Barion Pixel
Legnépszerűbbek Legújabbak Legdrágábbak Legolcsóbbak Legnagyobb kedvezmény Legnagyobb kedvezmény százalék Legjobb értékelésű
Termékek szűrése
Termékek szűrése

Ár

Alsó értékhatár:
Felső értékhatár:

Gyártó

Bandai Namco (2)Perp Games (2)Sony (3)

PlayStation

PS VR

Merülj el igazán valódinak tűnő világokban a virtuális valóságbeli játékok hatalmas minőségi ugrásával.

Merülj el igazán valódinak tűnő világokban a PlayStation VR2 által elhozott virtuális valóságbeli játékok hatalmas generációs ugrásával.

Hódítsd meg a hatalmas csúcsokat, győzd le a félelmetes gépeket, és fedezd fel a rejtett veszélyt a Horizon világában a PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain csomaggal.

Térj vissza a Persona 3 világába, majd idézd fel a játék legemlékezetesebb pillanatait a Ryota Kozuka által szerzett fülbemászó zenékkel Shoji Meguro előadásában!

13 990 Ft
Raktáron
Marvel's Iron Man VR PS4
13 990 Ft
Raktáron

Öltözz fel, mint az ikonikus Páncélos bosszúálló a PlayStation VR segítségével, és vár a hihetetlen Iron Man-kaland!

Persona 5: Dancing in Starlight PS4
%
15 198 Ft
12 190 Ft
Raktáron
Persona 5: Dancing in Starlight PS4
%
15 198 Ft
12 190 Ft
Raktáron

Térj vissza a Persona 5 világába, majd idézd fel a játék legemlékezetesebb pillanatait a Ryota Kozuka által szerzett fülbemászó zenékkel Shoji Meguro előadásában!

Besorolás alatt
Rendelésre
Do Not Open PS4
Besorolás alatt
Rendelésre

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2023. február 24. Egy felkavaró túlélő horror a szabadulószobák mechanikájára építkezve. A valós események által inspirált, díjnyertes Do Not Open egy tragikus történet egy férfiról, aki épelméje visszaszerzéséért felveszi a harcot a fejében szüntelenül beszélő hangokkal.

Besorolás alatt
Előrendelhető
Windlands 2 PS4
Besorolás alatt
Előrendelhető

Előrendelhető! Várható megjelenés: 2021. november. A szoftver futtatásához PlayStation VR szükséges! Térj vissza a Windlands világába, egyedül vagy barátokkal!