Apple MacBook Pro és Air részletre, akár 0% THM online áruhitellel

Apple MacBook Pro 14, 16 részletre

Az Apple Macbook Pro mindig a csúcskategória volt notebook fronton az Apple háza táján és a 2023-as modellek közül már kimarad a 13,3″-os modell. Hihetetlen, de egy ilyen masina akár egy évtizedig kiszolgálja gazdáját. Arról nem is beszélve, hogy az az erő, ami benne rejlik, az szinte bármilyen munkára képes. Nincs olyan feladat, amivel ne birkózna meg. Apple Macbook Pro 2023-as modelljei M3 Pro 8 magos vagy M3 Max 16 magos processzora olyan elképesztő erővel rendelkezik, amely még hosszú évek múlva is figyelemreméltó lesz. Akár 128 GB memóriával is választható, valamint a tárhely lehet akár 8 TB SSD formájában. Kijelzője 14,2″ (3024×1964), esetleg 16,2″ (3456×2234) lehet. Wi-Fi 6E és BT5.3 található benne és egy 1080p képes FaceTime kamera. Ha elérhető, akkor érdemes igénybe venni a 10 havi 0% THM-et, ha 10 egyenlő részletben fizetnénk ki a MacBook Pro teljes árát.

Apple MacBook Air részletre

Az Apple Macbook Air kicsi, olcsó és megbízható. A maga 13,3″ méretével könnyedén magaddal tudod vinni bárhová a korábbi modelleket, viszont a 2023-as modell már 15,3″ mérettel büszkélkedik. Apple M2 8-magos processzora található már benne. Memóriából 8-16-24 GB méretekkel szerelten vásárolható meg, míg tárhelyül 256GB – 512GB, 1TB vagy akár 2TB SSD társulhat. Kijelzője 15,3″ és 2880×1864 pixel felbontású LiquidRetina kijelző, míg GPU-ból az Apple designed 10-magos integrált vezérlőjét kapta. Wi-Fi 6, BT5.3 is megtalálható benne, ahogy egy 1080p felbontású FaceTime HD webkamera is. Gyakran akár 0% THM mellett, 10 havi részletre vehetsz MacBook Air-t a notebook.hu webáruházában és üzleteiben.

Miért érdemes Apple MacBook-ot részletre venni?

Az Apple a kimagasló minőséget és csúcs készülékeiről ismert. Aki erre a színvonalra vágyik, annak bele kell nyúlnia a zsebébe. De ki szeretne egyszerre ekkora összegtől megválni, még ha maximálisan meg is éri a vétel? Ezért ajánlott a drágább eszközöket, mint például az Apple Macbooc Air és Pro eszközeit 10 havi 0% THM áruhitelre megvásárolni, hiszen így pontosan 10 egyenlő részletre osztva kell kifizetni az eszköz eredeti árát, egy fillérrel sem többet.

OTP áruhitel kalkulátor

Minden termékoldal alján megtalálhatod az adott termékhez kapcsolódó áruhitel kalkulátort. Itt állíthatsz futamidőt, önerőt, teljesen személyre szabhatod az egész konstrukciót, de akár választhatsz a 0% THM lehetőségei közül is.

Részletfizetési konstrukciók

Többféle részletfizetési konstrukcióval rendelkezünk, csak válaszd ki a számodra megfelelőt. Akár a 36 havi törlesztőt is választhatod 9,9% THM mellett, de ha igazán jó ajánlatot szeretnél, akkor a 10 hónapra szóló hitel a legjobb választás 0% THM-mel, így tényleg csak annyit kell kifizetned, amennyibe a termék kerül.

Nézd meg áruhitel lehetőségeinket vagy akár a 0% THM részleteit!

Reprezentatív példa 36 havi 9.9% THM áruhitel igénylésre

Kölcsön összege500.000 Ft
Havi törlesztőrészlet:16.021 Ft
Hitelkamat (fix):9.39%
THM:9.9%
Futamidő:36 hónap
Teljes visszafizetendő összeg:576.764 Ft
9.9% THM hitel igénylés reprezentatív példa

Reprezentatív példa 10 havi 0% THM áruhitel igénylésre

Kölcsön összege300.000 Ft
Havi törlesztőrészlet:30.000 Ft
Hitelkamat (fix):0 %
THM:0 %
Futamidő:10 hónap
Teljes visszafizetendő összeg:300.000 Ft
0% THM hitel igénylés reprezentatív példa

Az online áruhitelről

Az online áruhitelt könnyen és gyorsan igényelheted a számítógépeden keresztül, így nem fontos befáradni egy üzletbe, mely roppant előnyös, ha olyan településen laksz, ahol nincs notebook.hu üzlet. A vonatkozó hirdetmények részletes leírásait ezekben a PDF-ekben olvashatod:

>> 0%THM-10hó-Online-Hirdetmény – OTP​
>> 9,9%THM-36hó-Online-Hirdetmény – OTP

A hiteligénylés folyamata

A hiteligénylés folyamata rendkívül egyszerű, még egy videót is készítettünk erről, amire érdemes egy pillantást vetni.

Apple Authorized Reseller

Fontos megjegyezni, hogy hivatalos Apple forgalmazóvá léptünk elő, így nálunk is ugyanolyan feltételek mellett vásárolhatsz, mint egy iStyle-ban, és a garanciától kezdve mindent ugyanúgy intézhetsz. Vásárolj bátran Apple termékeket a Notebook.hu üzleteiben!

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség a felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.