Gamer PC részletre, akár 0%THM online áruhitel

Miért érdemes gamer PC-t részletre venni?

Egy igazán menő ASUS, Lenovo, vagy MSI Gamer PC nem éppen olcsó, ha pedig kompromisszumokat kötünk az ár miatt, akkor már nem lesz álmaink gépe a vásárolt készülék. Utólag pedig bánhatjuk, hogy jobb lett volna kicsit többet áldozni rá. Erre a problémára tökéletes megoldást nyújt a részletfizetési lehetőség, hiszen esélyünk van több hónapon keresztül, kisebb részletekben, kényelmesen kiegyenlíteni a gamer PC árát. A hitel már régóta nem az a mumus, amit el kell kerülni, ha pedig 0% THM-ről van szó, még nyugodtabbak lehetünk, hogy a lehető legjobban fogunk járni.

Milyen számítógépeket vásárolhatsz nálunk részletre?

A notebook.hu webáruházában rengeteg gamer pc vásárlása megoldható hitelre, pontosabban az összes. Továbbá lehet szó notebookról, gamer-, asztali-, irodai-, mini- vagy all in one PC-ről . A részletfizetés a megfizethetetlennek tűnő csúcs kategóriás készülékeket is elérhetővé teszi bárki számára. Az online áruhitel igénylése pedig már gyerekjáték az internet korában, hiszen videós azonosítás segítségével 1 óra alatt lezavarható a hiteligénylés.

A legjobb ár/érték arányú gamer PC a GIGABYTE Aorus Model S, amit a legtöbben vásárolnak nálunk. Nem hiába, hiszen Intel® Core™ i7-12700K processzor (25M Cache, up to 5.00 GHz), 32GB DDR4 3600MHz RAM, 2TB M.2 PCIe 4.0 SSD + 2TB M.2 PCIe 4.0 SSD tárhelyként, NVIDIA® GeForce™ RTX 3070 8GB GDDR6 integrált grafikus vezérlőként található meg benne.

A legbrutálisabb gamer PC kínálatunkban, ami nevetve elfuttat bármit, az MSI MPG Infinite X2 13F, Intel® Core™ i7-13700KF processzorral (30M Cache, up to 5.40 GHz), valamint 32GB DDR5 4800MHz memóriával, 2TB M.2 PCIe SSD társaságában. Grafikus vezérlőként pedig NVIDIA® GeForce™ RTX 4070 Ti 12GB GDDR6 került bele. Ez a szörnyeteg semmi akadályba nem fog ütközni, azt garantáljuk!

Részletfizetési konstrukciók

Több fajta részletfizetési konstrukció elérhető a notebook.hu webáruházában vásárolt termékekre.
Ezek az alábbiak:

>> 0%THM-10hó-Online-Hirdetmény – Otp​
>> 0%THM-20hó-Online-Hirdetmény – Otp​
>> 9,9%THM-36hó-Online-Hirdetmény – Otp

Reprezentatív példa 36 havi 9.9% THM áruhitel igénylésre

Kölcsön összege500.000 Ft
Havi törlesztőrészlet:16.021 Ft
Hitelkamat (fix):9.39%
THM:9.9%
Futamidő:36 hónap
Teljes visszafizetendő összeg:576.764 Ft
9.9% THM hitel igénylés reprezentatív példa

Reprezentatív példa 20 havi 0% THM áruhitel igénylésre

Kölcsön összege500.000 Ft
Havi törlesztőrészlet:25.000 Ft
Hitelkamat (fix):0 %
THM:0 %
Futamidő:20 hónap
Teljes visszafizetendő összeg:500.000 Ft
0% THM hitel igénylés reprezentatív példa

Az online áruhitelről

Az online áruhitel a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a hiteligénylésnek, hiszen az otthonunkból megköthetjük a kölcsönszerződést, és gyorsan kézhez kaphatjuk a megvásárolni kívánt terméket. Nem csak gamer pc-re van hitel lehetőség, egy mobiltelefon vagy laptop hitel ugyanúgy könnyen végbemehet online.

A hiteligénylés folyamata lépésről-lépésre

A hiteligénylés folyamata roppant egyszerű, máris elmagyarázzuk a menetét lépésről-lépésre:

  1. A vásárláskor az “online áruhitel” elnevezésű fizetési módot kell választani.
  2. A banki felületen meg kell adni adatainkat.
  3. Az adatokat a bank feldolgozza és elvégzik a hitelbírálatot.
  4. A feltöltött dokumentumok alapján ellenőrzik az adatokat.
  5. Video Bankon keresztül megtörténik az online szerződéskötés, amely során online ügyfél-azonosítás történik, mely sikeressége után megköthető a kölcsönszerződés.
  6. A banki szerződés megkötése előtt leellenőrzik a videóhívást, majd ha az rendben volt, e-mailben küldik a bank által elektronikusan aláírt kölcsönszerződési csomagot.
  7. Ezután már szállítják is a terméket.

Az áruhitel igénylésének folyamata

Igényeld egyszerűen, gyorsan, kényelmesen otthonodból az OTP áruhitelt!

1. A vásárláskor az “online áruhitel” elnevezésű fizetési módot kell választani.2. A banki felületen meg kell adni adatainkat.3. Az adatokat a bank feldolgozza és elvégzik a hitelbírálatot.
 
4. A feltöltött dokumentumok alapján ellenőrzik az adatokat.
 5. Video Bankon keresztül megtörténik az online szerződéskötés, amely során online ügyfél-azonosítás történik, mely sikeressége után megköthető a kölcsönszerződés. 6. A banki szerződés megkötése előtt leellenőrzik a videóhívást, majd ha az rendben volt, e-mailben küldik a bank által elektronikusan aláírt kölcsönszerződési csomagot.
 7. Ezután már szállítják is a terméket.

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség a felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.