Kezdőlap / Egyéb / PS5 részletre, akár 0%THM kamatmentes áruhitelre

PS5 részletre, akár 0%THM kamatmentes áruhitelre

A Sony már 2020. november 12-én megjelent a legújabb konzol szériájával, a PlayStation 5-el, viszont a hatalmas igényt nem tudták kiszolgálni, így hiánytermék volt szinte állandóan. Még az előrendeléseket sem tudták mindenhol teljesíteni, ezért aki nem rendelte elő, annak szinte esélytelen volt a beszerzés, vagy horror áron juthatott hozzá. A gyártási nehézségek összefüggésben voltak a Covid-19 megjelenésével, ami 2020. márciusában robbant be igazán. A megjelenés után pedig probléma volt a chiphiány és épp 2020. végén indult el a kriptopiacon egy olyan bikapiac, amit még soha nem láttunk azelőtt, ennek köszönhetően megnőtt a videókártyák iránti kereslet, így az is erőteljesen megdrágult és chiphiánnyal is meg kellett küzdeni a a Sonynak.

Hol lehet PS5-öt venni?

2,5 év is eltelt már a megjelenés óta és az azt övező készlethiány is kezd végre rendeződni. Tehát aki most szeretne PlayStation 5-re szert tenni, annak jó hírem van, a Notebook.hu webáruházában és fizikai üzleteiben is kapható a konzol. Nem szükséges már várólistára feliratkozni, nem kell horror árat sem fizetni érte, teljes mértékben normalizálódott a helyzet.

PlayStation 5 készlet

A notebook.hu az összes variációt készleten tartja, így dönthetünk, hogy a lemezes PlayStation 5 Bundle érdekel-e minket God of War: Ragnarök játékkal, vagy sokkal olcsóbban a PlayStation Digitális kiadását választjuk, melybe fizikai lemez nem helyezhető – persze ehhez is jár a GoW: Ragnarök. Aki viszont nem ragaszkodik ehhez a játékhoz, az akár a PS5 fizikai meghajtóval szerelt, akár a PS5 digitális verzióját dupla Dual Sense kontrolleres Bundle pakkban is megvásárolhatja.

PS5 részletre a Notebook.hu-nál

Az alap PS4 számítási teljesítménye 1,84 Teraflop, míg a PS4 Pro erre nagyon rákontrázott a 4,2 Teraflop-pal, így ennek megfelelően drágább is. De a PS5 bizony 10,28 Teraflop, ami közel 5,6x gyorsabb, mint az alap PS4, de közel 2,5x gyorsabb még a PS4 Pro-nál is. Ennek megfelelően a PS5 konzolcsomagok ára is 200.000 Ft felett van, de erre is van megoldás. Ha nem szeretnénk ekkora összeget egyszerre kifizetni, hiszen részletfizetési lehetőségek is várják a játékosokat.

0% THM, vagy 48 havi részletre

A PlayStation 5 akár 0% THM-el is elvihető 10 havi részletfizetési lehetőséggel, így a teljes összeget kell csupán 10 részletben kifizetni teljesen kamatmentesen. Aki még ennél is kevesebbet szeretne erre havonta fordítani, annak akár 48 havi áruhitelre is van lehetősége. Mindkét esetben 0 Ft az önrész, így már vihetjük is a kiszemelt PS5 verizónkat, legyen az a lemezes PS5 vagy a Digitális PS5 változat.

Playstation VR2 részletre

2023. február 22-én jelent meg a PlayStation 5 mellé a PlayStation VR2, amely hatalmas újításokat hozott a korábbi PlayStation VR-al szemben és újabb szintre lépett a virtuális valóság színterét nézve. Bizonyos szempontból pedig beelőzve a PC VR piacot. Ennek megfelelően a PlayStation VR2 ára bizony annyiba kerül, mint egy lemezes PlayStation 5, így annak megvásárlása – főleg ha PS5-el együtt vesszük -, bizony már megközelíti, sőt esetenként át is lépheti kicsit a félmillió forintot. Egy ekkora kiadás szintén kellemetlenül érintheti a pénztárcánkat, de szerencsére itt is van lehetőség a 10 havi 0% THM-re vagy az akár 48 havi áruhitelre.

iPhone részletre

Hasonló a helyzet tehát a Sony új konzolja esetében, mint az iPhone-nál. Ha a legjobbat szeretnénk magunknak, az bizony nem a legolcsóbb, de minden pénzt megér. Éppen ezért vannak ilyen jó iPhone részletfizetési lehetőségek is, ahogyan a PlayStation 5 és a PS VR2 esetében. Tehát ha egy jó iPhone is ott szerepel az álomlistádon, akkor az hamar valóra is válhat, hiszen iPhone részletre ugyanúgy megvásárolható, mint a PS5.

Xbox részletre

Vannak viszont, akik még a PlayStation 5 mellé egy Xbox Series X vagy S konzolt is szeretnének a polcra, hogy a Microsoft konzoljára megjelenő exkluzív címekkel is játszhassanak. Számukra is jó hírünk van, hiszen a legújabb generációs Xbox részletre ugyanúgy megvásárolható, mint a Playstation 5. Persze aki nem szeretne PlayStation 5-öt vásárolni, mert inkább csak Xbox Series X-re fáj a foga, az is érthető, az Xbox részletfizetés mindenkinek jól jöhet, legyen az 0% THM vagy a 48 havi áruhitel.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Válassz egy Macet és dolgozz hatékonyan

Egy MAC azon kívül, hogy akár az 5-10 év múlva is gyors és hatékony társad …