41857
Oldal nyomtatása
HP 932XL CN053AE patron fekete
  • HP 932XL CN053AE patron fekete

HP 932XL CN053AE patron fekete

Megbízható, minőségi eredmények minden nyomatnál. A HP Officejet tinták megbízhatósága problémamentes és konzisztens nyomtatást biztosít. Az együtt tesztelt HP nyomtatók, festékek és papírok optimális eredményt biztosítanak.

Víz- és fakulásálló lézeres minőségű dokumentumokat nyomtathat éles fekete szöveggel. A dokumentumokon és marketinganyagokon még a kiemelőfilc nyoma sem kenődik el. A legjobb nyomtatási eredmény érdekében a HP a ColorLok® irodai papírt javasolja.

Elérhető áron nyomtathat professzionális dokumentumokat lézeres szövegminőséggel. A külön-külön cserélhető tinták és az opcionális nagy kapacitású patronok révén jobb ár/érték arány érhető el. A marketinganyagok irodai nyomtatásával idő és pénz takarítható meg.

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
9990
9 990 Ft

A nyomtatókazetták színe
Fekete

Festékcsepp
12 pl

Kompatibilis tintatípusok
Pigment alapú

Oldalkapacitás (fekete-fehér)
1000 oldal*

Lapteljesítmény – lábjegyzet
*A HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One nyomtatóval tesztelve. Átlagérték az ISO/IEC 24711 szabvány vagy a HP tesztelési módszertana alapján, folyamatos nyomtatás mellett. A tényleges kapacitás nagy mértékben függ a kinyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől. További részletek: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?