4370619
Oldal nyomtatása
PHOTOFAST Photocube R 64GB backup megoldás iOS
  • PHOTOFAST Photocube R 64GB backup megoldás iOS

PHOTOFAST Photocube R 64GB backup megoldás iOS

Biztonsági mentés iPhone és iPad készülékekhez • Csatlakozó USB3.1 • 64GB belső tárhely • Töltés közben a biztonsági mentés automatikusan elindul • TouchID / FaceID adatvédelem • PhotoFast ONE alkalmazás ingyenesen letölthető az AppStore-ból • Kezdő/Haladó felhasználók számára külön kialakított interfész 
Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
4-6 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
4-8 munkanap - részletek
7490
7 490 Ft

 

 

 

Mentse el fényképeit, miközben tölti a telefonját

Egyszerűen csak csatlakoztassa a Photocube eszközt a töltőhöz és a mentés automatikusan elindul. Biztonsági mentés és töltés egyszerre!

 

Saját alkalmazás a fájlok hatékony kezeléséhez

Kezelje adatait hatékonyan az ingyenes "Photofast ONE" alkalmazás segítségével. Készítsen biztonsági mentést a fényképeiről, naptáráról és a kontaktokról minden nap, amikor tölti telefonját.

 

 

 

PhotoCube

Ennyire egyszerű! Csatlakoztassa iPhone telefonját este és az adatok (naptár, kontaktok, fotók és videók) biztonságosan mentésre kerülnek miközben a telefonja is feltöltődik reggelre.

 

 

 

 

Válassza az Önnek leginkább megfelelő microSD kártyát és sosem fog kifutni a szabad helyből

A PhotoCube minden nevesebb gyártó termékeit támogatja. Az alkalmazás időben jelzi, ha nem elég a hely az adathordozón és egy újabb/nagyobb microSD kártyára van szüksége.

 

 

USB3.1 Ultra gyors adatátvitel

A legújabb USB3.1 nagysebességű csatoló még gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé miközben az iPhone töltődik. A microSD kártya segítségével könnyen tud adatokat továbbítani az iPhone/iPad/Windows/Mac és más microSD kompatibilis eszközök között, mint a Go Pro akciókamerák, drónok, 360 fokos kamerák vagy autós fedélzeti kamerák.

 

 

Végezzen biztonsági mentést automatikusan minden alkalommal, amikor tölti a telefonját!

A hatékony alkalmazás mindig ott folytatja, ahol a legutóbb abbahagyta a mentési folyamatot.

 

Szabályozza a hozzáférést a fontos adatokhoz

A PhotoCube védi a fájljait. Az alkalmazáson belüli tárhely TouchID/Face ID segítségével érhető el. Ne engedje kiszivárogni adatait ingyenes felhő tárolási megoldások miatt.

 

 

 

 

 

 

Kompakt és elegáns kivitel

A formatervezett design lehetővé teszi, hogy úgy csatlakozzon az iPhone töltőhöz.

 

 

 

 

 

 

A leggyakoribb felhasználási modellek:

1. Átlagos felhasználó, aki valamiért nem fizetett elő semelyik felhőszolgáltatónál sem (iCloud, Dropbox, Onedrive, stb.) és emiatt a személyes adatairól nincs biztonsági mentése.

2. Gyakran utazó felhasználó aki sokat fotózik/videózik és nagyméretű fájlokat szeretne megmunkálni egy másik számítógépen. Amennyiben nem akarja megvárni, míg a felhős megoldásokon keresztül átszinkronizálódik a tartalom arra a gépre, amin az utómunkát/vágást csinálni szeretné a PhotoCube-ot mint pendrive-ot be tudja helyezni a másik gépbe és folytatódhat a munka. Mivel a PhotoCube képes az incremental backup (változások mentése) funkcióra, ezért pár perc alatt rámentettük a napi médiatartalmunkat és nincs időveszteség.

3. Szabadságon lévő felhasználó, aki ezúttal nem vitte magával notebookját és nincs megfelelő internethozzáférése, de szeretne biztonsági mentést készíteni a friss fotókról/videókról.

4. Sok médiatartalommal rendelkező felhasználó szeretne átköltözni az új iOS készülékére de eddig csak az iTunes programot használta. Amennyiben nincs elég szabad hely a C: meghajtón a teljes mentésre, akkor elég körülményes lesz a folyamat, hiszen az iTunes-nak nem tudjuk csak úgy megmondani, hogy hova mentsen. Különböző segédprogramok léteznek, hogy ebben segítsenek nekünk. A PhotoCube hardver+szoftver kombináció is egy ilyen, de amiben kiemelkedő az a megbízhatósága.

 

Mégtöbb...

Specifikáció

  • SzínFehér
  • Kapacitás64.00 GB
  • USB 3.11 db
  • Méret44x36x18 mm
  • Súly10.00 g
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?