Kezdőlap / Hírek / TOP 5+1 játék megjelenés augusztusban

TOP 5+1 játék megjelenés augusztusban

Összeszedtem nektek az augusztus második felében megjelenő TOP 5 + 1 játékot, amit már régóta vár a nagyközönség.

1. Microsoft Flight Simulator (2020)

A Microsoft következő Flight Simulatorában a világ bármely pontjára elrepülhetsz. Még valósághűbb, mint valaha, rengeteg lemodellezett reptérrel, valós idejű időjárással és rengeteg vezethető repülőgéppel. Rendeld elő már most a Standard vagy a Premium Deluxe kiadások egyikét!
Megjelenés: 2020. augusztus 18.

2. Surgeon Simulator 2

Már több, mint 7 éve jelent meg a Surgeon Simulator, azóta VR módot is kapott, és most jött el az ideje a 2. résznek, ahol rengeteg újdonsággal találkozhatunk, valamint most először co-op műtétekre is lehetőség van, mert 4 kéz jobb, mint 1. A játékosok által generált véletlenszerű pályáknak köszönhetően pedig végtelen szint érhető el. A grafika is sokkal jópofább lett, arról nem is beszélve, hogy az összes tárgy felhasználható, amit találunk a teremben és minden végtag, belsőség vágható.
Megjelenés: 2020. augusztus 27.

3. Project Cars 3

Az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, mert elérkezett a Project Cars 3. része, ami még realisztikusabb, még gyönyörűbb és még pörgősebb, mint az elődök voltak. Rengeteg pálya és nagyon sok verda fogadja a játékosokat, amiket teljesen egyedire szabhatnak saját ízlésük szerint.
Rendeld elő még ma PS4-re vagy Xbox One konzolra!
Megjelenés: 2020. augusztus 28.

4. Tell Me Why

A Tell Me Why egy izgalmas kalandjáték, ahol 10 év után újra találkozik egy ikerpár a családi otthonuk eladása miatt. De hamarosan felfedezik, hogy a múltjuk nem pontosan olyan volt, mint amire emlékeztek.
Megjelenés: 2020. augusztus 27.

5. Wasteland 3

Az 1988-as Wasteland egy nagysikerű, még szinte csak szöveg alapú szerepjáték volt, aminek 2. része 2014-ben szintén nagy port kavart. 2016-ban indult el egy közösségi finanszírozás a folytatásra, ahol több, mint 3 millió dollár gyűlt össze, és végre most megkaphatjuk. A Wasteland, aki nem ismerné, egy izometrikus, osztag alapú RPG, ami a poszt-apokaliptikus, jéghideg Colorádóban játszódik. Mindez fantasztikus történetbe, körökre osztott harcrendszerbe és rengeteg párbeszédbe göngyölve. Cél a régió irányításának megszerzése. A 2014-es Wasteland 2 történetének közvetlen folytatása.
Megjelenés: 2020. augusztus 28.

+1 Serious Sam 4

A Serious Sam 4 azért +1, mert kicsit kakukktojás, ugyanis augusztusi megjelenés volt beígérve, de szeptemberre csúszik. Viszont az egyik nagy kedvencem volt még az első rész. Csak kikapcsolod az agyad, és henteled a millió ellenfelet, akik az életedre törnek. Az első rész még a Crytec motor grafikus tudásának csillogtatására készült, de annyira megtetszett az embereknek, hogy íme, itt tartunk a 3. résznél.
Megjelenés: 2020. szeptember 24.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Top 5 játékmegjelenés 2021. április

Összeszedtük nektek a 2021-es év áprilisi játék megjelenéseit, azok közül is a Top 5-öt szeretnénk …