Business laptoppal az üzlet is jobban megy – 1.rész

Akkor választottál jó gépet, ha tényleg megkönnyíti az életed.
Üzletemberként akkor hoztál jó döntést, ha a géped segít abban, hogy átlásd az üzleti mátrixot!
Milyen laptopot használj, ha business gépet keresel?

A keresési paraméterek
Tökéletes billentyűzet, gyorsaság, kiváló konfigurációs lehetőségek és az iparági átlag feletti használhatóság (az „upgradelhetőség” is ide tartozik).
Ezeket a szempontokat kell szem előtt tartani, ha üzleti célra optimalizált gépet szeretnél. Ebben a kategóriában a Forbes elemzése szerint a Lenovo Thinkpad gépek a legerősebbek. Itt tudod részletesebben megnézni őket:
https://www.notebook.hu/catalogsearch/result/?cat=0&q=lenovo+thinkpad

Az üzleti gépek és a business life
Töltési lehetőségek, kimenetek és a billentyűzet
Az átlagos felhasználónak a legtöbbször elég egy viszonylag kicsi és könnyű laptop, a biznisz gépeket azonban komolyabb követelmények szerint készítik.
Az üzleti élet rohanó tempójában gyakran sietünk egyik tárgyalásról a másikba, és nem mindenhol lesz lehetőségünk a laptop töltésére.
Egyre fontosabbá válik az akkumulátoros üzemidő. (Igen kínos szituációt szül, ha a fontos meeting előtt merül le a géped, és emiatt nem tudsz bemutatni egy fontos prezentációt, ami több nap alatt készült el).
Az üzleti ügyek mennyiségének növekedésével a laptopon lévő portok száma is egyre lényegesebb lesz.
Előfordulhat, hogy egyszerre kell a gépről tölteni a mobilod, mellette viszont keresned kell valamit a laptopba dugott pendrive-on. A harmadik kimenetről az egered működik, a negyedikre pedig az internetkábelnek van szüksége.
Könnyen belefuthatsz olyan helyzetekbe, amikor az üzleti gépen lévő kimenetek számát is mérlegelni kell.
Az üzleti laptopon rengeteget fogsz írni, így kiemelten fontos a billentyűzet minősége. Csak akkor vedd meg valamelyik Lenovo Thinkpad notebookot, ha megtapintod és kipróbálod a billentyűzetet. Fontos, hogy ergonomikus és kényelmes legyen, mert egy jó billentyűzettel a gépelési folyamat is könnyebbé és kellemesebbé válik.

A cikk folytatásából kiderül, mi kell még ahhoz, hogy megtaláld a legjobb business laptopot!

Folytatása következik

Comments

Rólunk Katona-Kis András