Kezdőlap / Hírek / iPhone 12 és SE 2020 részletre – 10 havi 0%THM hitelre tiéd lehet kedvenc Apple iPhone-od!

iPhone 12 és SE 2020 részletre – 10 havi 0%THM hitelre tiéd lehet kedvenc Apple iPhone-od!

Úgy tűnhet, elhanyagoljuk mostanában az Apple, azon belül is az iPhone-okért rajongó követőinket, így itt az ideje összeszedni egy tipplistát, hogy hogyan érdemes megvenni egy egész almát úgy, hogy szeletenként fizetjük ki: avagy így vegyél részletre iPhone-t.

iPhone 12, 12 PRO és 12 Mini részletre

2020. október 17-től már Magyarországon is elérhető kártyafüggetlenül az iPhone 12-es széria.

A notebook.hu kínálatában OTP áruhitelre 10, vagy 36 havi részletfizetéssel, hazai márkaszervíz garanciával (nem forgalmazói!!) vásárolhatod meg kedvenc Apple mobilodat.

Tekintsd meg itt most az akár részletre is elvihető iPhone 12-es termékeinket.

2018 a különlegesebbnél-különlegesebb ajánlatok éve volt a Notebook.hu-nál, de igyekszünk a 2020-ban is kellő munícióval jelentkezni. Amiért megéri böngészni és a notebook.hu közelében maradni, az pontosan ez a tényező. Akciós ajánlatokkal gyakran jelentkezünk, így lehetséges, hogy egy régóta kinézett iPhone-ra olyan ajánlatot tudunk tenni, amitől meglágyul még a legkeményebb ábrázat is.

Ugyan vásárlóinknak van lehetősége egy összegben fizetni a legújabb csúcsmodellekért, mint például az iPhone SE2, mégis a legtöbben a részletfizetés lehetőségét választják az online vásárlás esetében. A termékoldalak rendezői jobbján található dobozokban láthatjátok, hogy egy-egy eszköz milyen áruhitellel igényelhető, hány havi részletfizetéssel, mennyi önrész befizetésével és milyen THM-el.

Érdemes figyelni folyamatosan az oldalt, hiszen mindig más-más termék lesz 0% THM-el megvásárolható. Leginkább a nagy 0% THM promüciókra érdemes koncentrálni, olyankor kínáljuk a legtöbb terméket 0% THM-el.

Vegyünk példaként, hogy szeretnénk részletre iPhone 12 mini 64GB-os készüléket vásárolni, aminek a leírásánál a következő információk jönnek velünk szembe: a 0% THM-es akció keretein belül 10 hónapig, havi 29 990 forintot kell fizetnünk. A 299.000 forintos telefont az előző konstrukció szerint ugyanazon az áron szerezheted be, míg a 9.9%-os THM-el már 46 060 forinttal növekszik a kölcsön után visszafizetendő összeg. Ez utóbbi esetben viszont csak 36 hónap alatt kell kifizetned a készüléket és ez az ajánlat így is kedvezőbb, mint a sokszor 20-30%-os THM-et kínáló ajánlatok, de a 0% THM-el értelemszerűen ettől is kecsegtetőbb a helyzet.

Ezek a kamatmentes áruhitel akciók kizárólag az online megrendelésre vonatkoznak, azaz személyesen nem aktiválhatóak a Notebook.hu boltjaiban. Miért nem probléma manapság az online telefon rendelés? Némi keresgéléssel rengeteg információt szerezhetünk egy-egy termékről, s a megfelelő cikkek elolvasásával/videók megnézésével már elég információval gazdagodunk ahhoz, hogy „látatlanban” vegyük meg álmaink telefonját. Egyetlen érzékszervünk, a tapintásunk marad ki a vásárlás menetéből, de talán az elménket enélkül is meg tudjuk győzni, hogy döntsön egy telefon mellett. Ugyan iPhone-t még nem mutattunk be, de a (többek közt) telefon teszteket is felsorakoztató YouTube-csatornánk és blog felületünk ebben igyekszik segíteni. 

Ahogy azt a készülékajánlatunktól megszokhatták, kártyafüggetlen telefonokról van szó, előfizetés nélkül kapja meg a vásárló az eszközét, így tartozzon akármelyik flottához, a SIM-kártya behelyezése után máris indíthat hívást az újdonsült iPhone-ról.

Részletek: https://www.notebook.hu/0-thm/telefonok-tabletek

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Év végéig az összes szolgáltató eSIM képes lesz!

Az eSIM lehetősége évek óta csak a Telekomnál elérhető, ami hihetetlen, hiszen megannyi készülék eSIM …