4378584
Oldal nyomtatása
Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5
 • Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5
 • Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5
 • Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5
 • Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5
 • Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5

Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS5

Éld át Miles Morales felemelkedését, ahogy az új hős hihetetlen, kirobbanó képességeket sajátít el, hogy ő maga is Spider-Man legyen.
Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
17490
Régi ár: 21 990 Ft 17 490 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE RAKTÁRON
ÁRKÁD RAKTÁRON
DEBRECEN RAKTÁRON
PÓLUS RAKTÁRON
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON RAKTÁRON
PÉCS RAKTÁRON
GYŐR RAKTÁRON
Népszerű termékeink

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

 

 

PS5-jellemzők

 

Lenyűgöző látvány

Utazz a Marvel behavazott New Yorkjában a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales játékban, gyönyörű 4K és HDR minőségben.2  Csodáld meg a sugárkövetéssel előállított tükröződéseket az épületeken, valamint a továbbfejlesztett fényeket, árnyékokat és a karakterek részleteit. Az opcionális 60fps teljesítmény mód életre kelti a Spider-Man univerzumot.

 

Gyors betöltés

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales kihasználja a gyors betöltés előnyeit az ultragyors SSD-nek köszönhetően. Száguldj át a Marvel New Yorkján egy pillanat alatt és töltsd vissza az állást szinte azonnal.

 

Adaptív ravaszok

Érezd Spider-Man hálóit az ujjaid hegyén a DualSense vezérlő adaptív ravaszaival a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales játékban.

 

Haptikus visszajelzés

Miles Morales minden ütését, pókhálókilövését és méregcsapását a kezedben érezheted a DualSense™ vezérlő magával ragadó haptikus visszajelzésével.

 

Tempest 3D AudioTech az azzal kompatibilis fejhallgatókon

Halld, ahogy a város életre kel körülötted a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales játékban a 3D térhatású hangzással, így hallhatod, mi történik körülötted a háztetőktől az utcákig. A város hangjai még inkább elrepítenek a Marvel New Yorkjába, és életre keltik a nagysikerű Spider-Man-pillanatokat a PS5 konzol Tempest 3D AudioTech rendszerével.

 

 

A Marvel Spider-Man univerzumának legújabb kalandjában a tinédzser Miles Morales kezdi megszokni új otthonát, miközben új Spider-Manként mentora, Peter Parker nyomdokába lép.

 

De amikor egy ádáz hatalmi harc az otthona elpusztításával fenyeget, a leendő hős rádöbben, hogy a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Hogy a Marvel New Yorkját megmentse, Milesnak fel kell öltenie és ki kell érdemelnie Spider-Man öltözékét.

 

Miles Morales felemelkedése

Miles Morales kirobbanó képességeket fedez fel, amelyek eltávolítják a mentorától, Peter Parkertől. Fejleszd mesteri szintre egyedi, bioelektromos méregcsapás-támadásait és rejtőző álcaképességét a látványos pókhálóvető akrobatika, az eszközök és egyéb képességek mellett.

 

Hatalmi háború

Kitört a háború a Marvel New Yorkjának uralásáért egy fondorlatos energetikai cég és egy csúcstechnológiás bűnözősereg között. Milesnak, akinek új otthona épp a csatározások közepén van, meg kell tanulnia, hogy ára van, ha hőssé akar válni, és el kell döntenie, mit áldoz fel a nagyobb jó érdekében.

 

Élénk, új otthon

Járd be a havas utcákat ezen az új, élénk és nyüzsgő környéken, miközben Miles igyekszik megszokni otthonát. Amikor a határvonalak elmosódnak személyes és bűnüldözői élete között, rádöbben, hogy kiben bízhat, és milyen érzés igazán otthonra találni.

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformPS5
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformPlayStation Network
 • Életkor Besorolás16+
 • Játék extrákMagyar felirat
 • StílusAkció
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?