két lekönyvelt vásárlási tranzakciót végrehajt a kártyájával.

A Belépési Bónuszt a bank a feltételek teljesítésének vizsgálatát követően jóváírja a hitelkártyaszámlán. Belépési Bónuszra a főkártya-birtokos csak akkor jogosult, ha a vizsgálat időpontjában a hitelkártya számla még élő és a főkártya-birtokos nem kerül 30 napot meghaladó hátralékba.

²A hitelkártyás vásárlások összege, valamint a hitelszámla terhére adott szolgáltatói beszedések (pl. közüzemi számlák) összege alapján a bank jóváírja az éves költések 1%-át, ezen felül az adott évszaknak megfelelő típusú üzletekben történt vásárlások után +2% (összesen 3%) visszatérítést ad havonta maximum 2500 Ft, évente 30 000 Ft-ig. (Részletek a promócióhoz kapcsolódó hirdetményben).

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja. Az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. Az akcióról, a Belépési Bónusz és a vásárlás visszatérítés jóváírásának feltételeiről, a THM aktuális mértékéről valamint a szolgáltatással kapcsolatos részletes feltételekről kérjük, tájékozódjon az OTP Bankfiókjaiban, illetve a www.otpbank.hu oldalon közzétett vonatkozó Üzletszabályzatból és Hirdetményből.

​​

Milyen dokumentumokra lesz szüksége a kölcsönhöz?

A kölcsön igényléshez alap esetben az alábbi dokumentumok benyújtására lesz szüksége.

Minden igénylő esetében

· Érvényes, magyar hatóság által kiállított

o személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy

o kártya formátumú vezetői engedély (jogosítvány), amelyben az állampolgársága magyarként (HUN) van jelölve és lakcímkártya, vagy

o útlevél és lakcímkártya.


· Munkáltatói jövedelemigazolás vagy utolsó 3 havi bankszámlakivonat. Nem kell munkáltatói jövedelemigazolást bemutatnia

o kölcsönösszegtől függetlenül, ha Ön legalább 3 hónapja nyitott bankunknál lakossági bankszámlát és jövedelme azóta is oda érkezik, vagy

o 300.000 Ft kölcsönösszegig, ha Ön a kölcsönigényléskor nem rendelkezik 2015. január 1. után kötött, 300.001 Ft alatti összegű kölcsönnel, és vállalja 50%-ot meghaladó mértékű saját erő befizetését.

· Ha a kölcsönt nem OTP Banknál vezetett lakossági bankszámláról szeretné törleszteni, a legutolsó havi bankszámlakivonat.

Továbbá a fentieken túl, ha Ön

Nyugdíjas

· a nyugdíjas jogviszony igazolásához

o nyugdíjas igazolvány, vagy

o érvényes utazási igazolvány, vagy

o a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság tárgyévi éves értesítése, vagy

o a Nyugdíjfolyósítási Igazgatóság / Kormányhivatal által kiadott, 30 napnál nem régebbi igazolás másolata, vagy

o az egészségügyi szolgáltatásra jogosultak nyilvántartásába történő bejelentésről szóló igazolás,

o ha a tárgyévben lett nyugdíjas, akkor a nyugdíjának megállapításáról szóló határozat az elszámolással együtt, illetve

· a jövedelem igazolásához

o a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság tárgyévi éves értesítése, vagy

o a Nyugdíjfolyósítási Igazgatóság által kiadott, 30 napnál nem régebbi igazolása, vagy

o egy hónapnál nem régebbi nyugdíjszelvény, vagy

o a legutolsó havi lakossági bankszámlakivonat, amely a nyugdíjátutalást igazolja, vagy

o a Kormányhivatal által kiadott, 30 napnál nem régebbi igazolása.

Egyéni vállalkozó, egyéni cég tagja

· vállalkozói igazolvány (vagy a tevékenység folytatására kiadott igazolás, pl. az Önkormányzat jegyzője által egyéni vállalkozók részére kiállított igazolás, a Kormányhivatalok által kiállított igazolás az egyéni vállalkozó nyilvántartásban szereplő adatairól, egyéni vállalkozói tevékenység megkezdésének nyilvántartásba vételéről szóló értesítés), és

· utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV által kiállított, 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás is szükséges.

Más társas vállalkozás tulajdonosa, Kkt. vagy Bt. bel-, vagy kültagja

Amennyiben nem rendelkezik legalább 3 havi rendszeres OTP Bankhoz érkező jövedelem-átutalással, akkor

· utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV által kiállított, 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás, vagy

· utolsó 3 havi bankszámlakivonat is szükséges.

Szellemi szabadfoglalkozású személy

· vállalkozói igazolvány (vagy a tevékenység folytatására kiadott igazolás, pl. az Önkormányzat jegyzője által egyéni vállalkozók részére kiállított igazolás, a Kormányhivatalok által kiállított igazolás az egyéni vállalkozó nyilvántartásban szereplő adatairól, egyéni vállalkozói tevékenység megkezdésének nyilvántartásba vételéről szóló értesítés), és

· utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV által kiállított, 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás is szükséges.

Egyszemélyes ügyvédi vagy végrehajtó vagy közjegyző iroda tulajdonosa

· kamarai tagságot igazoló dokumentum és

· utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV által kiállított, 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás is szükséges.

Őstermelő, kistermelő vagy családi gazdálkodó

· őstermelői igazolvány (családi gazdálkodó esetén, ha nincs, akkor vállalkozói igazolvány) és

· utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó NAV által kiállított, 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás is szükséges.

Egyéb dokumentumok

Az OTP Bank a kölcsönigénylés hitelbírálatának elvégzéséhez további dokumentumok benyújtását is kérheti Öntől.

​​Az igénylés folyamata

Azoknak az ügyfeleknek, akik az OTP Bank szerződéses kereskedői partnereinek webáruházában vásárolnak, lehetőségük van online kölcsönigénylés benyújtására. Az online kölcsönigénylés az alábbi lépésekben történik:

Kalkuláció

Kalkulátorunkkal meghatározhatja kölcsönének futamidejét és törlesztőrészletét. A havi törlesztőrészletét csökkentheti, ha megadja, hogy mekkora összeget (saját erőt) tud a termék megvásárlására fordítani. Meghatározott konstrukciók esetében a bank saját erő megfizetését írhatja elő.

Tájékoztatás és nyilatkoztatás

Személyes adatainak megadása után, a kölcsönigénylés rögzítése előtt, olvassa el a fontos információkat tartalmazó tájékoztatót. Ebben megismerheti mindazokat az információkat, amelyek segítséget nyújtanak Önnek ahhoz, hogy kellő odafigyeléssel, felelősen hozzon döntést a kölcsönszerződés megkötéséről.
A tájékoztató megismerése után nyilatkozatot kell tennie a kölcsönigényléshez.

Adatrögzítés

A nyilatkozat megtétele után adhatja meg a kölcsönigénylés elbírálásához szükséges egyéb (pl. lakcím, jövedelem) adatait. Ha az igénylés rögzítése során nem áll minden adat rendelkezésre, akkor lehetősége van az igénylés későbbi folytatására. Ilyenkora már megadott adatai nem vesznek el.

Adatok ellenőrzése, belépési azonosító megadása

Ha befejezte az igénylés rögzítését, áttekintheti a rögzített adatait. Ha valamilyen eltérést vagy hibát talál, akkor a megfelelő képernyőre visszalépve lehetősége van a hibás adat módosítására. A megadott e-mail címe és jelszava segítségével léphet majd vissza az igénylési felületre.

A kölcsönigénylés hitelbírálata a rögzített adatok alapján

Ha az adatait rendben találta és az igénylést jóváhagyta, akkor megkezdjük a hitelbírálatot. A bírálat eredményéről az online igénylői felületen adunk tájékoztatást. A felületre az e-mail címére küldött link segítségével léphet be.

Dokumentumfeltöltés, a dokumentumok vizsgálata

Pozitív bírálati eredménye esetén tájékoztatást küldünk Önnek a lehetséges ajánlatokról, illetve arról, hogy mely dokumentumainak ellenőrzését kell elvégeznünk. A szükséges dokumentumok másolatait rendszerünkbe feltöltve továbbíthatja hozzánk.

A benyújtott dokumentumai alapján folytatódik a hitelbírálati folyamat. Megvizsgáljuk az igényléskor Ön által megadott és az okmányokban / dokumentumokban szereplő adatok egyezőségét. Szerződéskötést megelőző tájékoztatások

Ha az ellenőrzések során mindent rendben találunk, akkor összefoglaljuk Önnek, hogy a jóváhagyott kölcsönszerződést milyen feltételekkel köthetjük meg. Az erről szóló tájékoztatóban megtekintheti azokat, a konkrét kölcsönszerződésre vonatkozó információkat, amelyek segítséget nyújtanak Önnek, hogy kellő körültekintéssel, felelős odafigyeléssel hozhassa meg döntését a kölcsönszerződés megkötéséhez.

Kölcsönszerződés jóváhagyása

Ha a kölcsönszerződés megkötése mellett dönt, az elkészített szerződéstervezet alapján lehetősége lesz ismét áttekinteni a kölcsöne részleteit. A szerződéstervezetet szabadon elmentheti vagy letöltheti az önnek megfelelő tárhelyre. Amennyiben egyetért a szerződésben foglaltakkal, a szerződéskötési szándékának megerősítéseként a  kölcsönszerződést jóvá kell hagynia.

Online szerződéskötés VideoBanki azonosítással

A szerződés megkötésére vonatkozó jognyilatkozatát online VideoBank szolgáltatásunkon keresztül teheti meg, amelyet, a jogszabályi előírások szerint, videós ügyfél-azonosítás előz meg. A távoli ügyfél-azonosítás érdekében be kell mutatnia a kölcsönigénylés során megadott személy azonosító okmányát és lakcímkártyáját.

Mi szükséges a sikeres videós azonosításhoz?

  • · Megbízható internet kapcsolat, továbbá webkamerával rendelkező számítógép vagy okostelefon vagy tablet.

  • · Mobiltelefon, amire az egyedi azonosító kódot sms-ben elküldjük Önnek.

  • · Zárt és csendes szobából indítsa el a videóhívást.

  • · A hívás alatt egyedül kell tartózkodnia a helyiségben.

  • · Ügyeljen rá, hogy senki ne zavarja a videóhívás közben, ne lépjen be a szobába, mert akkor meg kell ismételnie a videóhívást.

  • · Készítse elő az igényléshez használt azonosító okmányát (kártyaformátumú személyazonosító igazolványát, vagy útlevelét, vagy kártyaformátumú vezetői engedélyét) és lakcímkártyáját.

 

Egyéb kérdéseiddel kérünk, keresd fel ügyfélszolgálatunkat, ahol kézségesen segítünk!

Mi is sütiket használunk!
A tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából használjuk a sütiket.
Az adatvédelmi tájékoztatóban megtekintheted a sütik kezelésének részletes leírását.