Mastercard kedvezmények

Vásárolj üzleteinkben Mastercard részletfizetéssel és 10 000 Ft-os ajándékutalványt** kapsz tőlünk!

Cetelem vagy OTP Mastercard® hitelkártyáddal Mastercard Részletfizetéssel havi részletre is vásárolhatsz, így nem kell egy összegben visszafizetned a számla összegét!

Sőt, ha Mastercard Részletfizetéssel vásárolsz a Notebook.hu boltjaiban (kivéve Notebook.hu Szeged), akkor 10.000 Ft értékű Notebook.hu vásárlási utalványt kapsz ajándékba, amit az adott boltban vagy a Notebook.hu webáruházban történő következő vásárlásnál lehet felhasználni.

 

A Mastercard Részletfizetésről további részleteket itt találsz: https://www.mastercard.hu/reszletfizetes

 

Érdeklődj kártyakibocsátó bankodnál a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás aktiválásáról meglévő Cetelem, illetve OTP Mastercard® hitelkártyádon. A hitelt a kártyakibocsátó bank biztosítja ügyfelei részére a saját meghatározott feltételei és hiteldíjmutatója alapján.

  • Cetelem Joker Részletfizetés THM: 0,0% (3 hónap) - 28,07% (5 és 10 hónap)*
  • Cetelem Hitelkártya referencia THM: 38,01%* 375 000 Ft hitelösszeg figyelembevételével
  • OTP Azonnali részletfizetés THM: 32,9%*
  • OTP Bonus THM: 38,6%
  • OTP Bonus Gold THM: 39,0%

A Mastercard Részletfizetésre vonatkozó további bankspecifikus részletek a Cetelem honlapján: www.cetelem.hu/joker, illetve az OTP Bank honlapján a www.otpbank.hu/azonnali weboldalakon érhető el.

Az ajánlat érvényes: 2019. November 13.  – December 13.

* A THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 375.000 Ft hitel összeg, 1 év futamidő, 2,408% rögzített havi hitelkamat figyelembevételével került meghatározásra. A THM értéke az egyes ügyletekre vonatkozó egyedileg meghatározott hitelkamat függvényében és a feltételek változása esetén módosulhat.

** Az ajándékkártyáról