4372474
Oldal nyomtatása
Nintendo Switch Lite Konzol Türkiz
 • Nintendo Switch Lite Konzol Türkiz
 • Nintendo Switch Lite Konzol Türkiz
 • Nintendo Switch Lite Konzol Türkiz
 • Nintendo Switch Lite Konzol Türkiz

Nintendo Switch Lite Konzol Türkiz

Nindendo Switch Lite konzol • Hálózati töltő • Garancia: 24 hónap

 

Azoknak a játékosoknak, akik út közben is játszanak. A Nintendo Switch Lite egy kisebb, könnyebb verziója a Nintendo Switch konzolnak, beépített vezérlő gombokkal.

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
76900
Régi ár: 79 900 Ft 76 900 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE 2-3 MUNKANAP
ÁRKÁD RAKTÁRON
DEBRECEN 2-3 MUNKANAP
MAMMUT RAKTÁRON
PÓLUS 2-3 MUNKANAP
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON RAKTÁRON
PÉCS 2-3 MUNKANAP
Állítsd össze saját csomagodat, akár
10% kedvezménnyel!
Nintendo Switch Lite Konzol Türkiz
Válassz kiegészítőt az alábbiak közül!
Válassz kiegészítőt az alábbiak közül!
Válassz kiegészítőt az alábbiak közül!
Az összeállított csomag értéke
Bruttó: 76 900 Ft
 • Kiegészítő kategóriák
 • Kiegészítők
 • Játékok

Nintendo Switch Lite

 

 

 

 

Kézikonzol módra kifejlesztve

Azoknak a játékosoknak, akik út közben is játszanak.

 

A Nintendo Switch Lite egy kisebb, könnyebb verziója a Nintendo Switch konzolnak, beépített vezérlő gombokkal.

 

A Nintendo Switch Lite támogat minden Nintendo Switch játékot, mely játszható kézikonzol módban. Ez remek azoknak a játékosoknak, akiknek főleg házon kívül van alkalmuk a játékra és akik szeretnének online vagy helyi többjátékos módban játszani barátaikkal vagy családtagjaikkal, akiknek már megvan az eredeti Nintendo Switch konzol.

 

Mint kifejezetten kézikonzolos készülék, a Nintendo Switch Lite konzol nem használható a TV-re kötve.

 

 

Egyszerű magaddal vinni a kedvenc játékaidat

Könnyedén magaddal viheted kedvenc játékaidat a Nintendo Switch Lite konzolon és játszhatsz bármivel, ami támogatja a Nintendo Switch kézikonzol módját.

 

 

Ha a játékhoz Joy-Con kontroller funkciók szükséges, mint a HD rezgés vagy infravörös mozgásérzékelő kamera, ezek a funkciók nem használhatóak a Nintendo Switch Lite konzolon. Joy-Con kontrollerek (külön kapható) szükségesek ezeknek a funkcióknak a használatához.

 

Azokhoz a játékokhoz, amik nem játszhatóak kézikonzol módban, Joy-Con kontrollert (külön kapható) kell csatlakoztatni a Nintendo Switch Lite konzolhoz. Ilyen esetben szükséges egy külön eszköz, amivel tölthető a Joy-Con kontroller, mint például a Joy-Con Töltős markolat kiegészítő. Hogy megtudd játszható-e az adott játék kézikonzol módban, nézd meg a játék dobozának hátulját vagy a Nintendo eShop leírását.

 

 

Hogyan nézzem meg, hogy támogatja-e a játék a kézikonzol módot

 

Játék kazetta

A fizikai kiadású szoftverek esetén keresd a kézikonzol módot jelölő szimbólumot a doboz hátoldalán.

 

 

Letölthető szoftver

A Nintendo eShopon belül a termék oldalán keresd a Supported Play Modes (Támogatott játékmódok) részen belül a kézikonzol módot jelölő szimbólumot.

 

A hivatalos Nintendo UK weboldalon, kérlek nézd meg a Details (Részletek) oldalt. Itt található bővebb információ a támogatott játékmódokról a Features résznél. Figyelem, a hivatalos Nintendo weboldal nem elérhető a saját nyelveden.

 

 

Köss össze akár nyolc konzolt a többjátékos módhoz

 

Helyi többjátékos mód

A játékosok összekapcsolódhatnak akár nyolc Nintendo Switch vagy Nintendo Switch Lite konzollal kompetitív vagy kooperációs többjátékos módot támogató játékokhoz.

 

Online többjátékos mód

A Nintendo Switch Online előfizetéssel játszhatsz tőled messze élő barátaiddal vagy a világ bármely táján élő játékosokkal, hozzáférhetsz egy folyamatosan bővülő klasszikus NES játék kínálathoz (melyek online funkciókkal lettek bővítve), élvezhetsz olyan exkluzív tartalmakat, mint a TETRIS® 99 és a Nintendo Switch Game Voucher (Játék Utalvány) és még sok egyebet!

 

 

Három szín közül választhatsz

 

 

HOME menü

 

Fő funkciók a HOME menüben

A HOME menüben indíthatod el a játékaidat vagy választhatod ki a játékbeállításokat. Azon túl, hogy kezelheted a barátaid listáját és a felhasználói fiókjaid, itt érheted el a rendszer beállításokat is.

 

 

Nintendo eShop

Keress és vásárolj digitális teljes játékokat és letölthető tartalmakat.

 

 

Album

Készíts könnyedén képernyőmentéseket vagy videókat a használatban lévő játékaidról a Capture gomb segítségével. Majd nézd meg, szerkeszd és oszd meg őket a közösségi oldalakon az albumodból.

 

 

Hírek

A legfrissebb hírek a játékokról egyenesen a Nintendo Switched konzolodra érkeznek.

 

 

Melyik Nintendo Switch való neked?

A Nintendo Switch támogatja mindhárom játékmódot - TV mód, Asztali mód és Kézikonzol mód. Ez a konzol támogatja mindegyik Nintendo Switch játékot, rendelkezik két Joy-Con kontrollerel, HD rezgő funkcióval és mozgásérzékelős infrakamerával és összeköthető TV-vel a Nintendo Switch Dokkoló és HDMI kábel segítségével. A konzol kapacitív 6.2 colos LCD érintőképernyővel rendelkezik, melynek felbontása 1280x720, az akkumulátor pedig kicsivel több, mint hat órát bír ki (ez szoftverhasználattól függően eltérő lehet) és nagyjából 297g súlyú (nagyjából 398g a Joy-Con kontrollerekkel az oldalán).

 

 

A Nintendo Switch Lite csak kézikonzol módot támogat. Könnyedén magaddal viheted, kompakt és pehelykönnyű konzol, beépített kontrollerekkel és támogatja azokat a Nintendo Switch, melyek játszhatóak kézikonzol módban. A konzol nem tartalmaz HD rezgő funkciót vagy mozgásérzékelős infrakamerát és nem köthető össze TV-vel a Nintendo Switch Dokkolót használva. A képernyő kapacitív 5.5 colos LCD kijelző 1280x720 felbontással, a konzol akkumulátora tovább bírja a Nintendo Switch konzolban lévő, de szoftverhasználattól függő ez is. A konzol súlya nagyjából 275g.

 

 

A Nintendo Switch Lite használata, mint másodlagos konzol

Információ a szoftverek és mentés fájlok konzolok közötti áthelyezéséről.

 

Hogyan tölthető le szoftver több Nintendo Switch konzolra egyszerre

Letölthető szoftverek egyszerre több Nintendo Switch konzolra is letölthetőek, melyek hozzá vannak kötve ugyanahhoz a Nintendo Felhasználói fiókhoz.

Megjegyzés: Ugyanaz a szoftver nem lehet használatban egyszerre mind a két konzolon.

 

További információk a Nintendo UK hivatalos weboldalán angol nyelven.

 

Mentésfájlok másolása/áthelyezése több Nintendo Switch konzol között

Használd a "Transfer Your Save Data" funkciót, hogy áthelyezd a mentés fájlokat az egyik Nintendo Switch konzolról a másikra.

Megjegyzés: Ezt a funkciót nem mindegyik szoftver támogatja. A Nintendo Switch Online előfizetéssel rendelkezők használhatják a Save Data Cloud funkciót is, hogy áthelyezzék/másolják mentéseiket Nintendo Switch konzolok közt. Megjegyzés: Ezt a funkciót nem mindegyik szoftver támogatja.

 

További információk a Nintendo UK hivatalos weboldalán angol nyelven.

 

Specifikációk

 

 

 

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • Konzol altípusSWITCH Lite
 • Háttértár32 GB
 • SzínKék
 • Garancia24 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?