39944
Oldal nyomtatása
Logitech MK120 Billentyűzet
  • Logitech MK120 Billentyűzet
  • Logitech MK120 Billentyűzet
  • Logitech MK120 Billentyűzet
  • Logitech MK120 Billentyűzet

Logitech MK120 Billentyűzet

Logitech MK120 billentyűzet • Billentyűkiosztás: magyar • Csatlakozó: USB • Csepálló (60ml-ig) • Egér érzékelő: Optikai • Egér gombok száma: 3 db • Kompatibilitás: Windows, Linux • Gyártói cikkszám: 920-002542 • Garancia: 12 hónap

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
4-6 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
4-8 munkanap - részletek
8690
8 690 Ft

Logitech MK120

 

 

Kiváló gépelési élmény

 

A szabványos kiosztású billentyűzet szinte teljesen hangtalan, lapos billentyűi kellemesek a kéznek. Teljes méretű számbillentyűzet és funkcióbillentyűk egészítik ki őket.

 

 

Tartósság és stílus

 

A vékony billentyűzet nemcsak esztétikus, hanem a cseppálló kialakításnak, a strapabíró, billenthető lábaknak és a tartós billentyűknek köszönhetően ellenálló is.

 

 

Egyenletes mozgás

 

A nagy pontosságú, nagy felbontású optikai egér egyenletes mozgással segíti hozzá a sikerhez.

 

 

Kényelmes, halk gépelés

 

Kényelmesen és halkan gépelhet a szabványos kiosztású billentyűzet szinte teljesen hangtalan, lapos billentyűin, melyeket teljes méretű számbillentyűzet és funkcióbillentyűk egészítenek ki.

 

 

Cseppálló kialakítás

 

A folyadék kiürül a billentyűzetből, így nem kell attól tartania, hogy egy apró baleset miatt kárba vész az eszközbe fektetett pénz.

 

 

Nagy felbontású optikai mozgáskövetés

 

A nagy felbontású (1000 dpi-s) optikai mozgáskövetés érzékeny és egyenletes kurzormozgást biztosít.

 

 

Vékony profil

 

A vékony profilú billentyűzet elegáns külsejével dísze az íróasztalnak, emellett kényelmes, természetes kéztartást tesz lehetővé.

 

 

Tartós billentyűk

 

A billentyűk akár 10 millió lenyomásnak is ellenállnak, így a billentyűzet élettartama messze meghaladja számos, jóval kevésbé tartós eszközét.

 

 

USB-kapcsolat Plug and Play technológiával

 

Az üzembe helyezés egyszerű – csak csatlakoztatnia kell a billentyűzetet és az egeret asztali vagy hordozható számítógépe valamelyik USB-portjához, és máris használhatja őket.

 

 

Jól olvasható billentyűk

 

A vastagon és élénk fehéren feltüntetett karaktereknek köszönhetően a billentyűzet jól olvasható még akkor is, ha felhasználójának látása nem tökéletes. A karakterek kopásállósága szintén kiváló.

 

 

Strapabíró, állítható lábak

 

Személyre szabott ergonómia: a strapabíró, állítható lábak kitámasztásával 8 fokkal növelheti a billentyűzet dőlésszögét.

 

 

A Logitech megbízhatósága

 

A termék a Logitech egereit és billentyűzeteit jellemző kiváló minőség és megbízhatóság jegyében készült, amely világszerte piacvezető szerepet nyújt vállalatunknak. A billentyűzet kedvező áron, hároméves jótállással kapható.

 

 

Íves szóközbillentyű

 

Természetesebb kéztartással, kényelmesebben gépelhet.

Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?