263558
Oldal nyomtatása
Ghost Recon: Wildlands Xbox One
 • Ghost Recon: Wildlands Xbox One
 • Ghost Recon: Wildlands Xbox One
 • Ghost Recon: Wildlands Xbox One
 • Ghost Recon: Wildlands Xbox One
 • Ghost Recon: Wildlands Xbox One
 • Ghost Recon: Wildlands Xbox One
 • Ghost Recon: Wildlands Xbox One

Ghost Recon: Wildlands Xbox One

Vedd irányításod alá a Ghost Recon alakulatot és számold fel a bolíviai drogkartelleket! Óriási szabadság vár rád a hatalmas területeken, így bármit megtehetsz céljaid teljesítésének érdekében! Játssz egyedül, vagy a négy fős kooperatív módnak köszönhetően más játékosok vagy barátaid oldalán!

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
8999
Régi ár: 12 990 Ft 8 999 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE RAKTÁRON
ÁRKÁD 2-3 MUNKANAP
DEBRECEN 2-3 MUNKANAP
MAMMUT 2-3 MUNKANAP
PÓLUS 2-3 MUNKANAP
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON RAKTÁRON
PÉCS 2-3 MUNKANAP

Ghost Recon: Wildlands

 

 

Az elit Ghost egységet vezetve egy észrevehetetlen, maroknyi csapattal szállhatsz szembe a Santa Blanca kartell erejével, hogy apró részletekben döntsd meg a bűnszervezet uralmát. Mindebben pedig olyan mértékű szabadságot kapsz, amit kevés katonai lövöldöző játék mondhat magáénak. Nem csak karaktered külsejét szabhatod testre egészen részletesen, hanem a játékmenet szempontjából is rengeteg választási lehetőség vár a játékban. A Gunsmith módban például alkatrészenként határozhatod meg, miket szerelsz választott fegyveredre, hogy az észrevétlen mesterlövészek tökéletes társát, vagy a lehető legnagyobb átütőerővel rendelkező gépfegyvert vihesd magaddal a terepre.

 

Ezzel párhuzamosan képességeidet is több, szerteágazó kategóriában fejlesztheted, egy magas szintű drónnal például még az éjszaka sötétjében is hatékonyan derítheted fel ellenségeid helyzetét, de különböző fegyveres, csapatos, vagy külső támogatást jelentő képességeket is kifejleszthetsz. Így kialakíthatod a stílusodnak megfelelő eszköztárat, aminek segítségével észrevétlenül likvidálhatsz egész helyőrségeket, kényelmes távolságból, precízen iktathatod ki célpontjaidat, vagy elsöprő erővel, pillanatok alatt a levegőbe repítheted az utadba álló védelmi rendszereket. Mindezt pedig egyjátékos módban, a rendkívül részletesen utasítható, mesterséges intelligencia által irányított csapattal, vagy akár három baráttal is átélheted.

 

A játékban Bolívia összesen 21 tartományát járhatjuk majd be, ahol a fő történethez kapcsolódó küldetések mellett is rengeteg tennivalónk akad, hogy megtörjük a Santa Blanca uralmát. A különböző kisebb bázisokon, vagy külön rajtaütések megszervezésével értékes szállítmányokat szerezhetünk a lázadóknak, így megnyitva saját képességfejlesztési lehetőségeinket. Kihallgatva a kartell egy-egy magasabb rangú tagját értékes információkhoz juthatsz, például egy-egy fegyver, vagy fegyverkiegészítő helyét illetően. A pálya szinte minden sarkában találsz majd valamit, ami miatt érdemes kocsiba, motorra, helikopterbe, repülőre, vagy hajóba pattanni és belevágni egy újabb kalandba.

 
Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformXBOX One
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformXBox Live
 • Életkor Besorolás18+
 • Játék extrákMultiplayer
 • StílusAkció
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?