4369933
Oldal nyomtatása
ASUS TUF GAMING H5 (BLK/ALW-UBW-AS) headset
  • ASUS TUF GAMING H5 (BLK/ALW-UBW-AS) headset
  • ASUS TUF GAMING H5 (BLK/ALW-UBW-AS) headset
  • ASUS TUF GAMING H5 (BLK/ALW-UBW-AS) headset
  • ASUS TUF GAMING H5 (BLK/ALW-UBW-AS) headset

ASUS TUF GAMING H5 (BLK/ALW-UBW-AS) headset

7.1 virtuális térhangzás az átalakítón található egyetlen gombnyomással • Exkluzív, 50 mm-es ASUS Essence meghajtók és légmentesen záródó kamrák a magával ragadó hangzásért • Kemény, rozsdamentes acél fejpánt a továbbfejlesztett tartósságért • A pehelysúlyú dizájn és a mindenféle fej- és fülformához illeszkedő, állítható fülpárnák, lehetővé teszik számodra, hogy teljes kényelemben játsz. • Különféle platformok támogatása: PC, Mac, PS4, Nintendo Switch, mobiltelefonok és Xbox One

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
Átvétel csomagponton
3-4 munkanap - részletek
27990
Régi ár: 29 990 Ft 27 990 Ft

ASUS TUF GAMING H5 headset

 

 

Magával ragadó hangzás. Kiemelkedő strapabírás.

Az új TUF Gaming H5 fejhallgatót úgy terveztük, hogy lenyűgöző hangminőséget és tartós ellenállóképességet biztosítson. Virtuális 7.1 térhangzással, exkluzív ASUS Essence meghajtókkal és légmentesen záródó kamra kialakítással a TUF Gaming H5 gazdag, magával ragadó hangzással frissíti játékon belüli audio élményedet. Pehelysúlyú dizájnja nagyfokú kényelmet biztosít hosszú játékmenetekhez, rozsdamentes acél fejpántja pedig biztosítja a fejhallgató ellenállóságát a gyakori játék és utazás során fellépő megpróbáltatásoknak. A TUF Gaming H5 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkezik, lehetővé téve különféle platformokkal történő használatát, többek között: PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch és mobiltelefonok.

 

 

Exkluzív, légmentesen záródó kamrák és ASUS Essence meghajtók

A TUF Gaming H5 örökölte az ASUS játékhoz optimalizált headsetjeinek ikonikus jellemzőit, a légzáró kamrákat és az ASUS Essence hangsugárzókat, amelyek tisztább hangzást és erős basszusokat tudnak nyújtani azért, hogy még jobban elmerülhess a természetes hangzású, sodró játékélménybe.

 

 

Gombnyomásra 7.1 virtuális térhangzás

Nincs szükség szoftverre és a PC teljesítményét sem befolyásolja, a TUF Gaming H5 beépített 7.1 virtuális térhangzással rendelkezik, melyet egyszerűen egy gombnyomással bekapcsolhatsz az átalakítón.

 

 

Rozsdamentes acél fejpánt

A TUF Gaming H5 fejpántja strapabíró rozsdamentes acélból készül, ami elég erős ahhoz, hogy hosszú ideig lehessen használni és jól bírja az intenzív játékkal járó megpróbáltatásokat.

 

 

Állítható fülpárnák és könnyű kialakítás

Mivel a fülpárnák jól beállíthatók, a TUF Gaming H5 mindenféle fejalakra remekül illeszkedik. Ezzel biztosítani tudja a kifáradás nélküli játékot a hosszú menetek során is. A könnyű kialakítás miatt kevésbé nyom, és utazáshoz is tökéletes.

 

 

Két mikrofon - Játékhoz is jó, útközbeni beszélgetéshez is

A TUF Gaming H5 átgondolt megoldásainak sorába illeszkedik, hogy két mikrofonnal rendelkezik: egy levehető karos mikrofonnal, amely játék közben tiszta kommunikációt biztosít, és egy vezetékre szerelt mikrofonnal, amely kényelmes megoldás a telefonhívások lebonyolítására és más mindennapos feladatok elvégzésére. Emellett a vezetékre szerelt hangerőszabályozó és mikrofonnémítás is jól használható.

 

 

Egy headset minden platformra

A TUF Gaming H5-el nincs szükséged egy másik fejhallgatóra a konzolos játékhoz. A TUF Gaming H5 különféle platformokat támogat, többek között: PC, MAC, PS4, Nintendo Switch, mobiltelefon és Xbox One.

 

 

Armoury II

Az Armoury II szoftver kiterjedt irányítást, és intuitív felhasználói felületet biztosít, így könnyedén behangolhatod a TUF Gaming H5-öt igényeid szerint1. Vedd át a teljes irányítást audio élményed felett, a hangsávoktól (EQ) a 7.1-es hangszóró szintkiegyenlítéséig2, emellett könyeddén készíthetsz és alkalmazhatsz profilokat a különféle játéktípusokhoz és cselekményekhez, mint a lövöldözős játékok és versenyzés.

 

 

Mégtöbb...

Specifikáció

  • Garancia24 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?