Prémium telefonok 0% THM-el, akár 10 havi részletre!

Samsung Galaxy S24 Ultra, Apple iPhone 15 Pro, Samsung Galaxy Z Fold5, Samsung Galaxy Z Flip 5, Motorola Razr 40 Ultra – ezek és további csúcskategóriás okostelefonjaink most még könnyebben elérhetőek azoknak, akik a legújabb és legjobb készülékeket szeretnék birtokolni.

Részletek: https://www.notebook.hu/0-thm/telefonok-tabletek

Miért vásárolj prémium telefont 0% THM-el?

A válasz roppant egyszerű. A prémium készülékek árai elég magasak. Viszont a garancia a készülékekre 36 hónap. Miért fizetnél ki feleslegesen ekkora összeget egyben, ha akár 10 havi egyenlő részletben is megteheted mindenféle egyéb költségek nélkül? Vegyünk alapul egy Apple iPhone 13-at, ami 249.900 Ft. Nem egyszerűbb 10 hónapon keresztül havi 24.990 Ft-ot kifizetni?

Samsung Galaxy prémium telefonok 0% THM-el

A Samsung rengeteg prémium szériával rendelkezik a normál és hajlítható szegmensben is, így bőven van miből választani, ha prémium Samsung készüléket szeretnénk magunknak. Ott a jól ismert Samsung Galaxy S sorozat, melynek legújabb Samsung Galaxy S24 szériája már kapható 3 kivitelben, a normál a plusz és az ultra. De kapható még az előző két év S23 és S22 modelljeiből is pár.

A hajlítható kijelzős telefonjai közül ott van a Z Flip széria, mely egy normál méretű készülék, ami összehajtva fele annyi helyet foglal el a zsebünkben vagy a táskánkban. Nem csak menő, de irtó praktikus és kényelmes is használni. A hatalmas külső kijelzőjéről nem is beszélve. A legújabb Z Flip5 mellett még néhány Z Flip4 modell is kapható.

Másik hajlítható széria a Samsung Galaxy Z Fold sorozat, melyek között még előfordulhat egy-egy Z Fold4, de a már a Z Fold5-nél tartunk. Ez a készülék egy normál kijelzős készülék (bár kissé keskenyebb), szétnyitva viszont egy tabletet képez, ami multimédiafogyasztásra és produktivitásra is kiváló, arról nem is beszélve, hogy szintén rendelkezik S-Pen támogatással.

Motorola RAZR prémiumk telefonok 0% THM-el

A motorola volt az első a sorban, aki a hajlítható telefont megálmodta az első, nagy sikereknek örvendő Motorola RAZR kagylótelefonjának új, modern változataként. Ennek is több modellje jelent már meg, az igazán nagy sikert viszont a Motorola RAZR 40 széria hozta el. Komoly vetélytársa a Samsug Galaxy Z Flip szériának, így mindenki maga döntse el, hogy a Motorola vagy a Samsung márka áll-e közelebb a szívéhez, mert hardver tekintetében igen közel állnak egymáshoz.

Apple iPhone 0% THM-el

Aki nem az Android mellett tenné le a voksát, annak természetesen az iOS lesz a barátja és egy iPhone-t tszeretne a zsebében tudni. Aki szeretne iPhone-t részletre, az pontosan tudja, hogy az iPhone-ok nem olcsók, főleg a Pro szegmensben, de a 0% THM-el szinte senkinek sem akadály egy ilyen telefont magáénak tudni. Az iPhone-ok mindig is kiemelkedők voltak egyszerű használatukkal, gördülékeny felhasználói felületükkel és brilliáns kameráival. Aki erre vágyik, ne habozzon, vegyen iPhone-t.

Comments

Rólunk Katona-Kis András