Kezdőlap / Cikkek / 3 legjobb otthoni nyomtató [2021] – Segítünk választani!

3 legjobb otthoni nyomtató [2021] – Segítünk választani!

3 legjobb otthoni nyomtató

Epson Ecotank L3160

Sokat nyomtatsz, fontos a fotónyomtatás? Az EPSON Ecotank L3160 egy profi, csúcskategóriás nyomtató 3 évnyi tinta ellátmánnyal és ami még fontosabb, hogy a tinta soha nem szárad be! Multifunkciós, nyomtatási felbontása 5760×1440 dpi. Sebessége 33 lap/perc, monokróm A4 méretben. Szkennere 1200×2400 dpi. USB-n kívül Wi-Fi csatlakozásra és WiFi Direct csatlakozásra is képes. LCD kijelzője könnyebb kezelhetőséget tesz lehetővé.

HP Deskjet 2320

Az egyik legolcsóbb, jó minőségű, multifunkciós nyomtató otthoni használatra a HP DeskJet 230 ALL-IN-ONE. Nyomtatási felbontása 4800×1200 dpi, sebessége monokróm A4 esetén 7,5 lap/perc, míg színesben 5,5 lap/perc. Szkennere 600×300 dpi másoláskor, a szkennelés felbontása 1200dpi. Csatlakozási lehetőség: USB.

Hp Deskjet Plus 4130

A legjobb ár/érték arányú otthoni nyomtató a HP DeskJet 4130 ALL-IN-ONE. Multifunkciós: a nyomtatáson, szkennelésen és másoláson kívül még faxolni is lehet vele! Tintasugaras, nyomtatási felbontása 1200x1200dpi. Sebessége 20 lap/perc monokrómban, A4 méretben, míg színeset 16 lap/perc sebességgel nyomtat. Másolási felbontása 300dpi, amit 6 lap/perc sebességgel képes kivitelezni. Szkennelési felbontása 1200dpi. Csatlakozási lehetőség: USB és Wi-Fi.

Multifunkciós nyomtatók (nyomtató + scanner)

A multifunkciós nyomtatók a nyomtatáson kívül szkennelni és másolni képesek, némelyik pedig még faxolásra is alkalmas. Habár a fax eléggé kihalt már a mai korban. Előnyük, hogy több eszközt válthatunk ki eggyel, hátránya nem igazán található. Mindenre használhatók, legyen szó akár fotó- vagy matricanyomtatásról. A top 3 nyomtató ebben a cikkben mind multifunkciós, de ajánlok Nektek még párat. Ha nem sikerül választani, akkor nézd meg cikkünket az 5 legjobb multifunkciós nyomtatóról.

Otthoni lézer nyomtatók

Lézernyomtatót kevésbé szoktak otthoni használatra választani. Ha a sebesség a lényeg, akkor viszont megfontolandó, mert abban verhetetlenek. Igaz, itt a színes nyomtatásról lemondhatunk, ha nem szeretnénk kisebb vagyont kifizetni, de a monokróm, nagy sebességű nyomtatásban ezek a nyomtatók uralják a trónt.

Otthoni tintuasugaras nyomtatók

Az otthoni tintasugaras nyomtatók közül az EPSON EcoTank és a HP Instant Ink termékei kiemelkednek a sorból költséghatékony megoldásaikkal. Elolvashatod korábbi cikkünket a 3 legjobb tintasugaras nyomtató témában.

EPSON EcoTank

Az EPSON EcoTank nyomtatói azért különlegesek, mert nem tintapatronnal működnek, hanem után tölthető tintatartállyal rendelkeznek. Nagyon takarékosak és a lényeg, hogy nem szárad be a tinta soha, valamint fotónyomtatásban verhetetlenek. Igazán alacsony költségű a fenntartása. Nézzünk is rá pár példát:

HP Instant Ink

A HP Instant Ink egy tinta-előfizetési szolgáltatás, hogy a legkedvezőbb áron legyen elérhető a tinta. Íme néhány Instank Ink szolgáltatással elérhető nyomtató.

Otthoni nyomtató márkák

A legtöbb nyomtatót gyártó cég szerepeltet portfóliójában olcsóbb, otthoni használatra szánt nyomtatókat, így legyen szó akár az Epson, HP, Brother, Canon, Xerox márkákról, mindegyiknél megtalálható ez a kategória.

Otthoni nyomtató árak, akciók, hitel

Az otthoni nyomtatáshoz kaphatóak drágább, komolyabb nyomtatók, amelyek árát nem szívesen fizetjük ki egy összegben. Ezért van lehetőség részletfizetésre vagy akár 0% THM-re bizonyos esetekben, amikor a teljes vételárat kell megfizetni 10 hónapon át, 10 egyenlő részletben. A notebook.hu munkatársai szívesen segítenek a választásban, továbbá érdemes elolvasni a Milyen nyomtatót vegyek? cikkünket is a témában.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Villanyszámla csökkentése az új rezsi tükrében

Nem csak a környezetünk, hanem a pénztárcánk szempontjából sem mindegy, hogy mennyi villanyt, vizet és …