Xbox részletre – Series X & S, akár 0% THM kamatmentes részletre

Xbox Series X részletre

Az Xbox Series X a Microsoft konzoljainak királya, mely méltán az egyik legütősebb konzol a piacon. Többször előfordul, hogy kapható 0% THM akcióban is, de ha éppen nem, akkor is megvásárolható akár 48 havi OTP áruhitellel, így lényegesen kisebb anyagi megterhelést okoz kifizetni apróbb részletekben (kb. 7000 Ft/hó), mint ha egyben kellene az egészet kiperkálni.

Xbox Series S részletre

Az Xbox Series S nem más, mint az X kistestvére. Ugyanolyan ütős, csupán kisebb felbontásban rendereli a játékokat, és csak digitális játékok futtatására képes. Ettől függetlenül ugyanúgy játszhatunk mindennel, és az összes Xbox szolgáltatást hasonló módon vehetjük igénybe. Ez a konzol lényegesen barátibb árcimkével rendelkezik, de akár 48 havi OTP áruhitellel is megvásárolhatjuk, 48 hónap esetén havonta csekély (kb. 3500 Ft/hó) összeget jelent a pénztárcánknak.

0% THM, vagy 48 havi részletre

A 0% THM nagyon megéri, amikor éppen elérhető, hiszen az adott termék teljes árát kell 10 vagy 20 hónapon keresztül 10 vagy 20 részletben megfizetni, így egy fillérrel sem kell többet fizetni, mint amennyibe egyébként kerülne. Az OTP Online áruhitellel viszont nem hogy 20, de akár 48 hónapra is vállalhatjuk a visszafizetést, így olyan pici havi törlesztőnk is lehet, amit szinte meg sem érzünk. Cserébe itt viszont van egy 19,9%-os THM, tehát a 48 hónap elteltével összességében ennyivel többet fogunk visszafizetni. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, döntsön mindenki saját belátása szerint.

PS5 részletre

Van, aki az Xbox mellé szeretne PlayStationt is, hiszen vannak exkluzív játékok, melyek csak az egyiken vagy csak a másikon érhetők el. Ilyenkor viszont elég nagy kiadást jelenthet, hogy 2 konzolt is vásárol az illető, éppen ezért érdemes igénybe vanni PlayStation 5 vásárlásához is a 10 havi 0% THM-et vagy az akár 48 havi OTP Online áruhitelt, hogy lényegesen kevesebbet kelljen havonta fizetni, ezzel kevésbé megtépázva pénztárcánkat.

iPhone részletre

Nincs ez másképp az egyik legdrágább telefon, az iPhone 14 esetében sem, ott is az ember előszeretettel veszi 0% THM-re vagy az akár 48 havi visszafizetést kínáló OTP Online áruhitellel. Az ilyen nagyobb tételeket érdemes felaprózni, hogy ne egyszerre kelljen kifizetnünk az árát.

Xbox generációk

Az Xbox rengeteg generációt élt meg csak úgy, mint a PlayStation. Kezdődött az Xbox 360-al 2005. novemberében, majd folyatódott az Xbox One-al 2013. májusában. Ennek erősebb modellje volt az Xbox One X, ami egy fél generációs lépcsőnek volt tekinthető, viszont az igazi lépést az Xbox Series S/X páros hozta meg, mely szélesebben szerette volna lefedni a piac eltérő igényeit és pénztárcáit 2020. novemberében. Egyértelműen 2027. novembere körül lesz várható majd a következő generációváltás, de addig még van pár jó évünk.

Melyik a legújabb Xbox?

A legújabb Xbox konzol egyértelműen az Xbox Series S/X páros, melyek a Microsoftnál most a csúcsot képviselik. Mint fentebb írtuk, a következő generációig még kb. 2027. őszéig várni kell, addig pedig továbbra is az Xbox Series ül a trónon. Persze, egyáltalán nem kizárt, hogy jön egy félgenerációs lépés, mint anno a One X.

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség az felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.