318121
Oldal nyomtatása
Assassin's Creed Origins PC
 • Assassin's Creed Origins PC
 • Assassin's Creed Origins PC
 • Assassin's Creed Origins PC
 • Assassin's Creed Origins PC
 • Assassin's Creed Origins PC
 • Assassin's Creed Origins PC
 • Assassin's Creed Origins PC

Assassin's Creed Origins PC

Bayek kalandjai során olyan ismert történelmi helyszíneket is meglátogatsz, mint az alexandriai világítótorony, vagy a gízai piramisok. De megfordulunk majd a Nílus gazdag deltája és a misztikummal körülvett ősi városok mellett kietlen, sivatagos tájakon, vagy egy kiszáradt tenger helyén lévő oázisokban is. Fedezd fel az ókori Egyiptomot egy új hős, Bayek oldalán, és ismerd meg az Orgyilkosok, valamint a Templomosok harcának legújabb fejezetét! Ismerd meg a játék olyan újdonságait, mint a szerepjátékos elemek, vagy a szintén általunk irányítható szárnyas segéd!

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
4990
Régi ár: 12 990 Ft 4 990 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE 2-3 MUNKANAP
ÁRKÁD 2-3 MUNKANAP
DEBRECEN 2-3 MUNKANAP
MAMMUT RAKTÁRON
PÓLUS 2-3 MUNKANAP
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON 2-3 MUNKANAP
PÉCS 2-3 MUNKANAP

Assassin's Creed: Origins

 

 

Az Assassin's Creed: Origins az ókori Egyiptomba kalauzol el, hogy tanúi lehessünk az asszaszin rend születésének. A sötétségbe boruló birodalom egyik utolsó őrzője, Bayek szerepében veszünk részt a rend megalapításában, de nem csak a helyszín jelent újdonságot.

 

 

 

Az éveken át ismert harcrendszert alapjaiban átdolgozta a Ubisoft, így egy, az akció-RPG-kre hasonlító rendszer mutatkozik be. Előre rögzített animációk helyett tényleg a fegyverek útja dönti el azt, hogy talált-e egy csapás. Ennek köszönhetően még nagyobb jelentősége lesz a te képességeidnek, hogy képes leszel-e időben hárítani vagy kitérni a feléd tartó csapások elől.
Emellett fegyvereidnek is rendkívüli jelentősége lesz: a nehéz fegyverekkel elemi erejű csapásokat mérhetsz ellenségeidre, ám rendkívül lassan támadhatsz majd, egy vagy két karddal viszont közelharcban is pillanatok alatt számos vágást indíthatsz. Ha biztonságos távolságból szeretnéd semlegesíteni, akik az utadba állnának, íjak és dárdák is a rendelkezésedre állnak. De nem csak a különböző harci stílusok, egyedi támadások és befejező mozdulatok miatt lesz érdemes letenni a voksod egy fegyver mellett: mindegyik esetében találhatsz különböző ritkaságú és erejű darabokat, így érdemes lesz folyamatosan fejlesztened Bayek felszerelését.

 

 

 

Bayek kalandjai során számos, izgalmakat ígérő történet vár rád, amik az Assassin's Creed Origins új küldetésrendszerével dinamikusan játszódnak majd le. Egyiptom lakóinak saját napirendje lesz, ami miatt különböző napszakokban máshol járnak, különböző céljaikat követve. Így váratlan helyeken találhatsz rá Bayek legfontosabb célpontjaira, egymással csatázó bandákra, vagy éppen veszélyes banditákra, de a kiszámíthatatlanul viselkedő helyi állatvilág és a nagyobb kihívást jelentő főellenségek is további meglepetésekkel mélyítik el a világot. Ha szeretnéd, követheted a fő történetszálat a játék elejétől egészen a sztori lezárásáig is, de ezek mellett számtalan mellékküldetés vár rád, amik érdekes szereplőkkel, emlékezetes történetekkel és rengeteg apró részlettel egészítik ki az Assassin's Creed Origins ókori világának képét, emellett egyedi feladatokkal egészítik ki a játékmenetet.

 

 

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformPC
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformUPlay
 • Életkor Besorolás18+
 • StílusAkció
Mégtöbb...

Minimum:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64 bites verziók)

Processzor: Intel Core i5-2400s @ 2.5 GHz / AMD FX-6350 @ 3.9 GHz vagy ennek megfelelő

Memória: 6 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD R9 270 (2048 MB VRAM Shader Model 5.0 vagy erősebb)

DirectX: Verzió: 11

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangeszköz

Merevlemez tárhely: 50 GB szabad merevlemez-terület

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Ajánlott:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64 bites verziók)

Processzor: Intel Core i7- 3770 @ 3.5 GHz / AMD FX-8350 @ 4.0 GHz

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD R9 280X (3 GB VRAM Shader Model 5.0 vagy erősebb)

DirectX: Verzió: 11

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangeszköz

Merevlemez tárhely: 50 GB szabad merevlemez-terület

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?