258947
Oldal nyomtatása
Fifa 18 PC
 • Fifa 18 PC
 • Fifa 18 PC
 • Fifa 18 PC
 • Fifa 18 PC
 • Fifa 18 PC
 • Fifa 18 PC
 • Fifa 18 PC
 • Fifa 18 PC
 • Fifa 18 PC

Fifa 18 PC

Ismerd meg a FIFA-sorozat legújabb generációját páratlanul részletes grafika és rengeteg újdonság társaságában! Éld át egy újabb futballista sztoriját a The Journey játékmódban, és segítsd, hogy elérje álmait! Focizz kedvenc játékosaid és csapataid oldalán, a multiplayernek köszönhetően akár barátaid ellen is!

Fifa 18

 

 

A FIFA 18-ban így idén is tovább gondolták az EA Sports munkatársai a mesterséges intelligenciát, de sokkal jobbá vált a fizika, amivel rengeteg új cselt és mozdulatot tudtak alkalmazni a készítők. A játékban visszatér az előző évadban megismert The Journey is, amely sztori módként ismét lehetőséget ad arra, hogy átvegyük az irányítást egy kezdő focista felett, és eljussunk vele a kispadról a profi ligába.

A FIFA 18-ban a fejlesztők alkalmazzák majd az aktuális évad minden fontos változását, de visszatér az összes kedvelt játékos és csapat is, mert csak így lehet igazán valószerű a virtuális futball élménye. Ezen felül újra átélhetjük majd az ismert játékmódokat, focizhatunk barátainkkal, de visszatér a közkedvelt FIFA Ultimate Team is, ami mellett a Frostbite grafikus motor aktuális generációja soha nem látott realizmusú megjelenést biztosít a mérkőzéseknek.

 

 

2018 FIFA World Cup Russia tartalomfrissítés

 

Ünnepeld meg a futball legnagyobb mérkőzését 2018. május 29-én a 2018 FIFA World Cup Russia ingyenes tartalomfrissítéssel! A Fifa 18 megszűnteti a virtuális és a való világ közötti határokat , életre kelti a játékosokat, a csapatokat és a Világ Játékának az atmoszféráját.

 

 

Új játékmódok

 

 

2018 FIFA World Cup Russia

 

Válassz 32 ország nemzet közül és játszd végig a bajnokságot a kezdetektől egészen a moszkvai fináléig!

 

 

FIFA World Cup Kick-Off

 

Kezdj egy offline mérkőzést egyedül vagy barátaiddal és játszatok hivatalos csapatokkal, játékosokkal, felszerelésekkel a Fifa World Cup hangulatát árasztó stadionokban.

 

 

Saját FIFA World Cup Tournament

 

Válaszd ki bármelyik hivatalos Fifa 18-as csapatot az Amerikai Egyesült Államoktól Olaszországig és váltsd valóra a saját FIFA World Cup álmaidat a saját bajnokságod megteremtésével.

 

 

FIFA World Cup Ultimate Team

 

A Fifa 18 leghíresebb módja, az Ultimate Team most friss, FIFA World Cup frissítésekkel tér vissza! Építsd fel a saját nemzetközi álom csapatodat FIFA World Cup Ultimate team-ben!

 

 

Autentikus FIFA World Cup prezentáció

 

 

Hivatalos FIFA World Cup elemek

 

A FIFA World Cup FIFA 18 teljes és hivatalos bajnokság élményt nyújt az autentikus csapatokkal, felszerelésekkel, emblémákkal, labdákkal és a híres bajnoki trófeával.

 

 

Magával ragadó atmoszféra

 

FIFA World Cup frissítés tartalmazza mind a 12 oroszországi stadiont. Élvezd a bajnokság látványát és hangjait az autentikus környezetnek, reklámoknak, öltezeteknek, hivatalos nemzeti zászloknak és részletes szurkoló közönség kidolgozásnak hála.

 

 

Autentikus prezentáció

 

A 2018 FIFA World Cup Russia grafikai és közvetítői csomagja valódi futball érzést nyújt, ami a Frostbite grafikus motornak hála az utolsó sípszó utáni pillanatokig magával ragad.

 

 

FIFA World Cup Ultimate Team

 

 

Új FIFA World Cup ICON-ok

 

A FIFA World Cup Ultimate Team tartalmazni fogja a bajnokságok legikonikusabb játékosait. Booby Moore, Miroslav Klose, Hidetoshi Nakata és Gary Lineker, mindannyian elérhetők lesznek, mint új FIFA World Cup Ultimate Team ICON-ok.

 

 

FIFA World Cup Kémia Rendszer

 

A FIFA World Cup Ultimate Team különböző lehetőségeket kínál, hogy megtaláld a kedvenc nemzetközi játékosaidat. A klubok és ligák helyett a nemzetségek és a szövetségek kulcsfontosságúak lesznek a csapatod felépítésében és organizálásában.

 

 

FIFA World Cup Player Pool

 

Minden csapatról és hitelesített nemzetségről a legfrissebb információkat tartalmazva, a FIFA World Cup Ultimate Team mindent megad számodra, ami a nemzetközi álom csapatod felépítésében szükséged lehet.

 

 

Dynamic FIFA World Cup Tárgyak

 

A FIFA World Cup Ultimate Team tárgyai az azt használó játékosok teljesítménye alapján fognak fejlődni/frissülni. A játékos tárgyak ezen változásai biztosítják majd, hogy a FIFA World Cup Ultimate Team a legfrissebb és a legrelevánsabb élményt nyújtsa az egész bajnokság alatt.

 

 

Double Pack Ösztönzés

 

A FIFA World Cup Ultimate Team-ben megvásárolt minden Sztenderd vagy Prémium csomag mellé egy annak az értékének megfelelő csomagot fogsz kapni a FUT 18-ban.

 

 

 

Páratlan realizmus, Cristiano Ronaldoról mintázva


Az EA Canada csapata az apró részletekre is kiterjedő felvételeket készített a világ egyik legjobb focistájával, Cristian Ronaldóval, hogy a FIFA 18 pályáin feltűnő játékosok rendkívül gyorsan reagálni tudjanak utasításaidra és mindezt a legtermészetesebb módon, rendkívül hihető mozdulatokkal tegyék. Emellett viszontláthatod a képernyőn a legnagyobb sztárok jellegzetes mozdulatait is, beleértve Ronaldo messziről felismerhető sprintjét, Sterling villámgyors fordulatait, vagy Griezmann precíz labdakezelését.
A rengeteg adatnak hála pedig idén még fejlettebb rendszerek segítenek a labdavezetés, a kapura lövés és a fejelések közben is. Emellett még pontosabb beadásokra lehetsz képes, hogy a támadó harmadban még kreatívabb lehess. Viszont az új csapatstílusok nem csak a labdát vezetve, hanem védekezés közben is megmutatkoznak, így a megújult játékos helyezkedést kihasználva akár a tiki-taka, vagy éppen a gegenpress mestere is lehetsz.


Folytatódik Alex Hunter karrierje


Miután a tavalyi epizódban újoncként érkezett meg a Premiere League-be, a gamerek több mint 360 millió gólt lőttek Alex Hunter szerepében. A FIFA 18-ban folytatódik az ifjú tehetség története! A The Journey: Hunter Returns folyamán nem csak a hirtelen jött siker előnyeit élvezheted ki Alex karakterét alakítva, hanem a ráirányuló médiafigyelem és a folyamatos átigazolási pletykák is megjelennek a foci szupersztárjainak vendégszereplésével érkező sztorimódban. Járd be a világ változatos tájait, miközben tovább egyengeted Hunter karrierjét!


Igazi legendák lépnek pályára a FUT módban


A FIFA 18-ban bemutatkoznak a FUT ikonok, akik között olyan legendás játékosokat találsz meg, mint Ronaldo Nazário, Maradona, Pelé, vagy Thierry Henry. A FUT ikonokkal a FIFA 18 PC, Nintendo Switch, Xbox One és PS4 verzióiban játszhatsz.


Különböző platformokon vár a foci


A FIFA 18 PC, PlayStation 4 és Xbox One kiadásaiban a Frostbite motornak hála a Journey mód folytatása és a sorozat eddigi legvalószerűbb szimulációja és animációs rendszere vár.
A Frostbite™ játékmotor által működtetett EA SPORTS™ FIFA 18 elmossa a határokat a virtuális és a valós világ között, életre keltve számodra a labdarúgás hőseit, csapatait és egyedi légkörét. A franchise történetének legkomolyabb előre lépése a játékmenet terén: a FIFA 18 bevezeti a Real Player Motion technológiát, egy vadonatúj animációs rendszert, mely gyorsabb reakcióidőt és erősebb személyiséget ad a játékosoknak – Cristiano Ronaldo és a többi csúcsjátékos mostantól ugyanúgy mozog, mint az igazi pályán. A játékosvezérlés az új csapatstílusokkal és helyezkedéssel kombinálva kezedbe adja az eszközöket a drámai pillanatokhoz, melyek lángra gyújtják a stadionok hangulatát világszerte. A játék egy világ körüli utazásra is meginvitál: Alex Hunter visszatér számos sztár, köztük Cristiano Ronaldo és más európai futballcsillagok kíséretében. A FIFA Ultimate Team™ FUT ICONS pedig Ronaldo Nazárióval és más futball-legendákkal érkezik a FIFA 18-ba PlayStation 4, Xbox One és PC platformon!


Frostbite játékmotor


Nagyobb hangsúly az innováción és a valószerűségen, új futballvilágok és mélyebben árnyalt karakterek: a Frostbite összemossa a határt a virtuális és a valós világok között. A karakterek és a pályák leképezésének életszerűségét filmes minőségű árnyékolási és kifedési technikákkal fokozó FIFA 18 a valaha volt leglenyűgözőbb és legéletszerűbb futballszimuláció.


Játékosvezérlés


• Real Player Motion technológia: A vadonatúj, forradalmi animációs rendszer póz kivetítéses megfeleltetést használ minden képkockán, hogy a franchise legzökkenőmentesebb és legjobban irányítható játékmenetét tegye lehetővé.
Új mozgásfeldolgozó technikák és kockáról kockára ellenőrzött átmenetek gondoskodnak a valódi futballélménnyel egyenértékű játékmenetről.
A Real Player Motion technológia valósághűbb mozgást tesz lehetővé a játékosok számára, amivel új szintre emeli a meccsek életszerűségét.
 
• Játékosszemélyiség: Hat új karakter-archetípus és új játékosfeltérképező technológia teszi egyedivé és ruházza fel személyiséggel a pályára lépő játékosokat. Most először: a világ legjobbjainak tényleges mozdulatai, fizikai paraméterei és jellegzetes mozgásformái is helyet kapnak a játékban. Ronaldo legendás sprintjei, Sterling egyedi lefordulásai és Robben jellegzetes karmozdulatai azonnal felismerhetők a FIFA 18-ban.
 
• Finomított cselezés: A FIFA 18-ban abban a tudatban futhatsz neki a hátvédeknek, hogy a legjobbak zsebkendőnyi területen is képesek irányt váltani. Az új cselezési mechanika több kreativitást visz az egy-egy elleni felállásokba. Kezeld jobban a labdát, fordulj vele kisebb helyen és robbanj ki vele gyorsabban, mint bármikor azelőtt!
• Érzékeny: Kreatív labdakezelési képességek, helyzetfüggő érintések és újra gondolt cselezési mechanika biztosít új lehetőségeket a játékosok számára a legszűkebb helyeken is. Válts irányt könnyedén, és érezd, milyen gyorsan reagál játékosod, hogy elkerülje a hátvéd becsúszását!
• Kirobbanó: Az autentikus, dinamikusan sebességfüggő animációk életszerűbbé teszik a labda átvételét követő gyors elfutásokat.


Csapatstílusok és helyezkedés


• Megújult helyezkedés: Megnövelt mozgásszabadságuk jóvoltából csapattársaid kiismerik a pályát és eszerint cselekednek; elfutást kísérelnek meg vagy épp visszatérnek posztjukra, hogy következetesen segítsék a támadást. A megújult helyezkedés kiegyensúlyozott feltételeket teremt a pályán, több időt és alkalmat biztosítva a helyzet áttekintésére.
 
• Csapatstílusok: Több együttes autentikus játékstílusa bővíti a jellegzetes taktikák választékát a FIFA 18-ban – az M.I. játékán mostantól azonnal érezhető lesz az élvonalbeli európai klubok adogató vagy a Premier League csapatainak letámadásra épülő stílusa. Érezd a védekező- és támadójáték jellegének változását, valahányszor új klubbal vagy ellenféllel kerülsz szembe!
 
• Dinamikus gyorscserék: Vadonatúj, kontextusalapú csereajánlatok könnyítik a játékos számára a cserék lebonyolítását a meccs szüneteltetése nélkül. Legyen szó kihagyott helyzetről vagy bekapott gólról, azonnal dönthetsz a szükségesnek vélt cseréről anélkül, hogy a menüvel kéne bajlódnod.


Lebilincselő atmoszférák

 
• Regionális atmoszférák: Valósághű megvilágítás, filmes hatású atmoszféraszűrés, egyedi pályán kívüli események, autentikus közvetítés a La Liga és MLS meccseihez, szemét a pályán, klub- és stadionspecifikus molinók, adaptív kommentárok és pályaminőség-változások garantálják a valaha volt legéletszerűbb futballélményt a FIFA 18-ban.
 
• Nagy felbontású, dinamikus közönség: Vadonatúj, egyéni reakciók és továbbfejlesztett regionális kórusok teszik még tapinthatóbbá a szurkolói energiákat. Kibontakozó támadásaidat növekvő hangerőjű, autentikus szurkolói kórus, a gólokat valódi extázis kíséri, a gólöröm alatt pedig még interakcióba is léphetsz szurkolóiddal.

 
Drámai pillanatok

 
• Csodagólok: Új nekibuzduló és befejező animációk teszik zökkenőmentesebbé a lövést és a fejelést, az eddigieknél drámaibb gólokat téve lehetővé. 
A játékosszemélyiség-rendszer jóvoltából a meccsek hősei kimagaslanak a mezőnyből, és annál gyakrabban találnak a kapuba, minél nagyobb a tét.
• Új keresztlabda-irányítás: A vadonatúj irányítás növeli a lehetőségek számát a labda tízen hatos vonalon belülre juttatásától a helyzetteremtő visszajátszásig. Pontos bejátszás, beívelés és becsavarás növeli a keresztlabdák változatosságát, de a fogadó csatár is precízen megválasztható.

 
THE JOURNEY: HUNTER RETURNS


A játék világ körüli utazásra invitál: Alex Hunter visszatér számos csúcskategóriás futball-tehetség, köztük Ronaldo és más európai sztárok kíséretében. Lélegzetelállítóan sikerült első Premier League szezonjával Hunter sikeresen felhívta magára a világ legjobb klubjainak figyelmét, és most válogathat a lehetőségek közt. Úgy érzi, készen áll megtenni a következő lépést, jövője fényes, mindenki róla beszél... de a futball világában sem mindig érvényesül a fair play.
 
Járd be a futball világát: Nyári kiruccanás Brazíliába, idény előtti túra Los Angelesbe: Alex Hunter világ körüli utazása során megtapasztalja a futballvilág sokszínűségét.
Nagyobb tétre menő játék: Fejezetalapú, rövid távú célokra épülő játékmenet fokozza a tétet Alex Hunter bimbózó karrierjének második idénye során.
Sztárokat felvonultató szereplőgárda: Cristiano Ronaldo vezeti a nemzetközi futballsztárok erősítette szereplőgárdát, mely minden tekintetben méltó egy kasszasiker folytatásához.
Nyomatékos döntések: A játékosok nagyobb és nehezebb döntésekkel szembesülnek, melyek hosszú távú következményei a történetet is megváltoztatják.  Alakítsd tetszésed szerint a Journey történetét Alex Hunter karrierjét meghatározó döntéseiddel, és formáld kedvedre kapcsolatait a pályán és azon kívül is!
A te Alex Huntered: Szabd testre Alex Hunter megjelenését frizurája, tetkói és öltözéke kiválasztásával számos opció közül! Azt is el tudod dönteni, melyik legyen Alex erősebb lába, hogy jobban passzoljon játékstílusodhoz.
Helyi többszemélyes mód: Játszd végig a Journey történetét többedmagaddal helyi többszemélyes módban, és osztozz a meccsek izgalmán barátaiddal! 
Új játszható karakterek: A játékosok az új játszható karakterek jóvoltából azoknak a különálló, rövid történeteknek a hőseivé is válhatnak, akikkel Alex utazás során találkozik.


FIFA ULTIMATE TEAM


FIFA ULTIMATE TEAM ICONS: A legjobbak legjobbjai a FIFA 18-ban. Játssz a futball legikonikusabb legendáival, köztük Ronaldo Nazárióval PlayStation 4, Xbox One és PC platformon!
További ICONS és FUT jellemzők bejelentése várható 2017 folyamán.

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformPC
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformOrigin
 • Életkor Besorolás3+
 • Játék extrákMultiplayer
 • StílusSport
Mégtöbb...

 

DirectX 12-es rendszerkövetelmények:

 

Minimum:

Operációs rendszer: Windows 10 (64 bites verzió)

Processzor (Intel): Intel i3 6300T vagy ennek megfelelő

Processzor (AMD): AMD Athlon X4 870K vagy ennek megfelelő

Memória: 8 GB RAM

Videokártya (NVidia): NVidia GeForce GTX 660 2 GB vagy ennek megfelelő

Videokártya (AMD): AMD Radeon RX 460/R9 270/R7 370

DirectX: Verzió: 12

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangeszköz

Merevlemez tárhely: 50 GB szabad merevlemez-terület

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Ajánlott:

Operációs rendszer: Windows 10 (64 bites verzió)

Processzor (Intel): Intel i3 6300T vagy ennek megfelelő

Processzor (AMD): AMD Athlon X4 870K

Memória: 8 GB RAM

Videokártya (NVidia): NVIDIA GeForce GTX 670

Videokártya (AMD): AMD Athlon X4 870K

DirectX: Verzió: 12

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangeszköz

Merevlemez tárhely: 50 GB szabad merevlemez-terület

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

 

DirectX 11-es rendszerkövetelmények:

 

Minimum:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64 bites verzió)

Processzor (Intel): Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz

Processzor (AMD): AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz

Memória: 8 GB RAM

Videokártya (NVidia): NVIDIA GTX 460

Videokártya (AMD): AMD Radeon R7 260

DirectX: Verzió: 11

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangeszköz

Merevlemez tárhely: 50 GB szabad merevlemez-terület

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Ajánlott:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64 bites verzió)

Processzor (Intel): Intel i5-3550K @ 3.40GHz

Processzor (AMD): AMD FX 8150 @ 3.6GHz

Memória: 8 GB RAM

Videokártya (NVidia): NVIDIA GTX 660

Videokártya (AMD): AMD Radeon R9 270

DirectX: Verzió: 11

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangeszköz

Merevlemez tárhely: 50 GB szabad merevlemez-terület

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?