318119
Oldal nyomtatása
Assassin's Creed Origins PS4
 • Assassin's Creed Origins PS4
 • Assassin's Creed Origins PS4
 • Assassin's Creed Origins PS4
 • Assassin's Creed Origins PS4
 • Assassin's Creed Origins PS4
 • Assassin's Creed Origins PS4
 • Assassin's Creed Origins PS4

Assassin's Creed Origins PS4

Bayek kalandjai során olyan ismert történelmi helyszíneket is meglátogatsz, mint az alexandriai világítótorony, vagy a gízai piramisok. De megfordulunk majd a Nílus gazdag deltája és a misztikummal körülvett ősi városok mellett kietlen, sivatagos tájakon, vagy egy kiszáradt tenger helyén lévő oázisokban is. Fedezd fel az ókori Egyiptomot egy új hős, Bayek oldalán, és ismerd meg az Orgyilkosok, valamint a Templomosok harcának legújabb fejezetét! Ismerd meg a játék olyan újdonságait, mint a szerepjátékos elemek, vagy a szintén általunk irányítható szárnyas segéd!

Assassin's Creed: Origins

 

 

Az Assassin's Creed: Origins az ókori Egyiptomba kalauzol el, hogy tanúi lehessünk az asszaszin rend születésének. A sötétségbe boruló birodalom egyik utolsó őrzője, Bayek szerepében veszünk részt a rend megalapításában, de nem csak a helyszín jelent újdonságot.

 

 

 

Az éveken át ismert harcrendszert alapjaiban átdolgozta a Ubisoft, így egy, az akció-RPG-kre hasonlító rendszer mutatkozik be. Előre rögzített animációk helyett tényleg a fegyverek útja dönti el azt, hogy talált-e egy csapás. Ennek köszönhetően még nagyobb jelentősége lesz a te képességeidnek, hogy képes leszel-e időben hárítani vagy kitérni a feléd tartó csapások elől.
Emellett fegyvereidnek is rendkívüli jelentősége lesz: a nehéz fegyverekkel elemi erejű csapásokat mérhetsz ellenségeidre, ám rendkívül lassan támadhatsz majd, egy vagy két karddal viszont közelharcban is pillanatok alatt számos vágást indíthatsz. Ha biztonságos távolságból szeretnéd semlegesíteni, akik az utadba állnának, íjak és dárdák is a rendelkezésedre állnak. De nem csak a különböző harci stílusok, egyedi támadások és befejező mozdulatok miatt lesz érdemes letenni a voksod egy fegyver mellett: mindegyik esetében találhatsz különböző ritkaságú és erejű darabokat, így érdemes lesz folyamatosan fejlesztened Bayek felszerelését.

 

 

 

Bayek kalandjai során számos, izgalmakat ígérő történet vár rád, amik az Assassin's Creed Origins új küldetésrendszerével dinamikusan játszódnak majd le. Egyiptom lakóinak saját napirendje lesz, ami miatt különböző napszakokban máshol járnak, különböző céljaikat követve. Így váratlan helyeken találhatsz rá Bayek legfontosabb célpontjaira, egymással csatázó bandákra, vagy éppen veszélyes banditákra, de a kiszámíthatatlanul viselkedő helyi állatvilág és a nagyobb kihívást jelentő főellenségek is további meglepetésekkel mélyítik el a világot. Ha szeretnéd, követheted a fő történetszálat a játék elejétől egészen a sztori lezárásáig is, de ezek mellett számtalan mellékküldetés vár rád, amik érdekes szereplőkkel, emlékezetes történetekkel és rengeteg apró részlettel egészítik ki az Assassin's Creed Origins ókori világának képét, emellett egyedi feladatokkal egészítik ki a játékmenetet.

 

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformPS4
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformPlayStation Network
 • Életkor Besorolás18+
 • StílusAkció
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?