258949
Oldal nyomtatása
Fifa 18 Nintendo Switch
 • Fifa 18 Nintendo Switch
 • Fifa 18 Nintendo Switch
 • Fifa 18 Nintendo Switch
 • Fifa 18 Nintendo Switch
 • Fifa 18 Nintendo Switch
 • Fifa 18 Nintendo Switch
 • Fifa 18 Nintendo Switch
 • Fifa 18 Nintendo Switch

Fifa 18 Nintendo Switch

Ismerd meg a FIFA-sorozat legújabb generációját páratlanul részletes grafika és rengeteg újdonság társaságában! Éld át egy újabb futballista sztoriját a The Journey játékmódban, és segítsd, hogy elérje álmait! Focizz kedvenc játékosaid és csapataid oldalán, a multiplayernek köszönhetően akár barátaid ellen is!

Fifa 18

 

 

A FIFA 18-ban így idén is tovább gondolták az EA Sports munkatársai a mesterséges intelligenciát, de sokkal jobbá vált a fizika, amivel rengeteg új cselt és mozdulatot tudtak alkalmazni a készítők. A játékban visszatér az előző évadban megismert The Journey is, amely sztori módként ismét lehetőséget ad arra, hogy átvegyük az irányítást egy kezdő focista felett, és eljussunk vele a kispadról a profi ligába.

A FIFA 18-ban a fejlesztők alkalmazzák majd az aktuális évad minden fontos változását, de visszatér az összes kedvelt játékos és csapat is, mert csak így lehet igazán valószerű a virtuális futball élménye. Ezen felül újra átélhetjük majd az ismert játékmódokat, focizhatunk barátainkkal, de visszatér a közkedvelt FIFA Ultimate Team is, ami mellett a Frostbite grafikus motor aktuális generációja soha nem látott realizmusú megjelenést biztosít a mérkőzéseknek.

 

 

2018 FIFA World Cup Russia tartalomfrissítés

 

Ünnepeld meg a futball legnagyobb mérkőzését május 29-én a 2018 FIFA World Cup Russia ingyenes tartalomfrissítéssel! A Fifa 18 megszűnteti a virtuális és a való világ közötti határokat , életre kelti a játékosokat, a csapatokat és a Világ Játékának az atmoszféráját.

 

 

Új játékmódok

 

 

2018 FIFA World Cup Russia

 

Válassz 32 ország nemzet közül és játszd végig a bajnokságot a kezdetektől egészen a moszkvai fináléig!

 

 

FIFA World Cup Kick-Off

 

Kezdj egy offline mérkőzést egyedül vagy barátaiddal és játszatok hivatalos csapatokkal, játékosokkal, felszerelésekkel a Fifa World Cup hangulatát árasztó stadionokban.

 

 

Saját FIFA World Cup Tournament

 

Válaszd ki bármelyik hivatalos Fifa 18-as csapatot az Amerikai Egyesült Államoktól Olaszországig és váltsd valóra a saját FIFA World Cup álmaidat a saját bajnokságod megteremtésével.

 

 

FIFA World Cup Ultimate Team

 

A Fifa 18 leghíresebb módja, az Ultimate Team most friss, FIFA World Cup frissítésekkel tér vissza! Építsd fel a saját nemzetközi álom csapatodat FIFA World Cup Ultimate team-ben!

 

 

Autentikus FIFA World Cup prezentáció

 

 

Hivatalos FIFA World Cup elemek

 

A FIFA World Cup FIFA 18 teljes és hivatalos bajnokság élményt nyújt az autentikus csapatokkal, felszerelésekkel, emblémákkal, labdákkal és a híres bajnoki trófeával.

 

 

Magával ragadó atmoszféra

 

FIFA World Cup frissítés tartalmazza mind a 12 oroszországi stadiont. Élvezd a bajnokság látványát és hangjait az autentikus környezetnek, reklámoknak, öltezeteknek, hivatalos nemzeti zászloknak és részletes szurkoló közönség kidolgozásnak hála.

 

 

Autentikus prezentáció

 

A 2018 FIFA World Cup Russia grafikai és közvetítői csomagja valódi futball érzést nyújt, ami a Frostbite grafikus motornak hála az utolsó sípszó utáni pillanatokig magával ragad.

 

 

FIFA World Cup Ultimate Team

 

 

Új FIFA World Cup ICON-ok

 

A FIFA World Cup Ultimate Team tartalmazni fogja a bajnokságok legikonikusabb játékosait. Booby Moore, Miroslav Klose, Hidetoshi Nakata és Gary Lineker, mindannyian elérhetők lesznek, mint új FIFA World Cup Ultimate Team ICON-ok.

 

 

FIFA World Cup Kémia Rendszer

 

A FIFA World Cup Ultimate Team különböző lehetőségeket kínál, hogy megtaláld a kedvenc nemzetközi játékosaidat. A klubok és ligák helyett a nemzetségek és a szövetségek kulcsfontosságúak lesznek a csapatod felépítésében és organizálásában.

 

 

FIFA World Cup Player Pool

 

Minden csapatról és hitelesített nemzetségről a legfrissebb információkat tartalmazva, a FIFA World Cup Ultimate Team mindent megad számodra, ami a nemzetközi álom csapatod felépítésében szükséged lehet.

 

 

Dynamic FIFA World Cup Tárgyak

 

A FIFA World Cup Ultimate Team tárgyai az azt használó játékosok teljesítménye alapján fognak fejlődni/frissülni. A játékos tárgyak ezen változásai biztosítják majd, hogy a FIFA World Cup Ultimate Team a legfrissebb és a legrelevánsabb élményt nyújtsa az egész bajnokság alatt.

 

 

Double Pack Ösztönzés

 

A FIFA World Cup Ultimate Team-ben megvásárolt minden Sztenderd vagy Prémium csomag mellé egy annak az értékének megfelelő csomagot fogsz kapni a FUT 18-ban.

 

 

 

TESTRE SZABOTT FIFA-ÉLMÉNY


Konzolos konfigurációk: Éld át a FIFA játékélményét bárhol és bárhogyan. Csatlakoztasd a készüléket a tévéhez, és játssz egyszemélyes vagy többszemélyes, offline vagy online* módban, vagy próbáld ki ugyanezeket utazás közben. A konzolon játszható módok:

• Dokkolva
• Kézben
• Asztalon
• Helyi többszemélyes kapcsolaton keresztül

Osztott Joy-Con támogatás: Új FIFA vezérlőkiosztás, amelyet a Nintendo Switch konzolra optimalizáltunk, hogy bárhol és bármikor játszhass barátaiddal. Semmilyen más hardver nem szükséges ahhoz, hogy a játékosok szétválasszák a Joy-Con vezérlőket, és kiélvezzék a többszemélyes módot akár otthon, akár útközben. A Joy-Con támogatása a FIFA 18 játékban:

• Kézben
• Dupla
• Szimpla

Megjegyzés: A FIFA 18 támogatja a Pro Controller konfigurációt is.


KEDVENC FIFA JÁTÉKMÓDJAID Nintendo Switch konzolon


A FIFA 18 Nintendo Switch változatában a FIFA Ultimate Team, Career Mode (Karriermód), Switch Kick Off (Switch kezdőrúgás) és Local Seasons (Helyi idények) módok minden más hordozható konzolos változatnál teljesebb játékélményt kínálnak.

A Nintendo Switch platformra tervezett játékmódok: A FIFA 18 Nintendo Switch platformra készített változata tartalmazza az EA SPORTS FIFA sorozat legnépszerűbb játékmódjainak erre a konzolra optimalizált változatait.

• Switch Kick Off (Switch kezdőrúgás): Játssz azonnal egyszemélyes vagy helyi többszemélyes módban egy barátoddal.
• Local Seasons (Helyi idények): Állj össze egy barátoddal, és játsszatok ötmeccses idényeket folyamatosan rögzített és összesített győzelmi/vereség statisztikákkal. A Local Seasons mód két Nintendo Switch konzolon játszható akár 4 fővel.
• Career Mode (Karriermód): Vedd át egy klub irányítását játékosként vagy menedzserként, és vezesd győzelemre a csapatot akár több idényen keresztül is.
• Tournaments (Bajnokságok): Játssz offline egy kieséses rendszerű bajnokságmódban.
• Women’s International Cup (Női válogatottak): Játssz a legjobb női csapatokkal, és küzdj meg más válogatottakkal egy kieséses rendszerű bajnokságban.
• Skill Games (Képességjátékok): Finomítsd a tudásodat egyéni minijátékokkal, melyek a labdavezetésre, passzolásra, lövésre, védekezésre és egyebekre fókuszálnak.
• Online Seasons (Online idények): Játssz más Nintendo Switch-játékosok ellen online, és kövesd haladásodat a tabellán, hogy felsőbb osztályba juss és megnyerd a bajnokságot.

FIFA Ultimate Team: Az EA SPORTS FIFA játékok legnépszerűbb játékmódja Nintendo Switch platformon is elérhető. Ebben a játékmódban saját keretet építhetsz több ezer igazi játékosból.

• Összetett játékmódok: A legizgalmasabb FUT játékmódok, például az egyszemélyes és az Online Seasons, Tournaments és Draft, de ezenkívül tartalmaz Squad Building és Team of The Week kihívásokat is.
• FUT Icons: A legjobbak legjobbjai a FIFA 18-ban is megjelennek. Játszhatsz olyan ikonikus futball-legendákkal, mint például Ronaldo Nazário, és számos további, még bejelentésre váró játékossal.
• Live Campaigns (Élő kampányok): A FIFA Ultimate Team tükrözi a való világ eseményeit, és együtt fejlődik a valódi idénnyel, így megjelennek benne a főbb kulturális és futballpillanatok.
• Transfer Market (Átigazolási piac): Globális átigazolási hálózat áll rendelkezésedre, amelyen vásárolhatsz és eladhatsz játékosokat saját csapatod kiépítéséhez.


LEBILINCSELŐ JÁTÉKMENET ÉS PREZENTÁCIÓ


Hiteles látványelemek: A fejlett renderelési technológia segítségével a FIFA Nintendo Switch változata páratlan élményt ígér. A játék Nintendo Switch változata 1080p felbontást nyújt TV-n és 720p felbontást hordozható módban, amellyel életszerű meccsatmoszférát teremt.

• Fizikai alapú játékosrenderelés (PBR): A PBR shading segítségével megtapasztalhatod az élethű játékosrenderelés élményét, amely hordozható rendszeren még sosem látott valósághűséget biztosít.
• Lenyűgöző közeg: A fejlett renderelési technológia segítségével élethű stadionokban játszhatsz, 3D közönség előtt, lebilincselő kommentárral.

Játékmenet: Az új játékmenet-mechanikák segítségével teljes mértékben irányíthatod a pályán zajló eseményeket.

• Teljes irányítású beadások: A vadonatúj beadási és keresztlabda-irányítással a játékosod számos módon be tudja adni a labdát a tizenhatosra, és dinamikus támadási esélyeket teremthet.
• Érzékeny játékmenet: Teljes mértékben uralhatod a labdát támadás közben, és kreatív technikákkal, érzékeny reakciókkal, valamint dinamikus labdavezetési technikával teheted még szebbé a játékot. Az élethű kapáslövés-animációk, rálövések és szerelési animációk zökkenőmentes és élménydús meccseket ígérnek.
• Edzői feliratok: Az intelligensen megjelenő feliratok segítenek megtanulni a játék irányítását. Az edző alkalmazkodik a játékstílusodhoz, és ennek megfelelően ad tanácsokat minden szinten.

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • PlatformSWITCH
 • KiszerelésDobozos
 • Digi platformNintendo Network
 • Életkor Besorolás3+
 • Játék extrákMultiplayer
 • StílusSport
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?