4369743
Oldal nyomtatása
ASUS TUF GAMING P3 (NC05) Egérpad
  • ASUS TUF GAMING P3 (NC05) Egérpad
  • ASUS TUF GAMING P3 (NC05) Egérpad

ASUS TUF GAMING P3 (NC05) Egérpad

Játékra optimalizált sima szövet felület a pontos és válaszkész egérkövetésért • Körben mindenhol megemelt szélek megerősített, tartós, kopásálló varással, így több csatát bír ki • A csúszásgátló gumi alap stabilan a helyén marad, így uralhatod az intenzív tűzharcokat • A TUF Gaming-ihletett dizájn stílust és erőt közvetít egy kis indusztriális hangulattal • Méret 280 x 350 x 2 mm

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
5990
5 990 Ft
VEDD ÁT SZEMÉLYESEN!
ALLEE 2-3 MUNKANAP
ÁRKÁD 2-3 MUNKANAP
DEBRECEN 2-3 MUNKANAP
MAMMUT 2-3 MUNKANAP
PÓLUS 2-3 MUNKANAP
SZEGED 2-3 MUNKANAP
OKTOGON 2-3 MUNKANAP
PÉCS RAKTÁRON

ASUS TUF Gaming P3 egérpad

 

 

Játsz simán. Maradj kemény

Az ASUS TUF Gaming P3 tartós egérpad sima, játékra optimalizált szövet felülettel a pontos és válaszkész követésért, átitatva a TUF Gaming hangulattal a dizájn minden részletében. A P3-at kopásálló varrással készítjük, így ellenáll a mindennapos használatnak és csúszásgátló gumi alappal rendelkezik, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassa bármely játékkörnyezet számára.

 

Játékra optimalizált szövet felület

A TUF Gaming P3 egy tartós egérpad sima, textil szövésű felülettel, ami tökéletes a játékhoz. A dizájnt válaszkész egérkövetésre optimalizáltuk, selymes borítással, mely lehetővé teszi a kezed számára az erőfeszítés nélkül irányítást az egérpadon a játék megnyeréséhez szükséges gyorsaságért és pontosságért.

 

 

Kopásálló varrás

A TUF Gaming P3 prémium, tartós dizájnnal rendelkezik mely kiterjed az élekre is, olyan kopásálló varrással, mely nagyszerű állapotban őrzi meg az egérpadot a jövőben.

 

Csúszásgátló gumi alap

Csúszásgátló gumi alapjával a TUF Gaming P3 gyakorlatilag hozzáragad az asztalodhoz, biztosítva a stabilitást még a legádázabb tűzharcokban is.

 

 

Mégtöbb...

Specifikáció

  • Garancia12 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?