258948
Oldal nyomtatása
Fifa 18 PS4Fifa 18 PS4
 • Fifa 18 PS4Fifa 18 PS4
 • Fifa 18 PS4Fifa 18 PS4
 • Fifa 18 PS4Fifa 18 PS4
 • Fifa 18 PS4Fifa 18 PS4
 • Fifa 18 PS4Fifa 18 PS4
 • Fifa 18 PS4Fifa 18 PS4
 • Fifa 18 PS4Fifa 18 PS4
 • Fifa 18 PS4Fifa 18 PS4
 • Fifa 18 PS4Fifa 18 PS4

Fifa 18 PS4Fifa 18 PS4

Ismerd meg a FIFA-sorozat legújabb generációját páratlanul részletes grafika és rengeteg újdonság társaságában! Éld át egy újabb futballista sztoriját a The Journey játékmódban, és segítsd, hogy elérje álmait! Focizz kedvenc játékosaid és csapataid oldalán, a multiplayernek köszönhetően akár barátaid ellen is!

Fifa 18

 

 

A FIFA 18-ban így idén is tovább gondolták az EA Sports munkatársai a mesterséges intelligenciát, de sokkal jobbá vált a fizika, amivel rengeteg új cselt és mozdulatot tudtak alkalmazni a készítők. A játékban visszatér az előző évadban megismert The Journey is, amely sztori módként ismét lehetőséget ad arra, hogy átvegyük az irányítást egy kezdő focista felett, és eljussunk vele a kispadról a profi ligába.

A FIFA 18-ban a fejlesztők alkalmazzák majd az aktuális évad minden fontos változását, de visszatér az összes kedvelt játékos és csapat is, mert csak így lehet igazán valószerű a virtuális futball élménye. Ezen felül újra átélhetjük majd az ismert játékmódokat, focizhatunk barátainkkal, de visszatér a közkedvelt FIFA Ultimate Team is, ami mellett a Frostbite grafikus motor aktuális generációja soha nem látott realizmusú megjelenést biztosít a mérkőzéseknek.

 

 

2018 FIFA World Cup Russia tartalomfrissítés

 

Ünnepeld meg a futball legnagyobb mérkőzését 2018. május 29-én a 2018 FIFA World Cup Russia ingyenes tartalomfrissítéssel! A Fifa 18 megszűnteti a virtuális és a való világ közötti határokat , életre kelti a játékosokat, a csapatokat és a Világ Játékának az atmoszféráját.

 

 

Új játékmódok

 

 

2018 FIFA World Cup Russia

 

Válassz 32 ország nemzet közül és játszd végig a bajnokságot a kezdetektől egészen a moszkvai fináléig!

 

 

FIFA World Cup Kick-Off

 

Kezdj egy offline mérkőzést egyedül vagy barátaiddal és játszatok hivatalos csapatokkal, játékosokkal, felszerelésekkel a Fifa World Cup hangulatát árasztó stadionokban.

 

 

Saját FIFA World Cup Tournament

 

Válaszd ki bármelyik hivatalos Fifa 18-as csapatot az Amerikai Egyesült Államoktól Olaszországig és váltsd valóra a saját FIFA World Cup álmaidat a saját bajnokságod megteremtésével.

 

 

FIFA World Cup Ultimate Team

 

A Fifa 18 leghíresebb módja, az Ultimate Team most friss, FIFA World Cup frissítésekkel tér vissza! Építsd fel a saját nemzetközi álom csapatodat FIFA World Cup Ultimate team-ben!

 

 

Autentikus FIFA World Cup prezentáció

 

 

Hivatalos FIFA World Cup elemek

 

A FIFA World Cup FIFA 18 teljes és hivatalos bajnokság élményt nyújt az autentikus csapatokkal, felszerelésekkel, emblémákkal, labdákkal és a híres bajnoki trófeával.

 

 

Magával ragadó atmoszféra

 

FIFA World Cup frissítés tartalmazza mind a 12 oroszországi stadiont. Élvezd a bajnokság látványát és hangjait az autentikus környezetnek, reklámoknak, öltezeteknek, hivatalos nemzeti zászloknak és részletes szurkoló közönség kidolgozásnak hála.

 

 

Autentikus prezentáció

 

A 2018 FIFA World Cup Russia grafikai és közvetítői csomagja valódi futball érzést nyújt, ami a Frostbite grafikus motornak hála az utolsó sípszó utáni pillanatokig magával ragad.

 

 

FIFA World Cup Ultimate Team

 

 

Új FIFA World Cup ICON-ok

 

A FIFA World Cup Ultimate Team tartalmazni fogja a bajnokságok legikonikusabb játékosait. Booby Moore, Miroslav Klose, Hidetoshi Nakata és Gary Lineker, mindannyian elérhetők lesznek, mint új FIFA World Cup Ultimate Team ICON-ok.

 

 

FIFA World Cup Kémia Rendszer

 

A FIFA World Cup Ultimate Team különböző lehetőségeket kínál, hogy megtaláld a kedvenc nemzetközi játékosaidat. A klubok és ligák helyett a nemzetségek és a szövetségek kulcsfontosságúak lesznek a csapatod felépítésében és organizálásában.

 

 

FIFA World Cup Player Pool

 

Minden csapatról és hitelesített nemzetségről a legfrissebb információkat tartalmazva, a FIFA World Cup Ultimate Team mindent megad számodra, ami a nemzetközi álom csapatod felépítésében szükséged lehet.

 

 

Dynamic FIFA World Cup Tárgyak

 

A FIFA World Cup Ultimate Team tárgyai az azt használó játékosok teljesítménye alapján fognak fejlődni/frissülni. A játékos tárgyak ezen változásai biztosítják majd, hogy a FIFA World Cup Ultimate Team a legfrissebb és a legrelevánsabb élményt nyújtsa az egész bajnokság alatt.

 

 

Double Pack Ösztönzés

 

A FIFA World Cup Ultimate Team-ben megvásárolt minden Sztenderd vagy Prémium csomag mellé egy annak az értékének megfelelő csomagot fogsz kapni a FUT 18-ban.

 

 

 

Páratlan realizmus, Cristiano Ronaldoról mintázva


Az EA Canada csapata az apró részletekre is kiterjedő felvételeket készített a világ egyik legjobb focistájával, Cristian Ronaldóval, hogy a FIFA 18 pályáin feltűnő játékosok rendkívül gyorsan reagálni tudjanak utasításaidra és mindezt a legtermészetesebb módon, rendkívül hihető mozdulatokkal tegyék. Emellett viszontláthatod a képernyőn a legnagyobb sztárok jellegzetes mozdulatait is, beleértve Ronaldo messziről felismerhető sprintjét, Sterling villámgyors fordulatait, vagy Griezmann precíz labdakezelését.
A rengeteg adatnak hála pedig idén még fejlettebb rendszerek segítenek a labdavezetés, a kapura lövés és a fejelések közben is. Emellett még pontosabb beadásokra lehetsz képes, hogy a támadó harmadban még kreatívabb lehess. Viszont az új csapatstílusok nem csak a labdát vezetve, hanem védekezés közben is megmutatkoznak, így a megújult játékos helyezkedést kihasználva akár a tiki-taka, vagy éppen a gegenpress mestere is lehetsz.


Folytatódik Alex Hunter karrierje


Miután a tavalyi epizódban újoncként érkezett meg a Premiere League-be, a gamerek több mint 360 millió gólt lőttek Alex Hunter szerepében. A FIFA 18-ban folytatódik az ifjú tehetség története! A The Journey: Hunter Returns folyamán nem csak a hirtelen jött siker előnyeit élvezheted ki Alex karakterét alakítva, hanem a ráirányuló médiafigyelem és a folyamatos átigazolási pletykák is megjelennek a foci szupersztárjainak vendégszereplésével érkező sztorimódban. Járd be a világ változatos tájait, miközben tovább egyengeted Hunter karrierjét!


Igazi legendák lépnek pályára a FUT módban


A FIFA 18-ban bemutatkoznak a FUT ikonok, akik között olyan legendás játékosokat találsz meg, mint Ronaldo Nazário, Maradona, Pelé, vagy Thierry Henry. A FUT ikonokkal a FIFA 18 PC, Nintendo Switch, Xbox One és PS4 verzióiban játszhatsz.


Különböző platformokon vár a foci


A FIFA 18 PC, PlayStation 4 és Xbox One kiadásaiban a Frostbite motornak hála a Journey mód folytatása és a sorozat eddigi legvalószerűbb szimulációja és animációs rendszere vár.
A Frostbite™ játékmotor által működtetett EA SPORTS™ FIFA 18 elmossa a határokat a virtuális és a valós világ között, életre keltve számodra a labdarúgás hőseit, csapatait és egyedi légkörét. A franchise történetének legkomolyabb előre lépése a játékmenet terén: a FIFA 18 bevezeti a Real Player Motion technológiát, egy vadonatúj animációs rendszert, mely gyorsabb reakcióidőt és erősebb személyiséget ad a játékosoknak – Cristiano Ronaldo és a többi csúcsjátékos mostantól ugyanúgy mozog, mint az igazi pályán. A játékosvezérlés az új csapatstílusokkal és helyezkedéssel kombinálva kezedbe adja az eszközöket a drámai pillanatokhoz, melyek lángra gyújtják a stadionok hangulatát világszerte. A játék egy világ körüli utazásra is meginvitál: Alex Hunter visszatér számos sztár, köztük Cristiano Ronaldo és más európai futballcsillagok kíséretében. A FIFA Ultimate Team™ FUT ICONS pedig Ronaldo Nazárióval és más futball-legendákkal érkezik a FIFA 18-ba PlayStation 4, Xbox One és PC platformon!


Frostbite játékmotor


Nagyobb hangsúly az innováción és a valószerűségen, új futballvilágok és mélyebben árnyalt karakterek: a Frostbite összemossa a határt a virtuális és a valós világok között. A karakterek és a pályák leképezésének életszerűségét filmes minőségű árnyékolási és kifedési technikákkal fokozó FIFA 18 a valaha volt leglenyűgözőbb és legéletszerűbb futballszimuláció.


Játékosvezérlés


• Real Player Motion technológia: A vadonatúj, forradalmi animációs rendszer póz kivetítéses megfeleltetést használ minden képkockán, hogy a franchise legzökkenőmentesebb és legjobban irányítható játékmenetét tegye lehetővé.
Új mozgásfeldolgozó technikák és kockáról kockára ellenőrzött átmenetek gondoskodnak a valódi futballélménnyel egyenértékű játékmenetről.
A Real Player Motion technológia valósághűbb mozgást tesz lehetővé a játékosok számára, amivel új szintre emeli a meccsek életszerűségét.
 
• Játékosszemélyiség: Hat új karakter-archetípus és új játékosfeltérképező technológia teszi egyedivé és ruházza fel személyiséggel a pályára lépő játékosokat. Most először: a világ legjobbjainak tényleges mozdulatai, fizikai paraméterei és jellegzetes mozgásformái is helyet kapnak a játékban. Ronaldo legendás sprintjei, Sterling egyedi lefordulásai és Robben jellegzetes karmozdulatai azonnal felismerhetők a FIFA 18-ban.
 
• Finomított cselezés: A FIFA 18-ban abban a tudatban futhatsz neki a hátvédeknek, hogy a legjobbak zsebkendőnyi területen is képesek irányt váltani. Az új cselezési mechanika több kreativitást visz az egy-egy elleni felállásokba. Kezeld jobban a labdát, fordulj vele kisebb helyen és robbanj ki vele gyorsabban, mint bármikor azelőtt!
• Érzékeny: Kreatív labdakezelési képességek, helyzetfüggő érintések és újra gondolt cselezési mechanika biztosít új lehetőségeket a játékosok számára a legszűkebb helyeken is. Válts irányt könnyedén, és érezd, milyen gyorsan reagál játékosod, hogy elkerülje a hátvéd becsúszását!
• Kirobbanó: Az autentikus, dinamikusan sebességfüggő animációk életszerűbbé teszik a labda átvételét követő gyors elfutásokat.


Csapatstílusok és helyezkedés


• Megújult helyezkedés: Megnövelt mozgásszabadságuk jóvoltából csapattársaid kiismerik a pályát és eszerint cselekednek; elfutást kísérelnek meg vagy épp visszatérnek posztjukra, hogy következetesen segítsék a támadást. A megújult helyezkedés kiegyensúlyozott feltételeket teremt a pályán, több időt és alkalmat biztosítva a helyzet áttekintésére.
 
• Csapatstílusok: Több együttes autentikus játékstílusa bővíti a jellegzetes taktikák választékát a FIFA 18-ban – az M.I. játékán mostantól azonnal érezhető lesz az élvonalbeli európai klubok adogató vagy a Premier League csapatainak letámadásra épülő stílusa. Érezd a védekező- és támadójáték jellegének változását, valahányszor új klubbal vagy ellenféllel kerülsz szembe!
 
• Dinamikus gyorscserék: Vadonatúj, kontextusalapú csereajánlatok könnyítik a játékos számára a cserék lebonyolítását a meccs szüneteltetése nélkül. Legyen szó kihagyott helyzetről vagy bekapott gólról, azonnal dönthetsz a szükségesnek vélt cseréről anélkül, hogy a menüvel kéne bajlódnod.


Lebilincselő atmoszférák

 
• Regionális atmoszférák: Valósághű megvilágítás, filmes hatású atmoszféraszűrés, egyedi pályán kívüli események, autentikus közvetítés a La Liga és MLS meccseihez, szemét a pályán, klub- és stadionspecifikus molinók, adaptív kommentárok és pályaminőség-változások garantálják a valaha volt legéletszerűbb futballélményt a FIFA 18-ban.
 
• Nagy felbontású, dinamikus közönség: Vadonatúj, egyéni reakciók és továbbfejlesztett regionális kórusok teszik még tapinthatóbbá a szurkolói energiákat. Kibontakozó támadásaidat növekvő hangerőjű, autentikus szurkolói kórus, a gólokat valódi extázis kíséri, a gólöröm alatt pedig még interakcióba is léphetsz szurkolóiddal.

 
Drámai pillanatok

 
• Csodagólok: Új nekibuzduló és befejező animációk teszik zökkenőmentesebbé a lövést és a fejelést, az eddigieknél drámaibb gólokat téve lehetővé. 
A játékosszemélyiség-rendszer jóvoltából a meccsek hősei kimagaslanak a mezőnyből, és annál gyakrabban találnak a kapuba, minél nagyobb a tét.
• Új keresztlabda-irányítás: A vadonatúj irányítás növeli a lehetőségek számát a labda tízen hatos vonalon belülre juttatásától a helyzetteremtő visszajátszásig. Pontos bejátszás, beívelés és becsavarás növeli a keresztlabdák változatosságát, de a fogadó csatár is precízen megválasztható.

 
THE JOURNEY: HUNTER RETURNS


A játék világ körüli utazásra invitál: Alex Hunter visszatér számos csúcskategóriás futball-tehetség, köztük Ronaldo és más európai sztárok kíséretében. Lélegzetelállítóan sikerült első Premier League szezonjával Hunter sikeresen felhívta magára a világ legjobb klubjainak figyelmét, és most válogathat a lehetőségek közt. Úgy érzi, készen áll megtenni a következő lépést, jövője fényes, mindenki róla beszél... de a futball világában sem mindig érvényesül a fair play.
 
Járd be a futball világát: Nyári kiruccanás Brazíliába, idény előtti túra Los Angelesbe: Alex Hunter világ körüli utazása során megtapasztalja a futballvilág sokszínűségét.
Nagyobb tétre menő játék: Fejezetalapú, rövid távú célokra épülő játékmenet fokozza a tétet Alex Hunter bimbózó karrierjének második idénye során.
Sztárokat felvonultató szereplőgárda: Cristiano Ronaldo vezeti a nemzetközi futballsztárok erősítette szereplőgárdát, mely minden tekintetben méltó egy kasszasiker folytatásához.
Nyomatékos döntések: A játékosok nagyobb és nehezebb döntésekkel szembesülnek, melyek hosszú távú következményei a történetet is megváltoztatják.  Alakítsd tetszésed szerint a Journey történetét Alex Hunter karrierjét meghatározó döntéseiddel, és formáld kedvedre kapcsolatait a pályán és azon kívül is!
A te Alex Huntered: Szabd testre Alex Hunter megjelenését frizurája, tetkói és öltözéke kiválasztásával számos opció közül! Azt is el tudod dönteni, melyik legyen Alex erősebb lába, hogy jobban passzoljon játékstílusodhoz.
Helyi többszemélyes mód: Játszd végig a Journey történetét többedmagaddal helyi többszemélyes módban, és osztozz a meccsek izgalmán barátaiddal! 
Új játszható karakterek: A játékosok az új játszható karakterek jóvoltából azoknak a különálló, rövid történeteknek a hőseivé is válhatnak, akikkel Alex utazás során találkozik.


FIFA ULTIMATE TEAM


FIFA ULTIMATE TEAM ICONS: A legjobbak legjobbjai a FIFA 18-ban. Játssz a futball legikonikusabb legendáival, köztük Ronaldo Nazárióval PlayStation 4, Xbox One és PC platformon!
További ICONS és FUT jellemzők bejelentése várható 2017 folyamán.

 

 

Notebook.hu exkluzív előrendelői ajándék!

 

Fifa 18 előrendelőinknek egy ráadás Notebook.hu exkluzív, 100 oldalas A FIFA sorozat nagykönyve című könyvet adunk, mely a GameStar szerkesztésében készült! A könyvben olvashatsz a FIFA sorozat történelméről, a FIFA 18-ban eszközölt újításokról, de, ami még ennél is fontosabb, olyan tippekről-trükkökről is olvashatsz, amik elsajátításával könnyen megállod a helyed a játékban!

 

HA TÖBBET SZERETNÉL MEGTUDNI A KÖNYVRŐL, KATTINTS IDE!

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformPS4
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformPlayStation Network
 • Életkor Besorolás3+
 • Játék extrákMultiplayer
 • StílusSport
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?