Barion Pixel
Megjelenés szerint Legnagyobb kedvezmény Legnépszerűbbek Legújabbak Legdrágábbak Legolcsóbbak Legnagyobb kedvezmény százalék Legjobb értékelésű
Termékek szűrése
Termékek szűrése

Ár

Alsó értékhatár:
Felső értékhatár:

Gyártó

Aspyr, Media (1)Kalypso Media (1)Nacon (1)Perp Games (2)U&I Entertainment (2)

PlayStation 4

Besorolás alatt
Rendelésre
Moonscars PS4
Besorolás alatt
Rendelésre

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. június 30. A zord holdfény alatt harcol Grey Irma, a vad, agyagból formázott harcos, egy magányos cél által vezérelve: megtalálni a szobrászt és felfedni a létezése körüli rejtélyt.

Besorolás alatt
Rendelésre
Evotinction PS4
Besorolás alatt
Rendelésre

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. nyár. Az Evotinction egy csodálatos megjelenésű, elgondolkodtató hack and stealth játék. A közeli jövőben játszódó ‘Evotinction’ kihívás elé állítja az evolúció és kihalás kapcsolatát. Ahogy az MI, a génmanipuláció és a kvantum-összefonódást felhasználó technológiák gyorsan fejlődnek, velük együtt nő a potenciális fenyegetés is. A legnagyobb félelmünk, hogy egy nap a legnagyobb eredményünk a létrehozói ellen fordul.

Besorolás alatt
Előrendelhető
Humankind - Heritage Edition PS4
Besorolás alatt
Előrendelhető

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. A HUMANKIND egy történelmi stratégiai játék, melyben újraírhatod az emberiség történelmének teljesen narratíváját, valamint kultúrákat kombinálva hozhatsz létre egy olyan civilizációt, ami legalább olyan egyedi, mint te magad.

16 990 Ft
Előrendelhető
OMORI PS4
16 990 Ft
Előrendelhető

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. Fedezz fel egy színes barátokkal és ellenségekkel teli világot. Járj a vibráns és hétköznapi dolgok között, hogy felfedd az elfeledett múltat. Amikor eljön az idő, az általad választott út meghatározza majd a sorsodat… és talán mások sorsát is. A dobozos kiadás tartalmaz egy nyomtatott kézikönyvet és egy matricát.

Besorolás alatt
Rendelésre
Greyhill Incident Abducted Edition PS4
Besorolás alatt
Rendelésre

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. A készlet erejéig Abducted Edition kiadásban! A Greyhill Incident egy történet vezérelt túlélő-horror játék, amely a 90-es évek elején játszódik. Ryan Bakerként, felszerelve mindössze egy baseball ütővel és néhány tölténnyel a revolverében, a történet Greyhill hangulatos szomszédságán visz keresztül, amelyet megszálltak az UFO-k és Grey Alienek, azaz a szürkék.

Besorolás alatt
Előrendelhető
Test Drive Unlimited Solar Crown PS4
Besorolás alatt
Előrendelhető

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. A játék dobozképe illusztráció és a végleges terméktől eltérő lehet! A Test Drive Unlimited Solar Crown olyan versenyzési és életstílus-élmény, amely semmi máshoz nem hasonlítható.

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. A játék dobozképe illusztráció és a végleges terméktől eltérő lehet! A Matchpoint - Tennis Championships-ben 16 valódi nemzetközi tenisz sztár vesz részt a profi ligából, többek között Nick Kyrgios, Kei Nishikori és Amanda Anisimova.