40775
Windows® 8.1 64-bit

Windows® 8.1 64-bit

Leheljen új életet számítógépébe a Windows 8.1-elOEM termék1 felhasználó, 1 gép (nem továbbvihető)

Válasszon hasonló termékeink közül

Írjon véleményt a termékről

Név*
Hogyan értékelné Ön ezt a terméket?:*
* jelölt mezőket kérjük tölte ki
Vélemény*
Windows® 8.1 64-bit
Számításomnak megfelelően működik.
Windows® 8.1 64-bit
A telepítés könnyen ment, viszont a perifériákat külön is frissíteni kell. (Pl.: a wi-fi csak firmware frissítés után volt rendesen működni.)
Windows® 8.1 64-bit
elvárásaimnak megfelel
Windows® 8.1 64-bit
Értelmezem. Laikusként vásároltam egy neten kiválasztott - (az ott fellelhető információ elégtelen a választáshoz Nem érzem magam jól a vásárlást követően. Szerettem volna egy több portos és Magyarországon "eddig" használatos internet kábel csatlakozni a DELL-hez. Nem fogok. Erről az információról is lemaradtam. Szerettem volna egy jó vásárlásnak örülni. Nem örülök. Ellentétbe önökkel. Önök pénzüknél vannak. Én pedig kaptam valamit. - Úgy érzi az ember magát, mint az a vendég, aki a halászcsárdába rendel egy harcsa paprikást és kap egy párizsi szeletett.) -DELL laptopot. -Windows 8/... -office 365-t Előre kifizettem. Rendben megküldték. Csomag tartalma meg volt. A félre érthető: A működéshez szükséges operációs rendszer a gépen volt, nem működött. Az office a gépen volt, nem működött. A minimális tájékoztatás elmaradt. Még jó, hogy nem vásároltam mást is. Pl: táskát, aminek az alja lukas. Ki utat sem látom, hogy helyre tudjam hozni a történetet.
Windows® 8.1 64-bit
Néhány funkciót azért még hiányolok, de valószínűleg majd a 10-ben korrigálva lesz
Windows® 8.1 64-bit
Megfelelő.
Windows® 8.1 64-bit
Sok jó megoldást tartalmaz. Aki hosszú éveken keresztül korábbi verziókat használt, annak nem könnyű megszokni.
Windows® 8.1 64-bit
Kicsit más mint az előző verziók. zavaró, hogy állandóan a Microsoft fiokhóz akar kapcsolódni.
Windows® 8.1 64-bit
Azt hittem egy kicsit ergonomikusabb lesz a win 8. Nem azért nem áll kézre, mert szokatlan, hanem azért, mert egy csomó funkció nem ott van ahol logikus lenne. Erről a forgalmazó nem tehet. Ez a MS: drágán elad ... (mi meg megvesszük, mert nincs jobb... :-)
S. Tünde - 2015-09-04 22:11:34

mért ezeket választottam? a telefon megtetszett, nyomtatóra rég vágyom, Windows 8.1 szükség van a többi pedig nem árt ha van + magyar szokás szerint mert potya :P:D de komolyan köszi az alkalmat :) :)

K. Márk - 2015-08-18 09:17:51

Azért választom ezeket a termékeket mert az iskolához kellenek. Úgy gondolom hogy ezek az ezközök nem fognak hamar tönkremenni mert megbízható a márkájuk. Nagyon jó hogy van lehetőség nyereményjátékra!

N. Barbara - 2014-09-08 17:46:49

Kíváncsi vagyok rá, de egyébként nem tudnék ennyit áldozni erre, főleg mert azt mondják, nagyon eltér az elődöktől, és mi van ha nem jön be? Persze majd jó lenne egy másik laptop is, de azt ha eljön az ideje, úgyis megveszem.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz