Kezdőlap / Cikkek / Nincs szükséged új notebookra!… vagy mégis?

Nincs szükséged új notebookra!… vagy mégis?


Kíváncsi vagy, hogy szükséged van-e notebookra? Esetleg a régit érdemes lenne-e lecserélned? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ, méghozzá most azonnal!

Amennyiben még nem rendelkezel notebookkal, érdemes tisztában lenned annak verhetetlen előnyeivel, amit máris megosztunk veled. De persze lehet, hogy már rendelkezel laptoppal, de akkor is érdekes információkra találhatsz ebben a cikkben.

Hordozhatóság

Sokszor jól jön, hogy a laptop egy szemvillanás alatt a táskádba dobható, majd előveheted bárhol, bármikor, függetlenül áramforrástól, asztaltól, egyéb kiegészítőktől. Márpedig ennyire függetlenül használni egy számítógépet nagyon jó. Legyen szó kikapcsolódásról, böngészésről, házi feladatról, munkáról, filmnézésről vagy akár játékról, mégiscsak olyan szabadságot kap az ember, amit egy asztali PC-vel nem tehet meg. Arról nem is beszélve, hogy repülőre is könnyedén felengedik, így akármilyen hosszú és távoli útra is veled lehetnek a személyes fájljaid, csak ne felejtsd el a bőröndből kivenni biztonsági ellenőrzéskor 🙂

A méret a lényeg

Nem kell a mobilod apró kijelzőjén nyomorogni, hiszen rendelkezésedre áll egy nagy kijelző és teljes értékű billentyűzet, ami a munkától a szórakozásig minden feladatra kiváló. Kényelmesen elvégezheted feladataidat akár az ágyból, vonaton ülve vagy éppen a tengerparton egy napernyő alatt hűsölve.

Nem kell egyszerre nagy összeget kifizetned érte

Rengeteg célra vásárolható notebook akár már 100e Ft alatt is, a határ pedig a csillagos ég, de az árnak nem kell kedvünket szegnie, hiszen a Notebook.hu sokszor kínál 0% THM-el hozzáférhető gépeket. Ha eddig nem vettél volna még igénybe ilyen hitelt, elárulom, ez a legjobb dolog, ami valaha létezett. Most március végéig 10 vagy 20 hónapra, 0% THM-el vásárolható rengeteg Notebook. Ez mit jelent a gyakorlatban? Pár személyes irattal (személyigazolvány, 3 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat és munkáltatói igazolás) igényelheted és a gyors, pozitív elbírálás után már viheted is a kiválasztott notebook-ot. Sőt, online elbírálás is van, ha a webshopban vásárolsz, csak egy Skypera lesz szükséged.

Fizetni pedig pontosan 20 egyenlő részletben kell, mindenféle kamat nélkül. Szóval ha kiválasztottál egy 200 ezer Ft értékű laptopot, akkor 20 hónapon keresztül 10 ezer Ft-ot kell kifizetned érte. A 20. összeg kifizetése után készen is vagy, nincsenek többletköltségek. Mennyire nagyszerű már, hogy kvázi minimális havi összegért tied lehet egy szuper notebook az eredeti áron, mindenféle kamat nélkül!

Van már laptopod, de úgy érzed talán csereérett?

Ha már felmerült a csere gondolata benned, akkor biztos lehetsz benne, hogy okkal történt. Ha még nem, akkor gondolkodj el rajta, hogy mikori laptopról is van szó? Elmúlt már 4-5 éves? Nem éppen az a sebességbajnok, mint kezdetek kezdetén? Többet szeretnél? Nem megfelelő már arra a feladatra, amire szívesen használnád? Játszanál, de már ahhoz kevés? Videót vágnál, de már az FHD-t is nehézkesen bírja?

Megannyi kérdés, amire a válasz, hogy itt az ideje egy új notebook vásárlására. Erre pedig nem is lehetne ideálisabb egy 0% THM lehetőség, ahol egy 200 ezer Ft-os laptopot is megkaphatsz 20 hónapon keresztüli 10 ezer Ft-ért, de egy hardcore, durva fél milliós gamer laptopot is havi 25e Ft-ért. Szerintem a cserére mindenképp rá kell szánnia magát az embernek, ha pedig ilyen lehetőség adódik, érdemes meglépni. Nincs is rosszabb, amikor elszalasztja az ember és utána realizálja, hogy csak meg kellett volna vásárolnia a kiszemelt példányt. Dönts okosan!

Mi alapján válassz notebookot 2020-ban?

Erre nem éppen a legegyszerűbb válaszolni, de ebben is segítünk. Írtunk egy cikket, ahol könnyen megtalálhatod a jó irányt a laptopvásárlás sűrűjében. Eldöntheted, hogy személynek vásárolnál, vagy egy konkrét céllal, esetleg fix büdzsével. Igaz mindhárom egyformán fontos tényező, ezért is próbálunk dűlőre jutni a laptopválaszték tengerén.

A cikket itt olvashatod: Milyen laptopot vegyek 2020-ban?

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Milyen laptopot vegyek 2020-ban?

Laptop vásárlás előtt állva rengeteg kérdés felmerülhet bennünk annak függvényében, hogy kinek vásároljuk a laptopot, …