Kezdőlap / Cikkek / Gamer PC részletre, akár 0%THM online áruhitel

Gamer PC részletre, akár 0%THM online áruhitel

Miért érdemes gamer PC-t részletre venni?

Egy igazán menő Gamer PC nem éppen olcsó, ha pedig kompromisszumokat kötünk az ár miatt, akkor már nem lesz álmaink gépe a vásárolt készülék. Utólag pedig bánhatjuk, hogy jobb lett volna kicsit többet áldozni rá. Erre a problémára tökéletes megoldást nyújt a részletfizetési lehetőség, hiszen esélyünk van több hónapon keresztül, kisebb részletekben, kényelmesen kiegyenlíteni a gamer PC árát. A hitel már régóta nem az a mumus, amit el kell kerülni, ha pedig 0% THM-ről van szó, még nyugodtabbak lehetünk, hogy a lehető legjobban fogunk járni.

Milyen számítógépeket vásárolhatsz nálunk részletre?

A notebook.hu webáruházában rengeteg gamer pc vásárlása megoldható hitelre, pontosabban az összes. Továbbá lehet szó notebookról, gamer-, asztali-, irodai-, mini- vagy all in one PC-ről . A részletfizetés a megfizethetetlennek tűnő csúcs kategóriás készülékeket is elérhetővé teszi bárki számára. Az online áruhitel igénylése pedig már gyerekjáték az internet korában, hiszen videós azonosítás segítségével 1 óra alatt lezavarható a hiteligénylés.

A legjobb ár/érték arányú gamer PC az ASUS ROG Strix GA15, amit a legtöbben vásárolnak nálunk. Nem hiába, hiszen AMD® Ryzen™ 7-3700X 8-Core 3.6 GHz CPU (4M Cache, up to 4.4 GHz) • 8GB DDR4 3200MHz RAM • 512GB M.2 PCIe SSD • NVIDIA® GeForce™ GTX 1660Ti 6GB GDDR6 integrált grafikus vezérlő található benne.

A legbrutálisabb gamer PC kínálatunkban, ami nevetve elfuttat bármit, az ASUS ROG Strix GA35. AMD® Ryzen™ 9-5900X 12-magos 3.7 GHz Mobile APU (64M Cache, up to 4.8 GHz) • 32GB DDR4 3200MHz RAM • 1TB M.2 PCIe SSD • NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 10GB GDDR6 grafikus vezérlőt tartalmaz. Ez a szörnyeteg semmi akadályba nem fog ütközni, azt garantáljuk!

Részletfizetési konstrukciók

Több fajta részletfizetési konstrukció elérhető a notebook.hu webáruházában vásárolt termékekre.
Ezek az alábbiak:

>> 0%THM-10hó-Online-Hirdetmény – Otp​
>> 0%THM-20hó-Online-Hirdetmény – Otp​
>> 9,9%THM-36hó-Online-Hirdetmény – Otp

Az online áruhitelről

Az online áruhitel a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a hiteligénylésnek, hiszen az otthonunkból megköthetjük a kölcsönszerződést, és gyorsan kézhez kaphatjuk a megvásárolni kívánt terméket. Nem csak gamer pc-re van hitel lehetőség, egy mobiltelefon vagy laptop hitel ugyanúgy könnyen végbemehet online.

A hiteligénylés folyamata lépésről-lépésre

A hiteligénylés folyamata roppant egyszerű, máris elmagyarázzuk a menetét lépésről-lépésre:

  1. A vásárláskor az “online áruhitel” elnevezésű fizetési módot kell választani.
  2. A banki felületen meg kell adni adatainkat.
  3. Az adatokat a bank feldolgozza és elvégzik a hitelbírálatot.
  4. A feltöltött dokumentumok alapján ellenőrzik az adatokat.
  5. Video Bankon keresztül megtörténik az online szerződéskötés, amely során online ügyfél-azonosítás történik, mely sikeressége után megköthető a kölcsönszerződés.
  6. A banki szerződés megkötése előtt leellenőrzik a videóhívást, majd ha az rendben volt, e-mailben küldik a bank által elektronikusan aláírt kölcsönszerződési csomagot.
  7. Ezután már szállítják is a terméket.

Az áruhitel igénylésének folyamata

Igényeld egyszerűen, gyorsan, kényelmesen otthonodból az OTP áruhitelt!

1. A vásárláskor az “online áruhitel” elnevezésű fizetési módot kell választani.2. A banki felületen meg kell adni adatainkat.3. Az adatokat a bank feldolgozza és elvégzik a hitelbírálatot.
 
4. A feltöltött dokumentumok alapján ellenőrzik az adatokat.
 5. Video Bankon keresztül megtörténik az online szerződéskötés, amely során online ügyfél-azonosítás történik, mely sikeressége után megköthető a kölcsönszerződés. 6. A banki szerződés megkötése előtt leellenőrzik a videóhívást, majd ha az rendben volt, e-mailben küldik a bank által elektronikusan aláírt kölcsönszerződési csomagot.
 7. Ezután már szállítják is a terméket.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 5 játékmegjelenés 2021. augusztus

A nyár utolsó hónapját kell már csak kibírnunk, hogy kezdetét vegye az őszi kánaán, és …