4384725
Oldal nyomtatása
Withings Move Okosóra (HWA06-MODEL 1-ALL) Fekete-Sárga
  • Withings Move Okosóra (HWA06-MODEL 1-ALL) Fekete-Sárga

Withings Move Okosóra (HWA06-MODEL 1-ALL) Fekete-Sárga

A Withings Move okosórákkal könnyedén és szórakoztatóan mérhető az aktivitásod - mindezt elérhető áron. A Withings Move analóg okosórák új szintre emelik a divatot és a technológiát. Automatikusan méri a különböző tevékenységeket, - például a sétálás, futás, úszás -, valamint az alvás minőségét. Akár 18 hónapnyi akkumulátor üzem idejével és 50 méterig tartó vízállósággal bárhova elkísér. A Move okosórákat egyetlen gombnyomással csatlakoztathatod telefonod GPS-éhez. Edzés után könnyedén megnézheted a megtett távolságot, az elégetett kalóriát, a megtett szintkülönbséget és útvonalat az ingyenes Health Mate alkalmazás segítségével (iOS és Android).• Garancia: 12 hónap

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
4-6 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
4-8 munkanap - részletek
26990
Régi ár: 28 090 Ft 26 990 Ft

Withings Move Okosóra

 

 

Kapcsolódás

A Withings Health Mate a legjobb módszer az aktivitás, az alvás, a súly és egyebek nyomon követésére. Bármi is legyen az egészségügyi célja, támogatást talál hozzá az Health Mate alkalmazásban.

 

Bluetooth

Bluetooth Low Energy - a Health Mate szinkronizálásához. A Csatlakoztatott GPS funkció használatához engedélyezni kell a helymeghatározási jogosultsággal rendelkező Bluetooth-kapcsolatot

 

Követelmények

A Withings Move telepíthető okostelefonra vagy táblagépre, az iOS-en (iOS 10 és újabb) és Androidon (6.0 és újabb) elérhető Health Mate alkalmazáson keresztül. Nem lehet számítógéppel beállítani.

 

A Withings Move műanyag tokkal és rozsdamentes acél tokkal, szilikon karszalaggal rendelkezik

A Withings Move Timeless Chic egy rozsdamentes acél tokot tartalmaz, szálcsiszolt tárcsával, ásványi üveggel, króm indexekkel és fém kezekkel. Az időtlen Chic Blue & Rose Gold bőrszalaggal és extra szilikon szalaggal rendelkezik.

 

Egyetlen töltés

Legfeljebb 18 hónap (CR2430)

 

Ingyenes és korlátlan online adattárolás Withings-fiókkal

5 napos helyi adattárolás a szinkronizálás között.

Mégtöbb...

Specifikáció

  • SzínFekete, Sárga
  • Garancia12 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?