263756
Oldal nyomtatása
Star Wars Battlefront 2 (II) PC
 • Star Wars Battlefront 2 (II) PC
 • Star Wars Battlefront 2 (II) PC
 • Star Wars Battlefront 2 (II) PC
 • Star Wars Battlefront 2 (II) PC
 • Star Wars Battlefront 2 (II) PC
 • Star Wars Battlefront 2 (II) PC
 • Star Wars Battlefront 2 (II) PC

Star Wars Battlefront 2 (II) PC

Légy a Birodalom katonája és állj az Inferno Squad élére Iden Versio irányításával egy tartalmas és izgalmas egyjátékos kampányban! Merülj el a többjátékos ütközetekben, amelyek során a Star Wars univerzumának legnagyobb csatáit élheted át újra! Ismerd meg a nagy harcokat a népszerű karakterek irányításával, fedezd fel a tengernyi újdonságot, és légy részese akár űrharcoknak is!

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
4-6 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
4-8 munkanap - részletek
6499
Régi ár: 17 999 Ft 6 499 Ft

Star Wars Battlefront 2 (II)

 

 

Új kalandok várnak Rád a Csillagok háborúja univerzumában! A Star Wars Battlefront II-ben rendíthetetlen lázadó vagy félelmet nem ismerő birodalmi rohamosztagos is lehetsz, ahogy mindhárom trilógia csataterein megkaphatod az irányítást a legismertebb hősök és gonoszok felett is. A küzdelem viszont folytatódik az égben és a világűrben is, a visszatérő űrhajós csatákban!

 

A Star Wars egyik legizgalmasabb időszakában egy dedikált, történetközpontú kampány is a játék részét képezi, amiben ráadásul formabontó módon nem a lázadók, hanem a Birodalom romjain felépülő Első Rend szemszögéből élhetünk át izgalmas csatákat. Az elit katonákból álló Inferno Squad mellett viszont olyan legendás hősök és nemrég bemutatkozott gonoszok bőrébe is bújhatunk, mint Luke Skywalker, vagy Kylo Ren! A többjátékos mód is rengeteg újdonsággal bővül, például már nem csak a IV. és VI. rész időszakában csatározhatunk, hanem mindhárom trilógia eseményeit feldolgozza majd a Star Wars Battlefront II.

 


A Battlefield-szériáról elhíresült DICE munkáját pedig nem csak Jade Raymond (Assassin's Creed-sorozat) új csapata, a Motive segíti majd az egyjátékos mód kapcsán, hanem a Burnout-játékokról ismert Criterion is, akik a járművek, például a visszatérő űrcsaták legendás hajóinak viselkedéséért felelnek. Így a negyven évnyi Star Wars legendás helyszínein, a Yavin IV-től a Starkiller bázisig nem csak olyan legendás karaktereket vihetünk csatába, mint Darth Maul, vagy Han Solo, hanem olyan jól ismert hátasokat, mint a Hoth tauntaunjai, hanem ismert hajókat, mint az Ezeréves Sólyom is megkaptunk.

 

 

Élj át egy eddig ismeretlen történetet


Ismerd meg Iden Versio karakterét, aki a Birodalom elit pilótáiból álló Inferno osztagot vezeti. A földön és a levegőben egyaránt halálos egység tagjaival egy több mint harmincéves időszak történéseit élhetjük át, amik összekötik a Csillagok háborúja hatodik és hetedik epizódjainak eseményeit. Iden mellett olykor olyan legendás karaktereket is irányíthatunk majd, mint Luke Skywalker, vagy éppen Kylo Ren.

 


 

Hatalmas Star Wars csaták várnak Rád


A Star Wars Battlefront II-ben két fős osztott képernyős kooperatív mód is vár, de PC-n és konzolon is várnak az akár negyven fős online csaták, amik a Star Wars sorozat mindhárom trilógiájából merítenek. Így rengeteg különböző katona, jármű és hős köztük választhattok majd, mind ebben pedig akármikor csatlakozhatsz barátaitokkal is.

 

 

Minden ütközet egy új lehetőség a fejlődésre


Minden hős, katona és pilóta egy egyedi fejlesztési úttal bír, így harctéri sikereid jutalmaként fejlesztheted képességeid, így pedig még halálosabb támadásokat, csapattársaid számára pedig taktikai előnyöket, vagy másfajta támogatást nyújthatsz. Így nem csak saját játékstílusodat alakíthatod ki, hanem akár legádázabb ellenfeleid erősségeit is ellensúlyozhatod.

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformPC
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformOrigin
 • Életkor Besorolás16+
 • Játék extrákMultiplayer
 • StílusAkció
Mégtöbb...

Minimum:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64 bites verziók)

Processzor: Intel Core i5 6600K / AMD FX 6350

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB / AMD Radeon HD 7850 2 GB

DirectX: Verzió: 11

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangeszköz

Merevlemez tárhely: 60 GB szabad merevlemez-terület

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Ajánlott:

Operációs rendszer: Windows 10 (64 bites verzió)

Processzor: Intel Core i7 6700 / AMD FX 8350 Wraith

Memória: 16 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB / AMD Radeon RX 480 4 GB

DirectX: Verzió: 11

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangeszköz

Merevlemez tárhely: 60 GB szabad merevlemez-terület

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?