Telefon részletre, akár 0% THM online áruhitelre

Kártyafüggetlen telefonok részletre

Érdemes részletre vásárolni telefont, akár Android rendszerű telefonról van szó, akár iPhone részletre való vásárlása a célunk. Az áruhitel megkönnyíti, hogy felső kategóriás telefonokat vásároljon magának bárki könnyedén, azért mert egyben megterhelő lenne vagy csak nem szeretne egyszerre ekkora összeget kiadni egy telefonért.

A legmegbízhatóbb készülékek közé tartoznak a legújabb iPhone 15 széria tagjai, de ott van a Samsung Galaxy Z Fold5, ha telefont és hajlítható kijelzős tabletet szeretnénk vásárolni egy készülékben.

A Samsung Galaxy S sorozat tagjai mindig is a megbízhatóságukról voltak híresek, a felső kategóriát képviselik minden évben. Ha Androidot szeretnénk, de nem Samsungot, a Xiaomi 12 sorozat tagjai közül bármelyik jó választás lehet, hiszen hozza a felső kategória elvárásait, sokkal megfizethetőbb árcímkével, mint a Samsung. Ha pedig még különlegesebb készülékre vágyunk a felső kategóriában, akkor ott van a Motorola RAZR sorozat ismét, mely üde színfolt a többi márka mellett a piacon.

ASUS ZenFone 8 5G

Miért érdemes telefont részletre venni?

Amikor új telefont vásárolunk, azt nem egy évre tesszük, szeretnénk hosszútávon boldogok lenni egy gyors, megbízható készülékkel. Leginkább a felső kategória tudja ezt hosszú évekig biztosítani, ezért azonban mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Telefont részletre venni nem olyan megterhelő, mint egy összegben kifizetni. Az áruhitel éppen emiatt nagy segítség lehet számunkra, hiszen elérhető már akár 0% THM-mel is hitel konstrukció 20 havi részletre, de ha 36 hónapra szeretnénk részletfizetést, arra is van lehetőség 9,9% THM mellett. Ráadásul az áruhitel nem csak személyesen, hanem online is igényelhető egy egyszerű videós azonosítás alkalmazásával, ami még könnyebbé teszi a vásárlást.

OTP áruhitel kalkulátor

Minden termékoldal alján megtalálhatod az adott termékhez kapcsolódó áruhitel kalkulátort. Itt állíthatsz futamidőt, önerőt, teljesen személyre szabhatod az egész konstrukciót, de akár választhatsz a 0% THM lehetőségei közül is.

Részletfizetési konstrukciók

Többféle részletfizetési konstrukcióval rendelkezünk, csak válaszd ki a számodra megfelelőt. Akár a 36 havi törlesztőt is választhatod 9,9% THM mellett, de ha igazán jó ajánlatot szeretnél, akkor a 10 vagy gyakran akár 20 hónapra szóló hitel a legjobb választás 0% THM-mel, így tényleg csak annyit kell kifizetned, amennyibe a termék kerül.

Nézd meg áruhitel lehetőségeinket vagy akár a 0% THM részleteit!

Reprezentatív példa 36 havi 9.9% THM áruhitel igénylésre

Kölcsön összege500.000 Ft
Havi törlesztőrészlet:16.021 Ft
Hitelkamat (fix):9.39%
THM:9.9%
Futamidő:36 hónap
Teljes visszafizetendő összeg:576.764 Ft
9.9% THM hitel igénylés reprezentatív példa

Reprezentatív példa 20 havi 0% THM áruhitel igénylésre

Kölcsön összege500.000 Ft
Havi törlesztőrészlet:25.000 Ft
Hitelkamat (fix):0 %
THM:0 %
Futamidő:20 hónap
Teljes visszafizetendő összeg:500.000 Ft
0% THM hitel igénylés reprezentatív példa

Az online áruhitelről

Az online áruhitelt könnyen és gyorsan igényelheted a számítógépeden keresztül, így nem fontos befáradni egy üzletbe, ami roppant előnyös, ha olyan településen laksz, ahol nincs notebook.hu üzlet. A vonatkozó hirdetmények részletes leírásait ezekben a PDF-ekben olvashatod:

>> 0%THM-10hó-Online-Hirdetmény – Otp​
>> 0%THM-20hó-Online-Hirdetmény – Otp​
>> 9,9%THM-36hó-Online-Hirdetmény – Otp

A hiteligénylés folyamata

A hiteligénylés folyamata rendkívül egyszerű, még egy videót is készítettünk erről, amire érdemes egy pillantást vetni.

Apple Authorized Reseller

Fontos megjegyezni, hogy hivatalos Apple forgalmazóvá léptünk elő, így nálunk is ugyanolyan feltételek mellett vásárolhatsz, mint egy iStyle-ban, és a garanciától kezdve mindent ugyanúgy intézhetsz. Vásárolj bátran Apple termékeket a Notebook.hu üzleteiben!

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség a felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.