Kezdőlap / Cikkek / Hogyan töltsünk zenét iPhone-ra?

Hogyan töltsünk zenét iPhone-ra?


Rengetegen nem tudják, hogy hogyan is lehet zenét tölteni iPhone-ra, de ennek egyszer és mindenkorra vége, leírom nektek.

Még anno az MP3 lejátszók hőskorában minden egyes zene hordozására alkalmas digitális kütyünek egyedi kábele és szoftvere volt, sőt némelyeknek külön drivere. Nem volt túl egyszerű zenét juttatni rájuk, amíg most android esetén csak egy USB kábel kell és azonnal látjuk az egész telefon belső és külső tárhelyét.

Az iPhone esetén viszont nem túl sok változás történt egyelőre az elmúlt évek alatt, hiszen még mindig ragaszkodnak ahhoz, hogy egy központi szoftveren keresztül oldjunk meg mindent.

Az Apple termékei éppen ezért a kezdetek óta az iTunes-t használja a telefonon található tartalom menedzselésére, így csupán arra lesz szükségünk és persze egy USB – Lightning kábelre, aminek segítségével a PC-hez csatlakoztathatjuk.

  1. Ezért az első és legfontosabb lépés, ha még nem tettétek volna meg, töltsétek le számítógépetekre az iTunes-t innen.
  2. Csatlakoztasd a telefonodat a számítógéphez kábel segítségével, ami természetesen ugyanaz a kábel, amivel töltöd is a telefonodat.
  3. Várd meg, amíg összeszinkronizál a telefonod az iTunes-al, és a bal oldali sávban megjelenik az eszközök alatt a neve.
  4. Kattints a telefonod nevére és lenyílnak a tartalmak (Zene, Filmek, TV műsorok, Könyvek, stb…), itt tudod az összes tartalmat kezelni, ami már a telefonodon van.
  5. Kattints a zenére, így megjelennek a már telefonodon lévő zenék, amennyiben már vannak rajta. Ellenkező esetben üres lesz a Zene rész. Ide fogod tudni másolni a PC-ről a kiszemelt MP3-akat.
  6. Keresd meg a gépeden a zenéket, jelöld ki, majd a bal egérgombbal megragadva húzd át azokat az iPhone megnyitott zene mappájába egy szimpla mozdulatta.

Ilyen egyszerű az egész!

És ne feledjétek, ha már iTunes-t használtok, néha érdemes biztonsági mentést is készíteni telefonotokról, de erről majd talán egy másik cikkben.

Addig is ha úgy érzed szeretnéd régi iPhone-od lecserélni egy frissebb kiadásra, iPhone részletre is vásárolható a notebook.hu weboldalán és üzleteiben. 0% THM akár 20 hónapra is!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Mi a különbség Iphone 11, 11 Pro és 11 Pro Max között?

Elérkezett az idő, hogy iPhone 11-re válts, de nem tudod, hogy az alap modell, az …