Apple Watch részletre, akár 0% THM online áruhitellel

Az okosórák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem csoda! Szuper kütyü, ami mindig nálunk lehet. A notebook.hu kínálatában megtalálhatod a legmodernebb, legfelszereltebb Apple Watch-okat. Olvasd el cikkünket, és válaszd ki a kedvencedet!

Apple Watch Ultra 2 részletre

Az Apple Watch ULTRA 2 okosóra csak eSIM verzióban, tehát GPS + Cellular változatban érhető el. Csak 49 mm-es titán tokméret variációban létezik, szóval leginkább férfi kezekre lett kitalálva. A mindig bekapcsolt Retina OLED érintőkijelző gyönyörű képet és láthatóságot biztosít akár sötétben, akár verő napfényben pillantunk rá. IP6X-nek köszönhetően porálló, valamint vízállóságának hála 100 méteres mélységig bírja. Titán tokjának köszönhetően iszonyatosan strapabíró. Véroxigén- és EKG mérés mellett testhőmérsékletet is mér, a túl alacsony vagy túl magas pulzusszám esetén is figyelmeztet minket, illetve szól abban az esetben is, ha szabálytan a szívritmusunk. Van benne SOS funkció, továbbá esésérzékelés. A GPS+Cellular verziók eSIM képesek, képesek vagyunk vele telefonálni is ha a szolgáltatónk támogatja az iker SIM-et.

Az Apple Watch Ultra 2 GPS+Cellular 49MM gyakran elérhető 10 havi 0% THM-mel, így a törlesztőrészlete havonta 19.000 Ft

Apple Watch Series 9 részletre

Az Apple Watch 9 okosóra elérhető eSIM és normál verzióban, valamint különböző színekben. Ezenkívül létezik női 41 mm-es és férfi 45 mm-es tokméret variációban. A mindig bekapcsolt Retina OLED érintőkijelző gyönyörű képet és láthatóságot biztosít akár sötétben, akár verő napfényben pillantunk rá. IP6X-nek köszönhetően porálló, valamint vízállóságának hála úszásállónak minősítik. Repedésálló, így attól nem kell félnünk, hogy egykönnyen sérülés éri, ami miatt például a víz beszivárogna a burkolat alá. Véroxigén- és EKG mérésére kiválóan alkalmas, még a túl alacsony vagy túl magas pulzusszám esetén is figyelmeztet minket, illetve szól, ha szabálytan a szívritmusunk. Van benne SOS funkció, továbbá esésérzékelés. A GPS+Cellular verziók eSIM képesek, tehát akár telefonálni is tudunk velük a telefonunktól függetlenül.

Az Apple Watch Series 9 GPS 45MM gyakran elérhető 10 havi 0% THM-mel, így a törlesztőrészlete havonta 10.250 Ft
Az Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 45MM gyakran elérhető 10 havi 0% THM-mel, így a törlesztőrészlete havonta 17.750 Ft

Apple Watch SE2 v2 GPS részletre

Az Apple Watch SE2 v2 GPS modell 40 mm és 44 mm méretben vásárolható meg GPS és GPS+Cellular verziókban. Ez utóbbi eSIM képes, így telefonálhatunk is vele a mobilunkhoz való kapcsolódás nélkül. 50 méterig vízálló, viszont csak egy optikai pulzusmérővel rendelkezik. SOS funkció és esésérzékelő van itt is.

Az Apple Watch SE2 v2 GPS 44MM gyakran elérhető 10 havi 0% THM-mel, így a törlesztőrészlete havonta 6.750 Ft

Miért érdemes Apple Watch-ot részletre venni?

Amennyiben nem szeretnénk egyben kifizetni ekkora összeget, kézenfekvő az áruhitel lehetősége, amely esetén akár 36 hónapra 9,9% THM mellett megvásárolhatjuk akármelyik modellt, vagy ha éppen elérhető, akkor a 10 havi törlesztő esetén a 0% THM-et is választhatjuk, amely az egyik legkedvezőbb lehetőség, hiszen nem kell többet fizetnünk egy fillérrel sem a teljes árnál.

OTP áruhitel kalkulátor

Minden termékoldal alján megtalálható az adott termékhez kapcsolódó áruhitel kalkulátor. Itt beállíthatsz futamidőt, önerőt, teljesen személyre szabhatod az egész konstrukciót, de akár választhatsz a 0% THM lehetőségei közül is.

Részletfizetési konstrukciók

Többféle részletfizetési konstrukcióval rendelkezünk, csak válaszd ki a számodra megfelelőt. A 36 havi törlesztőt választhatod 9,9% THM-mel, de ha igazán jó ajánlatot szeretnél, akkor a 10 vagy gyakran akár 10 hónapra szóló hitel a legjobb választás 0% THM-mel, így tényleg csak annyit kell kifizetned, amennyibe a termék kerül.

Nézd meg áruhitel lehetőségeinket vagy a 0% THM részleteit!

Reprezentatív példa 36 havi 9.9% THM áruhitel igénylésre

Kölcsön összege500.000 Ft
Havi törlesztőrészlet:16.021 Ft
Hitelkamat (fix):9.39%
THM:9.9%
Futamidő:36 hónap
Teljes visszafizetendő összeg:576.764 Ft
9.9% THM hitel igénylés reprezentatív példa

Reprezentatív példa 10 havi 0% THM áruhitel igénylésre

Kölcsön összege300.000 Ft
Havi törlesztőrészlet:30.000 Ft
Hitelkamat (fix):0 %
THM:0 %
Futamidő:10 hónap
Teljes visszafizetendő összeg:300.000 Ft
0% THM hitel igénylés reprezentatív példa

Az online áruhitelről

Az online áruhitelt könnyen és gyorsan igényelheted a számítógépeden keresztül, így nem fontos befáradni egy üzletbe, mely roppant előnyös, ha olyan településen laksz, ahol nincs notebook.hu üzlet. A vonatkozó hirdetmények részletes leírásait ezekben a PDF-ekben olvashatod:

>> 0%THM-10hó-Online-Hirdetmény – OTP​
>> 9,9%THM-36hó-Online-Hirdetmény – OTP

A hiteligénylés folyamata

A hiteligénylés folyamata rendkívül egyszerű, egy videót is készítettünk, amire érdemes egy pillantást vetni.

Apple Authorized Reseller

Fontos megjegyezni, hogy hivatalos Apple forgalmazóvá léptünk elő, így nálunk is ugyanolyan feltételek mellett vásárolhatsz, mint egy iStyle-ban, és a garanciától kezdve mindent ugyanúgy intézhetsz. Vásárolj bátran Apple termékeket a Notebook.hu üzleteiben!

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség a felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.