4372651
Oldal nyomtatása
APPLE iPhone 11 256GB (MWM92GH/A) Product Red
 • APPLE iPhone 11 256GB (MWM92GH/A) Product Red
 • APPLE iPhone 11 256GB (MWM92GH/A) Product Red
 • APPLE iPhone 11 256GB (MWM92GH/A) Product Red
 • APPLE iPhone 11 256GB (MWM92GH/A) Product Red

APPLE iPhone 11 256GB (MWM92GH/A) Product Red

Apple A13 Bionic processzor • Apple iOS 13 • 4GB memória • 256 GB Belső tárhely • 6.1" 1792 x 828 Liquid Retina HD fényes Multi-Touch IPS LCD • 12 MP Retina Flash vaku előlapi kamera • 12MP/12MP DUAL + True Tone vaku hátlapi kamera • 2G/3G/4G/EDGE/LTE • Wi-Fi 802.11 ac/ax • Bluetooth 5.0 • A-GPS • QZSS • Fényérzékelő • Giroszkóp • Gyorsulásmérő (accelerometer) • Iránytű • Közelségérzékelő (Proximity) • Légnyomásmérő (Barometer) • NFC • Garancia: 36 hónap

Raktáron
Készletinformáció
Ahol azonnal és INGYEN átveheted a terméket - részletek
Szállítás futárral
2-3 munkanap - részletek
279900
Régi ár: 349 900 Ft 279 900 Ft
Állítsd össze saját csomagodat!
APPLE iPhone 11 256GB (MWM92GH/A) Product Red
Válassz kiegészítőt az alábbiak közül!
Válassz kiegészítőt az alábbiak közül!
Válassz kiegészítőt az alábbiak közül!
Az összeállított csomag értéke
Bruttó: 279 900 Ft
 • Kiegészítő kategóriák
 • Okoskiegészítők
 • Töltők, vésztöltők, kábelek
 • Kompatibilis kiegészítők

iPhone 11 részletre

Az iPhone 11 telefonokra is lehetőséged van igénybe venni a részletfizetést. Kedvezményes áruhitel konstrukcióink segítségével akkor is megveheted álmaid telefonját, ha még nincs meg hozzá a teljes összeged.  A vágyott iPhone telefont  OTP hitellel vásárolhatod meg.

Olvasd el most, hogy hogyan vásárolhatsz Iphone 11-et részletre!

 


 

Apple iPhone 11

 

Nagyon el van találva

Az új duplakamera-rendszerrel még többet örökíthetsz meg a körülötted lévő világból. Az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipnek és az egész napos aksiüzemidőnek köszönhetően kevesebb töltéssel több lehetőséget ad a kezedbe. És a legjobb minőségű okostelefonos videókon emlékeid is minden eddiginél szebben mutatnak majd.

 

 

Szerelem mind a hat pillantásra

 

 

Művészet vele rossz fotót lőni

 

Vadiúj duplakamera-rendszer

A széles látószög még szélesebb lett. A megújult kezelőfelületen az új ultraszéles látószögű kamera mutatja, mi történik a képmezőn kívül, amit akár le is fotózhatsz. A videókat mostantól épp olyan egyszerűen készítheted és szerkesztheted, mint eddig a fotókat. A világ leg­népszerűbb kameráján keresztül most teljesen új látószögből láthatod a világot.

 

 

Sokkal pengébb videókat vehetsz fel és továbbcsiszolhatod őket

 

Vedd fel és szerkeszd a legjobb minőségű okostelefonos videókat

Az iPhone 11 minden kamerájával gyönyörű és tűéles 4K-s videókat készíthetsz 60 képkocka/s sebességgel. Az ultraszéles látószögű kamerával négyszer nagyobb területet foghatsz be, így tökéletes az akciófotózáshoz - mondjuk amikor frizbizel a kutyáddal. Ha egy előadást veszel fel, például a gyereked zongoravizsgáját és belezoomolsz a képbe, a hang automatikusan igazodik a videóhoz. És már a videókat is pont olyan könnyedén szerkesztheted, mint a fotókat.

 

 

 

Húzódjatok szét egy kicsit

 

Új, ultraszéles látószögű kamera

Gondolkodj nagyban – az új ultraszéles látószögű kamerával az eddiginél négyszer több minden fér rá a képre. Teljes szépségükben megörökítheted a végtelenbe nyúló tájakat. A fesztiválfotóra ráfér a közönség és a zenekar is. És a nyaralás képein sem kell választanod a család és a táj között – amiért átutaztátok a fél világot.

 

 

 

Kevés a fény? Tökéletes

 

Bemutatjuk az Éjszakai módot

Éjszakai fotózáskor sem kell a sötétben tapogatóznod. Amikor kevés a fény, auto­ma­ti­ku­san bekapcsol az új Éjszakai mód, hogy eddig sosem látott minőségű képeket készíthess. Nem kell vakuznod, a színek természetesebbnek hatnak, a fotók pedig világosabbak.

 

 

A technológia a ragyogó éjszakai fotók mögött

Az éjszakai fényképezés a fotózás egyik örök kihívása. A rekesznek tovább kell nyitva maradnia, ettől pedig elmosódott lesz a kép. Az árnyékos részeken is meg kell őrizni a részleteket a világosabb területek túlexponálása nélkül. És persze a színeknek is természetesnek kell maradniuk.

 

Az iPhone 11 és iPhone 11 Pro széles látószögű kamerája együttműködik az intelligens szoftverrel és az A13 Bionic chippel. Így képes leszel arra, amire iPhone-on eddig még sosem: gyönyörű, részletes képeket készíthetsz sokkal kevesebb fényben is.

 

Az Éjszakai mód auto­ma­ti­ku­san bekapcsol, amikor szükség van rá – például egy gyertyafényes vacsorán. A kioldógomb megnyomásakor a kamera több képet készít, és közben az optikai kép­stabilizálás ellensúlyozza az objektív bemozdulását.

 

Ezután beszáll a kameraszoftver, hogy kiigazítsa a bemozdulásokat. Elveti a túl homályos részeket, és összeilleszti az élesebbeket. Beállítja a kontrasztokat, hogy minden egyensúlyban maradjon. Finomhangolja a színeket, hogy természetesnek hassanak. Utolsó lépésként pedig intelligens módon zajtalanítja a képet, és kiemeli a részleteket.

 

Az eredmény: ki­emel­kedő minőségű, részletgazdagabb, kevésbé zajos éjszakai fotók, amik tökéletesen visszaadják a hely és a pillanat hangulatát.

 

 

Szuper portrék

 

Új távlatok a portréfotózásban

Újfajta portrékat készíthetsz, és a megvilágítást is többféleképpen beállíthatod, miközben az iPhone 11 két kamerája tökéletesen együttműködve lenyűgöző képeket alkot. És a Portré mód már minden kedvenc fotótémáddal működik – két- és négylábú barátaidról is ragyogó képeket készíthetsz.

 

 

Az iOS 13 Monó high-key fény effektjével gyönyörű, stúdióminőségű fekete-fehér portrékat lőhetsz. A szabályozható Portré­meg­világítással pedig átállíthatod a téma megvilágításának erősségét, és elérheted az általad elképzelt hatást.

 

 

 

Smart HDR. Gyűjtsd be a bókokat

 

Új generációs Smart HDR

A Smart HDR minden eddiginél okosabb a gépi tanulásnak köszönhetően. Felismeri az embereket, és a kép többi részétől eltérően kezeli őket. Így az arcokon gyönyörűek a csúcsfények és az árnyékok, a bőrtónusok pedig teljesen természetesnek hatnak. És a háttérben a csodaszép naplemente is káprázatosan fest.

 

 

 

Zajlik az élet? Válts te is videóra.

 

A QuickTake-kel azonnal fel is veheted

Fotómódban is videózhatsz – csak tartsd nyomva az exponálógombot. Ha folytatnád a videofelvételt, húzd jobbra. Amikor a szabadban videózol, az A13 Bionic gépi tanulás segítségével követi a mozgó témát.

 

 

Szelfizz lassított felvételben

 

Íme a slofie

Egy mosoly, egy integetés, egy meglebbenő hajfürt – másodpercenként 120 képkockán minden menőbben néz ki. És az új 12 megapixeles TrueDepth kamerának köszönhetően mindenből több fér a szelfikre. Csak fordítsd el iPhone-odat, és a kamera auto­ma­ti­ku­san kizoomol, hogy több minden férjen rá a képre.

 

 

Kibírja, ha leöntöd vagy összevizezed

 

A legerősebb üvegborítás okos­telefonon

Az előlap és hátlap üvegét dupla ioncserés eljárással edzettük meg.

 

Kétszeres mélységig vízálló

Az iPhone 11 vízállósága: 2 méteres mélységig, 30 percig vízálló – azaz kétszer olyan mélyre merítheted, mint az iPhone XR-t.

 

 

Színt vall

 

Liquid Retina LCD

Az egész előlapot kitöltő kijel­zőn élethűek a színek, és minden lenyűgözően mutat.

 

True Tone

A fehéregyensúlyt a környezeted fényeinek színhőmérsékletéhez igazítja.

 

Felébred, ha megérinted vagy felemeled

Az iPhone-od egy pillantás alatt készen áll.

 

Haptikus érintés

A kontextusmenükkel és a parancsokkal minden fontos feladatot gyorsabban elvégezhetsz.

 

 

Egész napra egy töltés

 

Egész napos aksiüzemidő

A hardver és a szoftver szoros együtt­működésben hozza ki a leg­többet az akkumulátorból, amit a gyorstöltési funkcióval még gyorsabban feltölthetsz.

 

 

Totál Pro chip

 

Az iPhone 11 és iPhone 11 Pro egyaránt az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipet kapta

Az A13 Bionic chip olyan erős, hogy minden gyorsan és akadásmentesen fut vele. Ráadásul a lehető legtakarékosabban működik, így az aksid tovább bírja. Az A13 Bionic annyira fejlett, hogy messze lekörözi a mezőnyt.

 

 

Egy 60 képkocka/mp-es 4K-s videó hatalmas feldolgozási teljesítményt igényel

Az A13 Bionic chipet páratlanul gyors működésre készítettük, és fejlett gépi tanulási képességekkel láttuk el. Így tud az iPhone 11 könnyedén megbirkózni a legnagyobb teljesítményigényű feladatokkal is. Amikor kiterjesztett dinamika­tartománnyal videózol 4K-ban, 60 képkocka/s sebességgel, rengeteg információt zúdítasz a videokódolóra. A legtöbb chip számára ez kihívást jelentene, az A13 viszont könnyedén megbirkózik vele.

 

Képzeld el úgy a videót, mint képkockák sorozatát. Az iPhone 11 hihetetlenül gyors kameraszenzoraival 120 képkockát rögzít másodpercenként – váltogatva a hosszú és a rövid záridőt.

 

A képfelfeldolgozó processzor és a videokódolók minden képkockát azonnal kielemeznek a lehető legtöbb részlet rögzítéséhez. És ezzel még nincs vége: a Neural Engine valós idejű gépi tanulással optimalizálja a jelenet különböző részeit. Például áthangolja az előtérben álló ember megvilágítását, csökkenti a képzajt és kiemeli az égbolt színét. Mindez egy pillanat alatt, auto­ma­ti­ku­san megy végbe.

 

A legjobb minőségű okostelefonos videó előállítása összetett folyamat. De a szupererős A13 Bionic chipnek köszönhetően ebből te semmit sem fogsz érzékelni.

 

Az ujjadat sem kell mozdítani hozzá. A Face ID egyszerűbb és biztonságosabb a Touch ID?nál.

A legbiztonságosabb arcazonosítás okos­telefonon. A Face ID-val azonnal feloldhatod iPhone-odat, és még biztonságosabb, mint a Touch ID. Egy szempillantás alatt bejelentkezhetsz az appokba és felhasználói fiókokba, vagy fizethetsz az Apple Payjel. Beállítása pedig gyors és egyszerű.

 

iPhone 11 adatvédelem

Az iPhone minden funkcióját úgy terveztük, hogy óvja a személyes adataidat. A Face ID nem tárolja és osztja meg a fotódat. Amikor iMessage-eket küldesz vagy FaceTime-olsz, titkosítjuk az összes adatodat. És a Térképek anélkül igazít útba, hogy megosztaná, hol jártál.

 

A Face ID csak nulláknak és egyeseknek lát. És ez így jó.

Minden Apple terméket úgy tervezünk, hogy óvja személyes adataidat. Ezért nem tárolja vagy osztja meg a fotódat a Face ID. Ehelyett arcvonásaidat fejlett technológiákkal pontosan feltérképezve győződik meg róla, hogy valóban te használod az eszközt.

 

Hogyan működik ez pontosan? Amikor először beállítod a Face ID-t, a TrueDepth kamerarendszer 30 000 láthatatlan pontot vetít az arcodra, és infrakamerájával beolvassa a kirajzolódó mintázatot. Az A13 Bionic chip a vonásaidat matematikailag ábrázolva egyedi dom­bor­zati térképet készít. Ez lesz a te mesterkulcsod, amit titkosítva tárolunk eszközöd Secure Enclave nevű zárt területén. Sosem kerül ki iPhone-odról, és az iCloudba vagy az Apple szervereire sem készül róla másolat.

 

Amikor feloldod a telefonod, bejelentkezel egy alkal­mazásba, vagy Apple Payjel fizetsz, a Face ID ugyanezt az eljárást követi: kivetíti a pontokat, és összehasonlítja a kirajzolódó képet a titkosítva tárolt adatokkal. Ha minden egyezik, igazolja a személyazonosságodat. A Face ID alkalmazkodik a külsőd változásaihoz. És arra is figyel, hogy csak akkor oldja fel az iPhone-odat, ha közvetlenül ránézel.

 

Így lehet a Face ID a legbiztonságosabb okostelefonos arcazonosító rendszer. Ráadásul most minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben, többféle szögből és távolságból működik.

 

Megosztás, keresés és játék. Minden eddiginél precízebben.

Ultraszélessávú technológia már az iPhone-on is. Az új Apple-tervezésű U1 chip ultraszélessávú techno­lógiával teszi lehetővé a térérzékelést, így az iPhone 11 pontosan meg tudja határozni a többi U1 chipes Apple eszköz helyét. Mintha saját GPS-ed lenne a nappalidhoz. Ha meg szeretnél osztani valakivel egy fájlt AirDropon, fordítsd iPhone-odat az iPhone-ja felé, és ő lesz az első a listában.

 

 

Mégtöbb...

Specifikáció

 • SzínPiros
 • Operációs rendszerApple iOS 13
 • ProcesszorApple A13 Bionic processzor
 • Kijelző6.1" 1792 x 828 Liquid Retina HD fényes Multi-Touch IPS LCD
 • Kijelző technológiaLCD
 • Fényerő625 nit
 • Háttértár leírás256 GB Belső tárhely
 • Memória4 GB
 • SIM kártya méreteNano-SIM (4FF)
 • SIM kártya foglalatDual
 • Mobil hálózat2G, 3G, 4G, EDGE, LTE
 • Wi-Fi802.11 ac, ax
 • Bluetoothv 5
 • Előlapi kamera12 MP Retina Flash vaku
 • Hátlapi kamera12MP/12MP DUAL + True Tone vaku
 • GPSA-GPS, QZSS
 • Szenzorok és extrákFényérzékelő, Giroszkóp, Gyorsulásmérő (accelerometer), Iránytű, Közelségérzékelő (Proximity), Légnyomásmérő (Barometer), NFC
 • További extrákiBeacon mikroléptékű hely­meghatározás, Face ID arcfelismerés, Por-, csepp- és vízállóság (IP68)
 • Thunderbolt támogatásNem
 • Lighting csatlakozóIgen
 • Audio leírásBeépített hangszórók, Dolby Atmos, Térhatású hangzás
 • Készenléti időAkár 65 óra (zenehallgatás)
 • Beszélgetési időAkár 17 óra (videólejátszás)
 • Méret150.90x75.70x8.30 mm
 • Súly194.00 g
 • Doboz tartalmaiPhone készülék iOS 13 operációs rendszerrel, EarPods Lightning csatlakozóval, Lightning–USB átalakító kábel, USB hálózati adapter, Dokumentáció
 • Garancia36 hónap
Mégtöbb...
Értékeld a terméket, és mondd el véleményed, tapasztalataidat!
Te hány csillagra értékeled a terméket?
APPLE iPhone 11 256GB (MWM92GH/A) Product Red
Az értékelést írta:

Nagyon megéri tőlük rendelni, véleményem szerinz megbízhatóak!!