Kezdőlap / Cikkek / Apple Watch részletre, akár 0% THM online áruhitellel

Apple Watch részletre, akár 0% THM online áruhitellel

Az okosórák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem csoda! Szuper kütyü, ami mindig nálunk lehet. A notebook.hu kínálatában megtalálhatod a legmodernebb, legfelszereltebb Apple Watch-okat. Olvasd el cikkünket, és válaszd ki a kedvencedet!

Apple Watch 7 részletre

Az Apple Watch 7 okosóra elérhető eSIM és normál verzióban, valamint különböző színekben. Ezenkívül létezik női 41 mm-es és férfi 45 mm-es tokméret variációban. A mindig bekapcsolt Retina OLED érintőkijelző gyönyörű képet és láthatóságot biztosít akár sötétben, akár verő napfényben pillantunk rá. IP6X-nek köszönhetően porálló, valamint vízállóságának hála 50 méteres mélységig bírja. Repedésálló, így attól nem kell félnünk, hogy egykönnyen sérülés éri, ami miatt például a víz beszivárogna a burkolat alá. Véroxigén- és EKG mérésére kiválóan alkalmas, még a túl alacsony vagy túl magas pulzusszám esetén is figyelmeztet minket, illetve szól, ha szabálytan a szívritmusunk. Van benne SOS funkció, továbbá esésérzékelés. A GPS+Cellular verziók eSIM képesek, tehát akár telefonálni is tudunk velük a telefonunktól függetlenül.

Az Apple Watch Series 7 GPS gyakran elérhető 20 havi 0% THM-mel, így a törlesztőrészlete havonta 7.745 Ft
Az Apple Watch Nike Series 7 GPS+Cellular gyakran elérhető 20 havi 0% THM-mel, így a törlesztőrészlete havonta 8.495 Ft

Apple Watch SE GPS (2021) részletre

Az Apple Watch SE GPS (2021) modell 40 mm és 44 mm méretben vásárolható meg GPS és GPS+Cellular verziókban. Ez utóbbi eSIM képes, így telefonálhatunk is vele a mobilunkhoz való kapcsolódás nélkül. 50 méterig vízálló, viszont csak egy optikai pulzusmérővel rendelkezik. SOS funkció és esésérzékelő van itt is.

Az Apple Watch SE GPS (2021) gyakran elérhető 20 havi 0% THM-mel, így a törlesztőrészlete havonta 5.495 Ft
Az Apple Watch SE GPS+Cellular (2021) gyakran elérhető 20 havi 0% THM-mel, így a törlesztőrészlete havonta 6.995 Ft

Miért érdemes Apple Watch-ot részletre venni?

Amennyiben nem szeretnénk egyben kifizetni ekkora összeget, kézenfekvő az áruhitel lehetősége, amely esetén akár 36 hónapra 9,9% THM mellett megvásárolhatjuk akármelyik modellt, vagy ha éppen elérhető, akkor a 20 havi törlesztő esetén a 0% THM-et is választhatjuk, amely az egyik legkedvezőbb lehetőség, hiszen nem kell többet fizetnünk egy fillérrel sem a teljes árnál.

OTP áruhitel kalkulátor

Minden termékoldal alján megtalálható az adott termékhez kapcsolódó áruhitel kalkulátor. Itt beállíthatsz futamidőt, önerőt, teljesen személyre szabhatod az egész konstrukciót, de akár választhatsz a 0% THM lehetőségei közül is.

Részletfizetési konstrukciók

Többféle részletfizetési konstrukcióval rendelkezünk, csak válaszd ki a számodra megfelelőt. A 36 havi törlesztőt választhatod 9,9% THM-mel, de ha igazán jó ajánlatot szeretnél, akkor a 10 vagy gyakran akár 20 hónapra szóló hitel a legjobb választás 0% THM-mel, így tényleg csak annyit kell kifizetned, amennyibe a termék kerül.

Nézd meg áruhitel lehetőségeinket vagy a 0% THM részleteit!

Reprezentatív példa 36 havi 9.9% THM áruhitel igénylésre

Kölcsön összege500.000 Ft
Havi törlesztőrészlet:16.021 Ft
Hitelkamat (fix):9.39%
THM:9.9%
Futamidő:36 hónap
Teljes visszafizetendő összeg:576.764 Ft
9.9% THM hitel igénylés reprezentatív példa

Reprezentatív példa 20 havi 0% THM áruhitel igénylésre

Kölcsön összege500.000 Ft
Havi törlesztőrészlet:25.000 Ft
Hitelkamat (fix):0 %
THM:0 %
Futamidő:20 hónap
Teljes visszafizetendő összeg:500.000 Ft
0% THM hitel igénylés reprezentatív példa

Az online áruhitelről

Az online áruhitelt könnyen és gyorsan igényelheted a számítógépeden keresztül, így nem fontos befáradni egy üzletbe, mely roppant előnyös, ha olyan településen laksz, ahol nincs notebook.hu üzlet. A vonatkozó hirdetmények részletes leírásait ezekben a PDF-ekben olvashatod:

>> 0%THM-10hó-Online-Hirdetmény – Otp​
>> 0%THM-20hó-Online-Hirdetmény – Otp​
>> 9,9%THM-36hó-Online-Hirdetmény – Otp

A hiteligénylés folyamata

A hiteligénylés folyamata rendkívül egyszerű, egy videót is készítettünk, amire érdemes egy pillantást vetni.

Apple Authorized Reseller

Fontos megjegyezni, hogy hivatalos Apple forgalmazóvá léptünk elő, így nálunk is ugyanolyan feltételek mellett vásárolhatsz, mint egy iStyle-ban, és a garanciától kezdve mindent ugyanúgy intézhetsz. Vásárolj bátran Apple termékeket a Notebook.hu üzleteiben!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

3 legjobb robotporszívó [2022] – Segítünk választani!

Napjainkban már minden okos és modern, így van ez a takarítás területén is, hiszen a …