Kezdőlap / Hírek / iPhone részletre – 0%THM hitelre tiéd lehet kedvenc Apple iPhone-od!

iPhone részletre – 0%THM hitelre tiéd lehet kedvenc Apple iPhone-od!

Úgy tűnhet, elhanyagoljuk mostanában az Apple, azon belül is az iPhone-okért rajongó követőinket, így itt az ideje összeszedni egy tipplistát, hogy hogyan érdemes megvenni egy egész almát úgy, hogy szeletenként fizetjük ki: avagy így vegyél részletre iPhone-t.

iPhone 11, 11 Pro és 11 Pro Max részletre

2019. október 1-én végre megérkezik Magyarországra is az iPhone 11-es, legújabb szériája, kártyafüggetlenül.
A 20 havi 0% THM-es akciónk keretein belül most előrendelés esetén kamatmentes részletre is megkaphatod kedvenc Apple telefonodat.

iPhone 11 részletre itt

2018 a különlegesebbnél-különlegesebb ajánlatok éve volt a Notebook.hu-nál, de igyekszünk a 2019-es esztendőre is kellő munícióval jelentkezni. Amiért megéri böngészni és a notebook.hu közelében maradni, az pontosan ez a tényező. Akciós ajánlatokkal gyakran jelentkezünk, így lehetséges, hogy egy régóta kinézett iPhone-ra olyan ajánlatot tudunk tenni, amitől meglágyul még a legkeményebb ábrázat is.

Ugyan vásárlóinknak van lehetősége egy összegben fizetni a legújabb csúcsmodellekért, mint például az iPhone XS Max, mégis a legtöbben a részletfizetés lehetőségét választják az online vásárlás esetében. A termékoldalak rendezői jobbján található dobozokban láthatjátok, hogy egy-egy eszköz milyen áruhitellel igényelhető, hány havi részletfizetéssel, mennyi önrész befizetésével és milyen THM-el.

Vegyünk példaként, hogy szeretnénk részletre iPhone X-et vásárolni, aminek a leírásánál a következő információk jönnek velünk szembe: az online áruhitellel, a 0% THM-es akció keretein belül 10 hónapig, havi 29.990 forintot kell fizetnünk, míg 8.8%-os THM-el 36 hónapos igénylésnél, havi 9462 forintot. A 299.000 forintos telefont az előző konstrukció szerint ugyanezen az áron szerezheted be, míg a 8.8%-os THM-el már 40.000 forinttal növekszik a kölcsön után visszafizetendő összeg (így is kedvezőbb, mint a sokszor 20-30%-os THM-et kínáló ajánlatok, de a 0% THM-el értelemszerűen ettől is kecsegtetőbb a helyzet).

Ezek a kamatmentes áruhitel akciók kizárólag az online megrendelésre vonatkoznak, azaz személyesen nem aktiválhatóak a Notebook.hu boltjaiban. Miért nem probléma manapság az online telefon rendelés? Némi keresgéléssel rengeteg információt szerezhetünk egy-egy termékről, s a megfelelő cikkek elolvasásával/videók megnézésével már elég információval gazdagodunk ahhoz, hogy „látatlanban” vegyük meg álmaink telefonját. Egyetlen érzékszervünk, a tapintásunk marad ki a vásárlás menetéből, de talán az elménket enélkül is meg tudjuk győzni, hogy döntsön egy telefon mellett. Ugyan iPhone-t még nem mutattunk be, de a (többek közt) telefon teszteket is felsorakoztató YouTube-csatornánk és blog felületünk ebben igyekszik segíteni. 

Ahogy azt a készülékajánlatunktól megszokhatták, kártyafüggetlen telefonokról van szó, előfizetés nélkül kapja meg a vásárló az eszközét, így tartozzon akármelyik flottához, a SIM-kártya behelyezése után máris indíthat hívást az újdonsült iPhone-ról.

Részletek: https://www.notebook.hu/0-thm/telefonok-tabletek

Comments

Kapcsolat Szikra Balázs

Talán ez is érdekel

SAMSUNG TELEFON LEÁRAZÁS!

Kattints az akciós ajánlatokért: https://www.notebook.hu/samsung-aresesSzerezd be a legújabb Samsung készülékeket akár 20% kedvezménnyel 2019. szeptember 23. …