Kezdőlap / Cikkek / Top 5 játék megjelenés 2021. szeptember

Top 5 játék megjelenés 2021. szeptember

Vége van a nyárnak, elkezdődött az iskola, és ezzel egy időben árasztanak el minket jobbnál jobb játékokkal a kiadók a szülők legnagyobb örömére. Lássuk, miket érdemes beszerezni 2021 szeptemberében!

1. Sonic Colours: Ultimate

Elérhető: 2021. szeptember 7. (PS4, XBO, PC, Switch)

Sonicot senkinek sem kell bemutatni, szerintem csak az nem tudja miről van szó, aki a Super Máriót sem ismeri. Ebben az új, őrülten pörgős 3D játékban ismét Dr. Eggman ellen kell harcolnunk. Változatos pályák és irtózatos sebesség vár minden függőt, aki belevág Sonic legújabb kalandjaiba. Ráadásul az összes platformon elérhető!

2. Life is Strange: True Colors

Elérhető: 2021. szeptember 10. (PS5, PS4, XSX/S, XBO, Switch, PC)

A legújabb Life is Strange ismét izgalmas, szívszorító és egyben misztikus történetmesélő játékot rejt magában. Végre nem epizodikus megjelenéssel találjuk szembe magunkat, hanem az összes rész egyszerre jelenik meg, így nem kell várnunk. Korábban izgalmas történeteket kaptunk, de ez most talán az eddigieknél is izgalmasabb lesz!

3. NBA 2K22

Elérhető: 2021. szeptember 10. (PS5, PS4, XBX/S, XBO, Switch, PC)

A sportjátékok minden évben hozzák a legújabb kiadásaikat, nincs ez másként az NBA 2K22 esetében sem. Jobb grafika, friss adatbázis és lehengerlő játékélmény fogad minket. Nézzétek csak, milyen hangulatos előzetest raktak össze! Nincs jobb, mint a haverokkal csapatni egy kosármeccset a kanapén ülve!

4. Kena: Bridge of Spirits

Elérhető: 2021. szeptember 21. (PS5, PS4, PC)

Kellemes hangulatú, szerethető karakterrel jön a Brida, ami egy apró lényekkel teli világban játszódó, izgalmas kalandjáték. Egy elhagyott falu szentélyét kutathatod fel, a játék során pedig az erdő mélyén rekedt, ártatlan lelkek felszabadítása lesz a legfontosabb feladatod. Jól kitalált harcrendszerével szórakoztató időtöltést jelenthet a legkeményebb ellenfelekkel szemben is, hiszen az elátkozott elemeknél rosszabb is vár majd rád!

5. Lost Judgement

Elérhető: 2021. szeptember 24. (PS5, PS4, XSX/S)

A SEGA és az RRG Studio a Judgement történetszálát folytatják a Lost Judgementben. Főhősünk Takayuki Yagami egy roppant veszélyes szituációban találja magát. A magánnyomozó, aki korábban ügyvéd volt, egy olyan ügybe keveredett, aminek nem lesz egyszerű a végére járni. Izgalmas harcrendszerrel és továbbfejlesztett játékmechanikával találkozhatunk. Nem kell csalódnunk a Yakuza sorozat alkotóinak köszönhető játékban!

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

20220803_notebookhu_lg_dualup_monitor_teszt

LG 27,6″ 16:18 DualUp monitor teszt | nem mindennapi látvány

Az LG régóta benne van az IT szektorban, így nem kevés eszközzel képviselteti magát, legyen …