Barion Pixel
Legyél kiemelt céges partnerünk!

Miért válassz minket?

24h belüli ajánlatadás

Ránk nem kell várni! A kérdőív beküldése, vagy kollégánkkal történt egyeztetés után, 24 órán belül kézhez kapod személyre szabott ajánlatunkat.

Kiemelt, vállalkozásra szabott csomagajánlatok

Profiltól, cégnagyságtól és egyéni preferenciáktól függően állítjuk össze a csomagajánlatainkat, beleértve a lízing és bérlési lehetőségeket is.

Extra gyors szállítás

Extra nagy, saját árukészletünknek és megbízható, precíz csomagküldő partnereinknek hála a megszokottnál gyorsabban érkeznek meg a rendelt árucikkek.

Mennyiségi kedvezmény

Minden cégnek másra van szüksége, ezért tartjuk fontosnak, hogy személyre szabott árajánlatot adjunk, mellyel biztosítjuk a legoptimálisabb megoldást ügyfeleinknek.

100.000 Ft felett ingyenes szállítás

Amennyiben 100.000 Ft feletti összegért rendelsz tőlünk termékeket, a szállítási költséget átvállaljuk.

Lízing és eszközbérlési lehetőség

Lízingelj vagy bérelj tőlünk notebookot, telefont vagy egyéb számítástechnikai eszközt, így lehetőséged van mindig a céged aktuális igényeinek, létszámának legjobban megfelelő eszközparkot.

Apple flotta egyedi konfigurálási lehetőség (DEP program)

Ha Apple mobiltelefon flottát üzemeltetnél, a DEP program segítségével egyedi konfigurálási lehetőségeket biztosítunk. Távolról beüzemelhetők, telepíthetők a szoftverek az eszközökre, illetve céges biztonsági beállítások végezhetők el. A DEP segítségével leegyszerűsödnek a kezdeti beállítások és a továbbiak is könnyedén elvégezhetők.

Rugalmas fizetési lehetőség

Egyedi esetekben lehetőséget biztosítunk utólagos fizetésre. Részletekről érdeklődj a B2B account managerünknél.

Legnagyobb saját notebook, mobiltelefon és Apple árukészlet

A magyarországi piacon mi rendelkezünk az egyik legnagyobb saját árukészlettel, legyen szó notebookról, PC-ről, okostelefonról, vagy Apple termékről. Így extra rövid idő alatt tudjuk biztosítani a kívánt termékeket.

Ajánlataink KKV cégeknek

A legjobb szakmai tudásunkkal ajánljuk az eszközöket, csomagokat üzletemberek, cégvezetők, grafikusok számára, irodai felhasználásra és még megannyi területre! Bővebb információt,tanácsot kérj kollégánktól!

Notebookok

Mobiltelefon

Kiegészítők

Ajánlatkérés

Kérünk, töltsd ki az alábbi mezőket, hogy részletesebb információt kapjunk arról, hogy mire lehet szükséged!

Kapcsolattartás

Tanácsadásra lenne szükséged, egyéb információt szeretnél kérni?
Vedd fel velünk a kapcsolatot, keresd B2B account menedzserünket!