Barion Pixel
Megjelenés szerint Legnagyobb kedvezmény Legnépszerűbbek Legújabbak Legdrágábbak Legolcsóbbak Legnagyobb kedvezmény százalék Legjobb értékelésű
Termékek szűrése
Termékek szűrése

Ár

Alsó értékhatár:
Felső értékhatár:

Gyártó

Disney (1)Nacon (1)Nintendo (1)U&I Entertainment (2)Ubisoft (1)

Nintendo

Besorolás alatt
Rendelésre
Moonscars Nintendo Switch
Besorolás alatt
Rendelésre

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. június 30. A zord holdfény alatt harcol Grey Irma, a vad, agyagból formázott harcos, egy magányos cél által vezérelve: megtalálni a szobrászt és felfedni a létezése körüli rejtélyt.

Pikmin 4 Nintendo Switch
%
20 490 Ft
17 990 Ft
Raktáron
Pikmin 4 Nintendo Switch
%
20 490 Ft
17 990 Ft
Raktáron

Egy új kaland virágzik! A Pikminek egy újabb grandiózus küldetésben térnek vissza a Nintendo Switch konzolra a Pikmin 4 játékban! Ezek az apró, növényszerű lények egy titokzatos bolygón élnek. Termeszd és takarítsd be őket, valamint parancsolj nekik, miközben segítségükkel bejárod ezt az új világot.

Csatlakozz Mickey-hez és barátaihoz, fedezd fel Monoth titokzatos szigetét, és szerezd vissza a három titokzatos könyvet, hogy megmentsd a világot a katasztrófától – a Disney Illusion Island játékban, Nintendo Switch konzolon!

Besorolás alatt
Előrendelhető
OddBallers Nintendo Switch
Besorolás alatt
Előrendelhető

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. Térdeket behajlítani, csípőt előre – eljött az intenzív kidobós ideje! Az OddBallers egy viccesen megkapó és totálisan zakkant multiplayer partijáték, ahol minden kör a kidobós egy új, abszurd típusát mutatja be.

16 990 Ft
Előrendelhető
OMORI Nintendo Switch
16 990 Ft
Előrendelhető

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. Fedezz fel egy színes barátokkal és ellenségekkel teli világot. Járj a vibráns és hétköznapi dolgok között, hogy felfedd az elfeledett múltat. Amikor eljön az idő, az általad választott út meghatározza majd a sorsodat… és talán mások sorsát is. A dobozos kiadás tartalmaz egy nyomtatott kézikönyvet és egy matricát.

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. A játék dobozképe illusztráció és a végleges terméktől eltérő lehet! A Test Drive Unlimited Solar Crown olyan versenyzési és életstílus-élmény, amely semmi máshoz nem hasonlítható.