4381018
Oldal nyomtatása
Microsoft Xbox Series Gamepad, kontroller Robot White
  • Microsoft Xbox Series Gamepad, kontroller Robot White
  • Microsoft Xbox Series Gamepad, kontroller Robot White
  • Microsoft Xbox Series Gamepad, kontroller Robot White
  • Microsoft Xbox Series Gamepad, kontroller Robot White

Microsoft Xbox Series Gamepad, kontroller Robot White

Kompatibilis: Xbox Series, Xbox One, Windows 10 Pc, Android és iOS eszközök • Továbbfejlesztve a megnövelt kényelemért és jobb irányításért • Maradj a célon a textúrázott ravaszokkal, ütközőgombokkal és markolattal • Új hibrid d-pad a pontos, mégis ismerős kezelésért • Rögzíts és ossz meg tartalmakat könnyedén a Megosztás gombbal • Xbox Wireless és Bluetooth® technológia a vezeték nélküli játékért konzolokon, Windows 10 PC-n, Android és iOS telefonokon és táblagépeken • Szabd testre a kontrollert egyedi gombkiosztással az Xbox Accessories alkalmazásban • Használj bármilyen kompatibilis headsetet a 3.5mm-es jack csatlakozóval • Garancia: 12 hónap

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
20990
Régi ár: 21 990 Ft 20 990 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE RAKTÁRON
ÁRKÁD RAKTÁRON
DEBRECEN RAKTÁRON
MAMMUT RAKTÁRON
PÓLUS RAKTÁRON
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON RAKTÁRON
PÉCS RAKTÁRON

Xbox Series Vezeték Nélküli Kontroller Robot White

 

 

Élvezd a modernizált Xbox Vezeték Nélküli Kontroller – Robot White kiadást, amelynek továbbfejlesztett formája a megnövelt kényelmet szolgálja. Maradj a célon a hibrid d-paddal, és a textúrázott ravaszokkal, ütközőgombokkal és markolattal. Rögzíts és ossz meg képeket, videókat és sok mást könnyedén az új Megosztás gombbal. Használd az Xbox Accessories alkalmazást a gombkiosztás beállításához, és hozz létre egyedi profilokat a kedvenc játékaidhoz. Párosíts és válts könnyedén Xbox Series X, Xbox One, Windows 10 PC, Android és iOS eszközök között. Használj bármilyen kompatibilis headsetet a 3.5mm-es jack csatlakozóval.

 

Emeld új szintre a játékot

Élvezd a modernizált Xbox Vezeték Nélküli Kontroller – Robot White kiadást, amelynek továbbfejlesztett formája a megnövelt kényelmet szolgálja.

 

Egyedi gombkiosztás

Szabd testre kontrolleredet egyedi gombkiosztással.* Plusz, használj bármilyen kompatibilis headsetet a 3.5mm-es jack csatlakozóval.

 

Xbox Wireless és Bluetooth® technológia

Xbox Wireless és Bluetooth® technológia a vezeték nélküli játékért konzolokon, Windows 10 PC-n, Android és iOS telefonokon és táblagépeken. *

 

Maradj a célon

Maradj a célon a textúrázott ravaszokkal, ütközőgombokkal és markolattal, és az új hibrid d-paddal a pontos, mégis ismerős kezelésért.

 

Megosztás gomb

Rögzíts és ossz meg képeket, videókat és sok mást könnyedén az új Megosztás gombbal.

 

Gyors párosítás és váltás

Párosíts és válts könnyedén Windows 10 PC-k, Xbox Series X, Xbox One, Android és iOS telefonok vagy táblagépek között. *

 

* Fontos információ: A kontroller USB-C csatlakozóval rendelkezik. Csak bizonyos eszközökkel és operációs rendszerekkel kompatibilis. Androidon, iOS-en és Bluetooth-on keresztül bizonyos funkciók nem elérhetők. További információ: xbox.com/controller-compatibility. Az egyedi gombkiosztás az Xbox Accessories alkalmazásban érhető el Xbox Series X, Xbox One és Windows 10 platformokon.

 

A Bluetooth® betűtípus és logó a Bluetooth SIG, Inc. védjegye, ezeket a Microsoft Corporation licensz hatálya alatt használja. További védjegyek és nevek a saját tulajdonosaik licensze alatt használatosak.

Mégtöbb...

Specifikáció

  • SzínFehér
  • Garancia12 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?