Barion Pixel

 

 

 

Black Friday 2023 - Legjobb laptop Black Friday ajánlatok

 

Mikor van Black Friday 2023-ban?

A Notebook.hu 2023. november 17-i kezdettel tart idén Black Friday akciót, méghozzá november 19-ig. Hihetetlen leárazások lesznek nem csak notebook, de rengeteg más kategóriában is, hogy mindenki megtalálja amire szüksége van. A rutinosabb Black Friday vásárlók már Mikulásra és karácsonyra bevásárolnak, hogy a leghatékonyabban oldják meg az ajándékok beszerzését elkerülve az ünnepi vásárlók tömegét az áruházakban!

Hány órától kezdődik a Black Friday?

Azt, hogy hány órától indul november 17-én a Black Friday akció, még nem árulhatjuk el. Na jó, az biztos, hogy valamikor reggel. Ha a pontos időpontról szeretnél értesítést kapni, javasoljuk iratkozz fel hírlevelünkre, mert a hírlevél feliratkozókat időben tájékoztatni fogjuk az indulás pontos időpontjáról.

Laptop Black Friday ajánlatok

Rengeteg laptop akciós lesz a 2023 őszi Black Friday akcióban, legyen szó akár gamer laptop kategóriáról vagy a legismertebb szériákról. Ezek közül említenék is néhányat: Lenovo notebookok, HP notebookok, Apple MacBook Air, de szinte az összes ASUS notebook széria valamely tagja megtalálható lesz az akciós kínálatban, ahogy az MSI gaming sorozat egyes notebookjai is.

Black Friday telefon és tablet akciók

Az akciós termékek között lesznek bizony okostelefonok és tabletek is, így érdemes kosárba dobni amelyikre vágyik az ember. Lesznek itt Apple iPhone telefonok, Samsung telefonok, Motorola telefonok és tabletekből is Samsung tabletek és Lenovo tabletek. Kerül majd az akciós termékek közzé belépő és felső kategóriás telefon is, de természetesen tabletekből is hasonló kínálat lesz.

Konzol Black Friday - Xbox és Playstation

A Black Friday tipikusan az az esemény, amikor konzolokat és kiegészítőit szívesen beszerzik az emberek, hiszen ettől jobb ajándék nem létezik gyerkőc számára. Ezért is lesz ebből a kategóriából is néhány akciós. Annyit elárulhatok, hogy Xbox Series X és Series S és Playstation 5 is a porondon lesz nem csak konzol, hanem kiegészítő és játék szinten is.

Black Friday műszaki cikkek

Viszont a legjobb laptop és mobil akciókon túl a fekete péntek rengeteg műszaki terméket is hoz a notebook.hu vásárlóinak. Legyen az konzol, tablet, monitor, tintasugaras nyomtató, vagy akár router. Viszont a háztartási kisgépek és szépségápolási termékek közül is lesz pár akcióban, így érdemes figyelni! Mint láthatjátok, Magyarországon a Notebook.hu igazán széles termékpalettával készül a Black Fridayra novemberben.

Black Friday (Fekete péntek) eredete

A Black Friday eredete 1966-re vezethető vissza, mely az USA-ban a hálaadást követő péntekre, általában november 23-29 közzé esik. 2009-ben vált általánossá, hogy ilyenkor nagy, átlagon felüli árkedvezményeket adnak az üzletek a karácsonyi bevásárlási szezon első napján. Ilyenkor hatalmas nyereséget könyvelnek el, amit feketével jeleznek a könyvelésben, míg a veszteséget pirossal. Innen a Black Friday eredete, melyet Magyarországon először 2014. november 28-án tartottak.