Kezdőlap / Cikkek / Tévedhetetlen ajándékötletek karácsonyra

Tévedhetetlen ajándékötletek karácsonyra


Igaz, hogy még csak december elején tartunk, de a szemfüles ajándékozók már rég elkezdtek készülni a nagy karácsonyi nyüzsgésre. Szinte mindenki az utolsó pillanatban próbálja meg beszerezni az ajándékokat barátainak, családtagjainak éppen ezért jócskán megnő a várakozási idő a boltokban, vagy a kiszállításnál. Ezért érdemes előre gondolkodni és jóval karácsony előtt összeállítani a listát, illetve megszerezni a legfontosabb hozzávalókat. Mai cikkünkben mi a másodikra koncentrálunk: öt olyan ajándék ötletet hozunk el, amiből bátran lehet válogatni fiataloknak és idősebbeknek is egyaránt!

A tökéletes karácsonyi telefon

Karácsonykor gyakoriak a nagyobb, drágább ajándékok éppen ezért az sem meglepő, ha valakinek telefon szerepel a Jézuskához írt listáján. Ha azonban még semmi ötleted sincsen arról, hogy melyik készüléket vedd meg szerettednek, akkor se csüggedj! A Samsung Galaxy A30S egy nagyon jó középkategóriás választás mindenki számára. Tudásának köszönhetően még az iPhone-okkal is vetekszik, azonban nem olyan drága, mint előbb emlegetett versenytársai! A készülékről nem olyan régen egy bővebb bemutatónk is megjelent, amit itt tudsz elolvasni, vagy a videós tesztünkben még jobban szemügyre venni:

Drón, hogy ne csak a karriered szárnyaljon                

2017 óta hazánkban is nagyon nagy a drónőrület. Sokan YouTube videóikhoz forgatnak külső jeleneteket vele, de az sem egyedi, ha valaki egy kiránduláson szeretne felsőnézetes fotókat lőni (mi pedig már esküvőről is láttunk ezzel a repülő masinával készült képeket). A fiatalabb generáció nem meglepő módon, egyenesen imádja a drónokat, mivel nem csak fotózni lehet velük, de az irányítást is ők kaparinthatják meg és könnyen pilótának érezhetik magukat! Így nem is tudunk talán jobb ajándékot ajánlani azoknak, akik szeretnek a szabadban túrázni, minőségi képeket készíteni, vagy csak kiélvezni a repülést a talajon maradva.

A klaviatúrából sosem elég

Mi aztán már csak tudjuk, hogy a billentyűzet egy igen gyorsan fogyó eszköz! Éppen ezért nagyszerű ajándék lehet a család összes tagjának. A fiatalabb generáció például inkább az esztétikus perifériákat kedveli, így a gamer-billentyűzetet (aminek a teljesítménye is sokkal magasabb) kifejezetten nekik találták ki. De tényleg bárki örülni fog majd egy ilyen ketyerének: az is aki az irodában fogja használni, de az is aki otthon vagy esetleg az iskolában.

Okos kütyü mindenkinek

Az aktivitásmérő egy olyan ajándék, ami szinte minden korosztálynak jól jöhet. A fiatalabbak a sportoláshoz használhatják leginkább, ezzel még eredményesebbé téve az edzéseket. Az idősebb generációnak pedig az általános állapotuk ellenőrzéséhez és a legfontosabb napi teendők elvégzéséhez (pulzusmérő, lépésszámláló) nyújthat nagy segítséget a kis óra szerű karkötő.

Ajándék a filmőrülteknek…

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön egy olyan ajándék, ami mindenki számára hasznos, mégis kevesen kapják karácsonyra. Ez pedig nem más, mint a pendrive. Nem tűnik olyan érdekes ajándéknak, mint a többi, viszont talán annál hasznosabb! Mindegy, hogy a kiszemelt egyetemre jár-e, a munkájához sok PPT-t kell csinálnia vagy esetleg imádja a filmeket és mindig magánál szereti tartani a kedvenceit! A pendrive ugyanis mindenkinek jó megoldás arra, hogy tárolja a legfontosabb adatait, képeit vagy azt, amit kedve tartja! Ráadásul nagyon könnyű személyessé tenni, ha pár régi képet rámentünk meglepetésként!

Teljesen meg vagy lőve ajándékozás terén? Semmi gond! Válaszd az ajándékkártyánkat, és hagyd, hogy az ajándékozott válasszon helyetted!

Comments

Kapcsolat Tarcsi Szilvia

Talán ez is érdekel

Nincs szükséged új notebookra!… vagy mégis?

Kíváncsi vagy, hogy szükséged van-e notebookra? Esetleg a régit érdemes lenne-e lecserélned? Ezekre a kérdésekre …