Legjobb gamer ajándékok, amivel nem hibázhatsz idén

Legnépszerűbb gamer ajándékok 2023

Gamer barátnak, gyereknek nem feltétlenül a legegyszerűbb az ajándékvásárlás, éppen ezért születtek meg a gamer ajándékok, de ha azt hinnénk, könnyű dolgunk lesz, bizony nagyot tévedünk. Habár a legnépszerűbb gamer ajándékok között van pár, amivel nem lőhetünk mellé, ilyenek a bögrék és kulcstartók, de még így sem egyszerű a választás.

Ajándék választás buktatói

A gamer ajándék buktatói elsősorban azok lehetnek, ha fogalmunk sincs mivel játszik a megajándékozandó személy. A másik pedig az, ha már van neki olyan, amit venni akarunk. Fontos, hogy ismerjük meg kedvenc játékait, mert bizony, ha valaki LoL-ozik, akkor nem állíthatunk oda Minecraft ajándékkal.

Karácsonyi ajándék gamereknek

A karácsonyra az egyik legpraktikusabb ajándék a sapka, amelyekből létezik baseball sapka és normál téli sapka is, viszont ha igazán frappánsat választanánk, akkor – amennyiben Star Wars rajongó az illető – vehetünk neki egy olyan sapit, amivel beállhat nyugodtan a birodalmiak közé. XD

Gamer ajándékok gyerekeknek

Gyerekeknek szinte biztos, hogy Minecraft ajándékkal nem lövünk mellé, amennyiben 12 év alatti. De érdemes megtudni, mivel nyomul leginkább, hogy biztosan ne fussunk lyukra. Minecraft témában vannak könyvek, figurák, bögrék, mindenféle ruházat. Bár Minecraft ruházatról beszélünk, azt mégsem javaslom, hiszen a gyerekeket egy valamivel lehet kikészíteni Karácsonykor, az a ruha ajándék.

Gamer ajándékok férfiaknak

Gamer ajándék férfiaknak szintén lehet akármilyen játékhoz kapcsolódó ajándék, amennyiben szereti azt a játékot, de simán lehet, hogy egy jó gamer fejhallgatónak vagy gamer egérnek is örülne. Viszont ne kapkodjuk el, nem muszáj ám meglepni őt, inkább beszéljük meg vele, mit szeretne, hiszen gamer hardver kiegészítőt vásárolni a tudta nélkül kb. olyan, mint nőnek parfümöt venni. Lehet, hogy tetszik majd neki az illat, de nem biztos. Persze tudok én olyan gamer fülest mutatni, aminek biztosan örülne tudatlanul is, mint ez a képen látható ASUS ROG Delta S Wireless – Vezeték nélküli gaming fejhallgató.

Gamer ajándékok lányoknak

Gamer ajándék gamer lányoknak hasonló, mint a férfiak esetén, de persze egy cuki nyaklánc vagy karkötő, ami kedvenc játékához kapcsolódik, igencsak tökéletes választás, míg a hardver esetében érdemes vele tárgyalni. De persze itt is tudok olyat mutatni, amire tuti vevő lenne egy belevaló gamer csaj, amennyiben imádja a rózsaszínt. Ez pedig a képen is látható Xtrfy M4 RGB Optikai USB Gaming Egér.

Vicces gamer ajándékok

A legtöbb gamer ajándéktárgy viszont szerencsére általában nagyon frappáns vagy sok esetben vicces, így nem lesz nehéz ilyet választani, akár a birodalmi téli katona sapit választjuk, akár egy R2D2 kinézetű kulacsot vagy egy vicces kulcstartót, amibe Han Solo lett belezárva, mint a filmben. De a bögrék között is akadnak viccesek és akár hőre változók is.

Gamer ajándék ötletek

Nem egyszerű a megfelelő ötlettel előállni, de az biztos, hogy ha megismerjük a játékos irányultságait annak, akinek az ajándékot vennénk, akkor egyszerűbb lesz választani. De mutatok néhány ajándék ötletet, melyek könnyedén betalálhatnak:

Ezekkel az ajándékokkal akár születésnapról, névnapról, vagy a lassan aktuális Karácsonyról is legyen szó, bátran előállhatsz, amennyiben valamelyik játékhoz/filmhez köthető az ajándékozott személy érdeklődése. Ne habozz, rendeld meg most, amelyik tetszik, nehogy lemaradj róla!

Comments

Rólunk Orosz Mihály

A kiváló, 1984-es évjáratomnak köszönhetően a számítógépek, okostelefonok fejlődését korai korszakuktól kezdve figyelhettem egészen napjainkig. Már gyerekként nagy hatással voltak rám a sci-fi filmek és a bennük látható technológiák, melyek nagy része azóta valósággá is vált részben vagy teljes egészében. BASIC programozást 12 évesen a Commodore 64 korszakom óta tanultam, míg egészen 20-as éveim elejéig volt közöm Turbo Pascal, C++, HTML, PHP-hez is, s míg sokan azt állították nagy programozó leszek, én rájöttem, hogy csak addig szerettem programozni amíg nem mondták meg mit programozzak. A tanulmányaim folyamatosan informatika irányában voltak, a főiskola utolsó 1-1,5 évében pedig egy régi nagy álmom teljesült, egy egész számítástechnikai üzletet vezethettem. Én találtam ki milyen árut hozzanak, milyen áron adjuk, komplett konfigurációkat szereltem össze és szervizeltem. A fősuli végével online marketing irányba vitt az élet, ahol a HTML-nek még hasznát vettem. Gyerekkoromtól kezdve a Commodore 64, Schneider Color Personal Computer 664-en át az első Intel Celeron 266MHz-es processzorral megáldott PC-men keresztül volt mindenem, melyek az idő alatt folyton cserélődtek újabbnál újabbra. Ugyanígy az első telefonom 14 évesen kaptam, az egy Nokia 3310 volt, majd jöttek a polifonikus csengőhangos, színesebb kijelzős telefonok, később lett egy HP iPAQ H1940 zseb PC-m, amivel telefonálni nem lehetett, de ha BT-on összekötöttem a mobilommal, ami már tudott netet megosztani, akkor tudtam rajta böngészni, skype telefonálni. Váltig állítottam mindenkinek, hogy higgyenek nekem ez a jövő, nagy színes érintőkijelző, ilyenek lesznek a telefonok, majd rá pár évre megjelent az első iPhone. Kb. azóta haragszom az Apple-re, mert előadták, hogy ilyen még nem volt, holott nekem már évekkel előtte volt zseb PC-m, aminek létezett telefonos verziója is, az egyetlen különbség a felhasználói felület egyszerűsége volt. Az én első komoly okostelefonom a HTC Touch Pro volt, ami szerintem a mai napig igazán menő készülék. Mint a korábbi pocket PC-k ez is Windows Mobile operációs rendszerű volt, de készítettek rá egy felhasználóbarát kezelőfelületet. Utána sok mobilom volt míg el nem jutottam a jelenleg is használt Samsung Galaxy Z Fold2 készülékemhez, amit 2021 óta nyúzok „töretlenül”. Notebookom Microsoft Surface Pro 6, asztali gépem egy i9-es Intel, 16GB RAM, RTX 2070, de főként videóvágásra használom. Játszani PS5-ön szoktan és van hozzá PSVR2 is, ami igazán nagy előrelépést mutatott fel az elődhöz képest, mely bevezetett a virtuális valóság világába.