Női okosóra magyar menüvel

A márkásabb okosórák bizony elérhetők magyar menüvel, így összeszedtük azokat a női okosórákat, melyeket hasonló módon az anyanyelvünkön használhatunk. Ebbe a kategóriába az ismertebb márkák tartoznak elsősorban, mint a Samsung, Huawei, Apple, Xiaomi, stb.

A legjobb női okosóra magyar menüvel

Kétségtelen, hogy az egyik legjobb női okosóra magyar menüvel az Apple Watch Series 8 41 MM-es órái közül bármelyik, hiszen ez a méret női csuklóra lett tervezve. A képen látható aranyszínű, eSIM változat kiemelkedő tudással rendelkezik, hiszen még okostelefon sem szükséges hozzá a közelben, minden értesítést, telefonhívást fogadhatunk mobilunktól távol is. Mivel GPS is van benne, akár futni is elmehetünk vele, miközben online hallgathatjuk a Spotify listáinkat és egy fontos hívást is fogadhatunk a telefonunk magunkkal cipelése nélkül. Természetesen a legújabb Apple Watch technológiákkal rendelkezik EKG-től az oxigénszint mérésen át az optikai pulzusmérőjén keresztül éppen csak újraélesztésre nem képes ez a gyönyörű kiegészítő.

Elegáns női okosóra magyar menüvel

Amikor csak az elegancia számít, sokan – bár legyen akármilyen elegáns is az óra külseje – nem tudnak megbarátkozni a digitális kijelzővel. Nekik viszont itt van a Withings Nokia Steel HR Sport okosóra, ami csak 36mm-es, így valóban női csuklókra született. Elegáns, letisztult, mutatós, mégsem kell az okosóra funkcióknak teljesen búcsút intenünk. A felső felében egy kör alakú kijelzőt kapunk, ahol a legfontosabb értesítéseket, pulzusmérést, lépésszámlálót, mindent elérhetünk. A Withings márkáról érdemes tudni, hogy a modern, innovatív egészségügyi adatok méréséhez szükséges eszközöket gyárt, legyen az egy okos vérnyomásmérő, okos mérleg vagy akár a fenti okosóra. Magyar menü nincs, de nem is szükséges, hiszen piktogramokkal kommunikál, így ez az óra bármely nyelven könnyedén használható.

Okosóra vérnyomásmérővel

A Samsung Galaxy Watch 5 szériánál tartunk már és még mindig tudnak valami újat mutatni a koreai vállalatnál. A női csuklókra a 40mm-es változatokat keressük. A Samsung Bioactív szenzora bizony képes már olyan pontos egészségügyi adatok közvetítésére is, mint a vérnyomásmérés, amit persze havonta egy vérnyomásmérővel érdemes újrakalibrálni a pontosság kedvéért. De az EKG és pulzusmérés is meglepően profi, szinte egy egész diagnosztikai központ pihen a csuklónkon. Több színben és anyaghasználatban is kapható, mindegyik képes a hívások és üzenetek, értesítések fogadására. Rengeteg sportot magától felismer és elindítja az edzést. Szép és hasznos kiegészítő lehet bárki számára, aki pedig sportol is, annak mindenképpen. Létezik belőle BT és LTE modell, ez utóbbival önmagában is képesek vagyunk telefonálni, nem kell hozzá a saját telefonunk BT távolságon belül, vagy hogy WiFi-re legyünk csatlakozva. Az AMOLED kijelzőnek hála gyönyörű a képe még erős fényben is és a változtatható számlapok száma szinte végtelen.

Vízálló okosóra magyar menüvel

A fentebb felsorolt okosórák mind egytől egyig vízállók. A nagyobb márkák nem is gyártanak már olyan okosórát, mely legalább 50 méter mélységig ne bírná ki a nyomást 30 percen keresztül. Amire viszont érdemes vigyázni, az a sós víz, mindenképp sós vízben fürdés után használjuk a hangszórókból való vizet kifröcskölő funkciót és édes vízzel is mossuk át, különben a belső részben lerakódhat a só. És még egy tipp, ne menjünk vele termál vízbe, ugyanis ezek az órák többnyire ragasztva vannak, ezt a ragasztót pedig a magasabb hő képes fellazítani, megolvasztani és így víz mehet a készülékbe, ami instant kukát jelent legtöbbször. Ezt én egy rossz tapasztalatból tanultam meg, tanuljatok az én hibámból, mert ami vízálló, az nem feltétlenül hőálló is.

Samsung női okosórák

A Samsung női okosórái olyan stílusos és funkcionális kiegészítők, amelyek kiválóan kombinálják a divatot és a technológiát. Ezek az okosórák számos lenyűgöző funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az aktív életmód vezetését és a mindennapi tevékenységek nyomon követését. A Samsung női okosórái általában vízálló kialakításúak, ami lehetővé teszi, így hordhatók úszás közben vagy vízi sportok során, melyeket nyomon is követ. Akkumulátorára általában 2-3 napos üzemidő a jellemző, annak függvényében, hogy mely funkciókat és milyen rendszerességgel használod. A sport adatok mellett olyan egészségügyi adatok mérésére is képes, mint a pulzusmérés, véroxigénszint mérés, EKG vagy éppen a vérnyomás, melyek közül az utóbbit havonta kalibrálni kell egy közönséges vérnyomásméréssel. Természetesen az értesítéseket és üzeneteket is megkapjuk, így mindig képben vagyunk a körülöttünk zajló eseményekkel.

Huawei női okosórák

A Huawei női okosórái kiválóan kombinálják a funkcionalitást és a stílust, és számos kényelmes és hasznos funkcióval rendelkeznek. Ezek az órák a Huawei minőségi és innovatív tervezési elveit tükrözik, és kielégítik a modern nők igényeit. Üzenetek, értesítések fogadására is tökéletes, de azon túl fitnesz és egészségi adatok követésére is kiváló. Az alvásfigyelés is jól működik, ha képesek vagyunk órában aludni. Továbbá hasznos lehet az időjárás előrejelzés, mielőtt elindulunk otthonról.

Xiaomi női okosórák

A Xiaomi női okosórák is rettentő jól passzolnak minden öltözékhez, ráadásul kényelmesek is. Az egyik legfontosabb érv viszont mellette az ára, hiszen talán az egyik legolcsóbb, de még minőségi szegmenst képviselik. Az ár ne csapjon be senkit, rettentő sok dologra használhatók ezek a kiegészítők is egészen az üzenetek fogadásától a a fitnesz és egészségügyi adatok követéséig.

Apple női okosórák

Az Apple női okosórái a technológiai innováció és a stílus ötvözésének csúcsát jelentik. Az Apple Watch sorozat számos izgalmas és innovatív funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az életedet és támogatják az egészséges életmódot. Az Apple Watch 4-től már EKG is rejlik a kis ketyerében, de van iránytű és magasságmérő is. Természetesen vízálló és az úszáskövetése is tökéletes. Az egyik izgalmas funkció még a légzéskövetés, ahol a légzési frekvenciádat is figyeli és jelez, ha stresszes vagy. Az aktivitáskövetés és a telefonhívások, értesítések, üzenetek már megszokott alap funkcióknak számítanak ezek mellett.

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség az felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.