Kezdőlap / Cikkek / TOP 3 legjobb gamer egér

TOP 3 legjobb gamer egér


Az igazi hardcore gamerek egyik legfontosabb perifériája az egér, abból is a legpontosabbat, legstrapabíróbbat szeretné. Lássuk, nekik milyen gamer egeret érdemes 2020-ban beszerezni.

Habár régebben szentírás volt, hogy gamer egér csak vezetékes lehet, 2020-ra elárasztották a piacot a vezték nélküli gamer egerek. Habár a legtöbb könnyen vezetékre csatlakoztatható, így egy hibrid megoldással találkozhatunk.

1. Razer Basilisk Ultimate

A Razer szerint 25%-al gyorsabb az összes piacon elérhető vezetéknélküli megoldástól. Nagy sebességű az adatátvitele a zavartalan frekvenciaváltásnak köszönhetően és minimális a kattintási késleltetése. A Razer Basilisk Ultimate 11 programozható gombbal vértezék fel, 14 szabályozható razer chroma rgb világítással rendelkezik. A görgő ellenállása is állítható, az akkumulátor élettartama pedig több, mint 100 óra. 5 előre programozott profil között válthatunk pillanatok alatt, valamint PTFE-ből készült egérlábaknak hála sima mozgás garantált akármilyen felületen. Töltő állvánnyal is rendelkezik.

2. ASUS ROG Spatha

Egyszerre vezetékes és vezeték nélküli szintén a következő versenyzőnk is az ASUS-tól. Az ASUS ROG Spartha 12 programozható gombbal rendelkezik, főleg MMO-ra ajánlják, 6 gomb ebből hüvelykujjas a gyors reakciókért. Az egérben elhelyezett japán Omron kapcsolók 20 millió kattintásra vannak tesztelve, de akár könnyen állíthatók vagy cserélhetők is igény szerint. Megjelenése tekintélyt parancsoló, használata nagyon kényelmes.

3. Logitech G502 Lightspeed

A Logitech versenyzője a Logitech G502 Lightspeed, ami szinte fénysebességű gyorsaságot ígér. A gamerek körében egy ikonikus egérről van szó, amit a világ legjobb játékaihoz terveztek. HERO 16K érzékelővel rendelkezik, és POWERPLAY kompatibilis, az idei modell súlya 7 grammal csökkent. 16.000 DPI nem kevés, így méltó a Lightspeed névre. A powerplay vezetéknélküli töltést kihasználva pedig soha többé nem kell a töltéssel problémázni, hiszen folyamatosan töltődni fog az egér. Lightsync RGB világításnak köszönhetően pedig egyedileg a gépünk megvilágítására szabhatjuk fényeit.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Xiaomi porszívók és webkamera teszt

A mai teszt merőben eltérő, mint a többiek, ugyanis 3 eszközt fog tartalmazni, egy Xiaomi …