Online áruhitel a Notebook.hu-n

Az áruhitel legegyszerűbb módja az online áruhitel igénylése, hiszen ki sem kell hozzá mozdulnod otthonról. Online vásárlásaid roppant egyszerűvé válnak a gyors és rugalmas OTP Online Áruhitel ügyintézésének hála. Csak válaszd ki a webáruházból, hogy mire vágysz és fizetéskor vedd igénybe az OTP Áruhitelt.

A folyamat 3 fő pillére a következő:

  1. Elbírálás: gyorsan, néhány perc alatt megtörténik.
  2. Azonosítás: egy videóhívással könnyen és egyszerűen beazonosíthatnak.
  3. Szerződéskötés: teljesen online, hogy a lehető legkényelmesebb legyen.

OTP online áruhitel előnyei

  • Az áruhitel igénybevétele gyors, egyszerű és teljesen papírmentes.
  • Mivel online, teljesen elektronikus módon történik minden, az otthon nyugalmából.
  • A dokumentumok postázására sincs szükség.
  • Nem szükséges az online áruhitellel való vásárláshoz befáradni az üzletbe.
  • Félbehagyható és bármikor folytatható attól a ponttól, ahol abbahagytad.
  • Rövid időn belül hozzájuthatsz az online áruhitelhez és a kiszemelt termékhez egyaránt.
  • Az igényléséhez nem szükséges önerő.
  • A fix törlesztőrészlettel könnyű a pénzügyi tervezés hónapról hónapra.
  • A kölcsönhöz még beépített törlesztési biztosítás is jár, ha például a törlesztés ideje alatt elvesztenénk az állásunk és ezzel havi bevételünk megszűnne.
  • Nincs olyan feltétel, hogy bankszámlád az OTP-nél legyen.
  • Törlesztheted az áruhitelt átutalási megbízással vagy akár postai csekken keresztül is.

OTP áruhitel igénylés működése

1. Online vásárlás
A megszokott módon válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket oldalunkon.

2. Fizetés online áruhitellel
Fizetéskor válaszd az online áruhitel fizetési módot, amely után átirányítunk az OTP Bank hiteligénylési felületére.

3. Személyes adatok megadása és hiteligénylés
A bank online felületén add meg adataidat, és a szükséges információk megismerése után bírálatra küldheted online hiteligénylésedet.

4. Hitelbírálat
A megadott adatok alapján elvégezzük a hitelbírálatot. Pozitív bírálat esetén választhatsz ajánlataink közül.

Áruhiteled OTP Bonus Hitelkártyán is törlesztheted! 2.000 Ft-ot írunk jóvá OTP Bonus Hitelkártya igénylése esetén Belépési Bonuszként, ha teljesíted a feltételeket.¹

Ha pedig rendszeresen használod hitelkártyád, költéseiddel pénzvisszatérítést gyűjthetsz, amely évi akár 30.000 Ft is lehet.² További részletek

5. Adatok ellenőrzése
A bírálat második részében a feltöltött dokumentumok alapján leellenőrizzük a korábban megadott adataidat. Ha mindent rendben találunk, következik a szerződéskötés.

6. Ügyfél-azonosítás videóhívással
Az online szerződéskötés VideoBankon keresztül, videóhívással történik. Ennek során először az online ügyfél-azonosítást végezzük el.

7. Szerződéskötés
Ha az ügyfél-azonosítás sikeres volt, akkor a videóhívásban kötheted meg a kölcsönszerződést.

8. Videóhívás ellenőrzése
A banki szerződéskötés előtt, a jogszabályi előírások alapján leellenőrizzük a videóhívást. Ennek sikerességéről 1 órán belül e-mailben értesítést küldünk.

9. Aláírt kölcsönszerződés elküldése
Ha a videóhívás megfelel az előírásoknak, e-mailben küldjük el a bank által elektronikusan aláírt kölcsönszerződés csomagot.

10. Termék kiszállítása
Nézd meg, milyen egyszerűen, már elektronikus aláírással, 100% online intézheted az áruhitel igénylésed!

Milyen dokumentumok szükségesek az igényléshez?

A hiteligényléskor az alábbi dokumentumok másolatát (fotóját) kell feltöltened:

  • személyazonosító igazolvány vagy kártyaformátumú vezetői engedély (jogosítvány) vagy útlevél
  • lakcímkártya lakóhelyet tartalmazó oldala
  • jövedelmet igazoló dokumentum (Munkáltatói igazolás, bankszámlakivonat, NAV- jövedelemigazolás, NYUFIG-igazolás, nyugdíjas szelvény),  ha a jövedelme nem az OTP Bankhoz érkezik

Áruhitel kalkulátor

Minden termékoldal alján megtalálhatod az adott termékhez kapcsolódó hitel kalkulátort. Itt beállíthatsz futamidőt, önerőt, teljesen személyre szabhatod az egész konstrukciót, de választhatsz a 0% THM lehetőségei közül is.

Hiteligénylés feltételei

  • 18 évet betöltött életkor,
  • állandó magyarországi lakcím,
  • legalább 3 hónapos munkaviszonyból származó, legalább nettó 133 000 forint jövedelem, vagy legalább havi 100 000 Ft összegű nyugdíj
  • az igénylő nem áll próbaidő vagy felmondás alatt,
  • az igénylő nincs fizetés nélküli szabadságon (ide nem értve a GYES, GYED vagy GYÁS miatti távollétet),
  • az igénylő nem áll adósságrendezési eljárás alatt és nem is kezdeményezett ilyet,
  • az igénylő megfelel az OTP Bank hitelbírálati követelményeinek, és
  • rendelkezik az előírt dokumentumokkal.

A hiteligényléskor az alábbi dokumentumok másolatát (fotóját) kell feltöltened:

  • személyazonosító igazolvány vagy kártyaformátumú vezetői engedély (jogosítvány) vagy útlevél
  • lakcímkártya lakóhelyet tartalmazó oldala
  • jövedelmet igazoló dokumentum (Munkáltatói igazolás, bankszámlakivonat, NAV- jövedelemigazolás, NYUFIG-igazolás, nyugdíjas szelvény),  ha a jövedelme nem az OTP Bankhoz érkezik

A hiteligénylés folyamata

Az áruhitel igénylése roppant egyszerű, ezt pedig az alábbi videókban is bemutatjuk.

Notebook, laptop részletre

Az áruhitel tökéletes választás drágább elektronikai eszköz vásárlása esetén. Szeretnél egy új notebookot, de az ára kicsit elriaszt, mert egyszerre megterhelő kiadást jelentene? Az online áruhitellel új laptopod is könnyedén megvásárolhatod egy kiszámítható, tervezhető és fix törlesztőrészlettel és még önrész sem szükséges sok esetben. Miért ne használnád ezt a fizetési módot, hogy könnyíts a kiadásaidon?

iPhone részletre

Az iPhone nem éppen a legolcsóbb telefonok közzé tartozik, arról nem is beszélve, ha egy drágább, jobb variánsra fáj a fogunk mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni. Az OTP Online áruhitel az ilyen jellegű álmainkat is elérhetővé teszi, de legalábbis megfizethetőbbé, hiszen mi sem egyszerűbb, mint iPhone törlesztőrészleteit több hónap alatt kifizetni egy egyszeri, nagy kiadás helyett. További információk az iPhone részletre cikkünkben.

PS5 részletre

A PS5 a Sony csúcs konzolja a piacon, ráadásul még a virtuális valóságnak is teret adott a gyártó, így a PlayStation VR2 is csalogató opció a Playstation 5 szerelmeseinek. Külön sem olcsó készülékekről van szó, de amennyiben a kettőt egyszerre vennénk meg, az már tényleg húzósabb kategória. Ilyen esetekben is jól jön az online áruhitel, hiszen nevetve kifizeti az ember a havonta csupán pár ezer forintos törlesztőrészletet, így nem kell egyszerre egy nagyobb összeggel megrövidítenünk a bankszámlánkat. Ezen a módon a tervezés könnyű  és marad pénzünk minden egyébre. További információk a Playstation 5 részletre cikkünkben.

Xbox Series S & X részletre

Az Xbox Series S még az olcsóbb kategóriába esik, az Xbox Series X viszont már egy drágább konzol a Microsoft konzol kínálatában. Habár akármelyikről is legyen szó, sokkal kényelmesebb áruhitelt igénybe véve megvásárolni online a fotelünkből, mint egy áruházban, egyben kifizetve a teljes összeget. A Microsoft konzolja pedig van olyan jó, hogy ne akarjuk kihagyni azt. Ha Xboxra vágysz, immáron nincs anyagi akadálya, részletre is veheted.

Telefon részletre

Az okostelefonok ahogy fejlődik a technológia, egyre drágábbak lesznek, a hajlítható kijelzős variációkról nem is beszélve. Régebben egy 100.000 Ft-os mobiltelefon már a csúcsot jelentette, manapság azért egy elfogadható középkategóriás telefont kapunk. Viszont ha igazi nagyágyúra vágyunk, súlyos százezreket is ki kell fizetnünk, akár fél millió forintot is, de végre ettől sem kell megijednünk. Az OTP bank online áruhitelével az elérhetetlennek tűnő csúcs iPhone vagy akár a legújabb Samsung Galalaxy Z Fold modell is könnyedén a zsebünkbe kerülhet. Arról nem is beszélve, hogy időnként telefon részletre 0% THM-el is elérhető.

Apple Watch részletre

Az iPhone sem olcsó készülék, de miért is ne szeretnénk mellé egy méregdrága Apple Watch-ot is. A megoldás, hogy ne terheljük le túlságosan a pénztárcánkat, nem más, mint az online áruhitel, amely segítségével párezres havi törlesztőkkel letudhatjuk az új okosóránk árát. Nem kell azon aggódni, hogy túl nagy beruházásba vágunk, mert áruhitellel egyszerű tervezni az anyagiakat. Irány hát, vegyél egy Apple watchot részletre.

OTP Bonus Hitelkártya

Az OTP bónusz hitelkártya szintén egy egyszerű módja annak, hogy ne a saját pénzeddel fizess és később törleszd vissza egy vásárolt termék árát. Amit az adott 30 napos elszámolási időszakban költ, azt az azt követő 15 napban amennyiben visszafizeti, semmilyen költség nem terheli. Azon túl viszont a teljes felhasznált összegre 49,7% THM vonatkozik és törlesztenie szükséges, mint egy áruhitelt.

Vásárlásai után negyedévente, pontosabban évszakonként meghatározott kategóriákban vásárolva 3% visszatérítést kap. Az ettől eltérő kategóriákból szintén visszakap 1%-ot az elköltött összegek után.

Belépési bónuszként, ha minden feltételt teljesít, 2000 Ft jóváírást is kap.

0% THM áruhitel

Sokszor előfordul, hogy oldalunkon 0% THM ajánlat is megjelenik 10 havi törlesztési lehetőséggel. Mitől is olyan jó dolog, ha 0% a THM? Nagyon egyszerű! Ebben az esetben a teljes visszafizetett összeg nem lesz több, mint amennyibe ténylegesen kerül az adott termék. Tehát 10 egyenlő részletre osztva kell megfizetni 10 hónapon keresztül a teljes vételárat. Se többet, se kevesebbet.

Reprezentatív példa 10 havi 0% THM áruhitel igénylésre

Reprezentatív példa: 500 000 Ft-os gamer laptop vásárlása, 10 hónap futamidő esetén, 0% (teljes futamidő alatt fix) éves ügyleti kamat esetén, a havi törlesztő részlet: 50 000 Ft, a kölcsön teljes hiteldíja: 0 Ft, a futamidő során visszafizetendő teljes összeg: 500 000 Ft, THM: 0%.

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség a felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.