4383817
Oldal nyomtatása
Logitech BRIO 4K Ultra HD Webkamera (960-001106)
  • Logitech BRIO 4K Ultra HD Webkamera (960-001106)
  • Logitech BRIO 4K Ultra HD Webkamera (960-001106)
  • Logitech BRIO 4K Ultra HD Webkamera (960-001106)

Logitech BRIO 4K Ultra HD Webkamera (960-001106)

4K/30 képkocka/s (legfeljebb 4096 x 2160 képpont) • 1080p/30 vagy 60 képkocka/s (legfeljebb 1920 x 1080 képpont) • 720p/30, 60 vagy 90 képkocka/s (legfeljebb 1280 x 720 képpont) • Fókusz típusa: auto fókusz • Objektív típusa: üveg • Beépített mikrofon: sztereó, duál irányítatlan • Átlós látószög: 90°/78°/65° • Digitális zoom: 5-szörös • USB-kapcsolat: USB-A plug-and-play, USB-C támogatása harmadik fél adapterével (a csomag nem tartalmazza) • Levehető univerzális rögzítőcsipesz laptopokhoz, LCD és hagyományos monitorokhoz • A Rightlight™ 3 és a HDR technológia tiszta képeket eredményez változó megvilágítási körülmények között is, a gyenge fénytől az erős napsugárzásig • Képvezérlők az opcionális Camera Settings alkalmazásban a pásztázás, döntés és ráközelítés/távolítás vezérléséhez • Infravörös érzékelőtechnológia Windowshoz (alkalmazásintegrációhoz elérhető SDK) • Felrögzíthető magánszféravédő fedél • Kábelhossz: 2.2 m • Kompatibilitás: Windows 7 vagy újabb verzió (az 1080p értéknél nagyobb felbontásokhoz Windows 8.1 vagy újabb verzió szükséges), macOS 10.10 vagy újabb, Chrome OS™ 29.0.1547.70-es és újabb verzió, 2 GB RAM vagy több szükséges az 1080p felbontású videóközvetítéshez, 1 GB szükséges általában a 720p felbontású közvetítéshez, egy USB 2 vagy USB 3 port (4K felvételhez és közvetítéshez egy USB 3.0 port és harmadik fél kompatibilis szoftvere szükséges) • Garancia: 24 hónap

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
4-6 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
4-8 munkanap - részletek
83900
83 900 Ft

Logitech BRIO 4K Ultra HD Üzleti Webkamera

 

 

ALogitech Brio a legjobb és legkorszerűbb üzleti webkameránk. Az innovatív technológiákkal ellátott Brio a kiváló ultra 4K HD videós együttműködés szintjére emeli a lécet.

 

A RightLight™ 3 és a HDR technológia automatikus módosításokat végez, hogy bármilyen, akár gyenge fény, akár közvetlen napfény vagy nagy kontrasztú megvilágítási körülmények között is a legjobban nézzen ki.

 

A Brio üzleti célokra hitelesített és az integrált optikai és infravörös érzékelőkkel támogatja a Windows Hello szolgáltatást.

 

A legjobb a legjobbak között

A Brio kiváló technológiájának köszönhetően kristálytiszta videóképet közvetít remek felbontással, képfrekvenciával, színnel és részletességgel, beleértve az autofókuszt és az 5-szörös HD zoomot. A Brio 4K Ultra HD felbontást nyújt 30 képkocka/másodperc sebességnél, illetve HD 1080p felbontást 30 vagy 60 és HD 720p felbontást 30 vagy 60, illetve kivételesen egyenletes 90 képkocka/másodperc sebességnél a rendkívüli tisztaság, egyenletes képminőség és részletesség érdekében.

 

Állítható látószög

A videó tökéletes beállításához válasszon a három előre megadott látószög-beállítás közül. A fej és a vállak ideális képkivágásához válassza a 65°-os átlós beállítást. A szoba nagy részének rögzítéséhez válasszon 78° vagy 90° átlós látószöget. Az átlós látószög bármelyik beállítását választja, az 5-szörös HD zoommal látványos 4K felbontású közelképet kap.

 

Remekül néz ki bármilyen fényviszonyok között

A Brio kamerával bármilyen fényviszonyok között tarthat értekezletet, közvetíthet és rögzíthet, és mindig a legjobb formáját mutatja. A RightLight™ 3 és a HDR technológia automatikus korrekciókat végez a gyenge fénytől kezdve a háttérbeli erős napsugárzásig, hogy mindig a legfontosabb téma legyen kiemelve: Ön.

 

Nagyszerű hangzás minden környezetben

A Brio zajszűrő technológiát használó duál integrált irányítatlan mikrofonokat tartalmaz. A mikrofonok akár egy méterről is tisztán rögzítik a hangot a háttérzaj felerősítése nélkül, így a beszélgetések hangzása mindig természetes és tiszta marad.

 

A biztonság és a kényelem találkozása

Az optikai és infravörös érzékelőknek köszönhetően a Brio gyors és biztonságos arcfelismerést tesz lehetővé a Windows Hello számára. És jelszót sem kell beírnia a Windows 10-hez: a bejelentkezéshez egyszerűen nézze bele a Brio objektívjébe.

 

Gördülékeny közvetítés, késleltetés nélkül

A Brio bármilyen megvilágítási körülmények között magas képfrekvencia-értéket őriz meg (akár 90 képkocka/másodperc) a jó minőségű rögzítés, a Teamsszel való aszinkron bemutatómegosztás és a minden egyes mozdulatát követő, gördülékeny, egyenletes játékközvetítések érdekében. A magas képfrekvencia-értékek ideálisak bármilyen helyzethez, ahol lassított felvételre vagy abszolút egyenletes minőségű videóközvetítésre van szükség.

 

Üzleti minősítés

A Briót hitelesítették a Skype Vállalati verzióhoz és a Microsoft Teams®-hez, és működik a Cortana® és a Windows Hello szolgáltatással. Tanúsítványokkal rendelkezik és kompatibilis a többi népszerű alkalmazással (ezek közé tartozik a BlueJeans, Cisco Webex™, Fuze, Google Meet™, GoToMeeting®, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video, Vidyo és Zoom®).

 

Sokféle felszerelési lehetőség

Szerelje fel biztonságosan a Brio webkamerát a legoptimálisabb helyre – laptopra, kijelzőre vagy asztalra –, vagy távolítsa el a csipeszt, hogy a beépített menettel a saját állványához rögzítse.

 

Felrögzíthető magánszféravédő fedél

A Brio felhajtható fedéllel védi az objektívet, és biztosítja a magánszférát és a nyugalmat a kamera tétlen állapotában.

 

Testreszabható kamerabeállítások

A Windowshoz és a Machez készült Logitech Camera Settings szoftvert használva testre szabhatja a Brio kamerát a felhasználó által definiált pásztázási, nagyítási és képvezérlőkkel.

Mégtöbb...

Specifikáció

  • SzínFekete
  • Méret102x27x27 mm
  • Súly63.00 g
  • Garancia24 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?