Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játékmegjelenés 2020 novemberben

Top 5 játékmegjelenés 2020 novemberben

Az év végéhez közeledve egyre durvább játékmegjelenések lesznek, hiszen a nyári uborkaszezon utánra időzítenek leginkább a fejlesztők, már csak a Karácsony közeledte miatt is.

Arról nem is beszélve, hogy a két legnagyobb konzolgyártó, a Sony és a Microsoft is novemberben jelenteti meg következő generációs konzolaikat, amelyekhez több játék megjelenés is igazodik!

Assassin’s Creed Valhalla

(Megjelenés 2020.10.10. Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Stadia, PC)
(Megjelenés 2020.10.12. PS5)

Az Assassin’s Creed sorozatot szerintem sokaknak nem kell bemutani. Nyílt világban szaladgálhatunk profi bérgyilkos képében, szinte minden épületre felmászhatunk, tetőkön ugrálhatunk a küldetések teljesítése közben. Kicsit most vált az Ubisoft a megszokottól, hiszen az új rész Viking korban játszódik majd, és természetesen csodaszép grafikával fog rendelkezni.

XIII (Remake)

(Megjelenés 2020.10.10. PS4, Xbox One, Switch, PC)

A XIII-ra talán csak a jóval idősebb olvasóink emlékeznek, hiszen egy 2003-as játékról beszélünk, ami a maga korában fantasztikusan egyedi képregényszerű 3D grafikával és igazi kémes hangulattal, valamint egyedi humorral rendelkezett. Ennek a gyöngyszemnek a Remake-je készült most el, és azt kell mondanom, hogy jó munkát végeztek a srácok a PlayMagic-nél.

Just Dance 2021

(Megjelenés 2020.10.12. PS4, Xbox One, Switch, Stadia)
(Megjelenés 2020.10.24. PS5, Xbox Series X/S)

A Just Dance, mint a Fifa, minden évben megjelenteti legújabb táncos közösségi platformját. Igazi partyjáték akár 6 fő részére! Minden évben kicsit jobb grafikát, és ami a legfontosabb, a legfrissebb slágereket hozza a tánctérre, ami a legtöbb esetben a nappalink közepét jelenti.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

(Megjelenés 2020.10.12. PS4, PS5)

Talán a legnagyobb port a Miles Morales pókember kavarta, hiszen egy kiegészítő történetet kapunk, így sokan nem is teljes játéknak tekintik. Pedig bizony egy önálló, szuper története lesz, és Pókmacsek is szerepet kap a Pókarc mellett. Arról nem is beszélve, hogy a PS5-ös kiadás lenyűgöző grafikája ámulatba ejtheti majd a szerencsés PS5 tulajokat, akiknek sikerül idén beszerezni a konzolt.

Call of Duty: Black Ops Cold War

(Megjelenés 2020.11.13. PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, PC)

A COD rajongói most a hideg háborút kapják a nyakukba. Iszonyatosan változatos tereppel akár single, akár multiplayer módról legyen szó. A grafika letaglózóan gyönyörű, a képi világ zseniális. Kíváncsian várjuk november 13-at, hogy az új konzolokon mit fogunk kapni egy erős PC variáns mellett.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Legjobb üzleti laptop ajánlatok [2021 május]

Sokan, sok üzleti notebook ajánlattal bombázhatnak most, de te ne vessz el közöttük!Leszűkítettük neked a …