41828
Oldal nyomtatása
HP 300 CC640EE patron fekete
  • HP 300 CC640EE patron fekete

HP 300 CC640EE patron fekete

Az eredeti HP festékekkel archivált dokumentumai évtizedekig fakulásmentesen őrzik a szöveg és a színek minőségét1. Ha a HP festékeit és papírjait használja a jogi dokumentumok, oklevelek és fényképek nyomtatásához, biztos lehet benne, hogy azok hosszú évekig megőrzik minőségüket.


Felhasználóbarát funkciókat és kedvező árat élvezhet. Figyelheti a tintaszinteket, és akkor is befejezhet egy létfontosságú nyomtatási feladatot, ha kifogyóban van egy festék. Egyszerűen válassza azt az eredeti HP tintapatront, amelyet az Ön nyomtatási igényeire szabtak.

Az eredeti HP tintapatronok állandó, megbízható teljesítményére mindig számíthat. Az eredeti HP tintapatronok új termékek, és kiváló nyomtatási minőséget biztosítanak. A HP Planet Partners program résztvevői megkönnyítik az üres tintapatronok újrahasznosítását.

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
990 Ft
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
690 Ft
5990
5 990 Ft

A nyomtatókazetták színe
Fekete


Festékcsepp
13,8 pl

Kompatibilis tintatípusok
Pigment alapú

Oldalkapacitás (fekete-fehér)
200 oldal*

Lapteljesítmény – lábjegyzet
*HP DeskjetD2560 nyomtatóval tesztelve. Átlagérték az ISO/IEC 24711 szabvány vagy a HP tesztelési módszertana és folyamatos nyomtatás alapján. A tényleges nyomtatási sebesség nagymértékben függ az oldalak tartalmától és más tényezőktől. További részletek: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?