Kezdőlap / Cikkek / Legjobb gyereknapi ajándékok 2021

Legjobb gyereknapi ajándékok 2021

A gyerkőcök minden évben várják azt az egy napot, amit minden évben csak nekik szentelnek.

Mikor van gyereknap 2021-ben?

A gyereknap Törökországból származik, viszont annak időpontja országonként eltér. Sőt, Magyarországon az 50-es évek előtt nem is gyereknap, hanem gyerekhét volt, ugyanis tényleg egy hétig tartott. Az 50-es évek után viszont már fixen minden évben május utolsó vasárnapjára esik. Idén, azaz 2021-ben május 30-án lesz gyereknap.

Ajándékötletek gyereknapra

Rengeteg kisebb-nagyobb ajándékkal lehet a gyermekeknek örömet szerezni, össze is szedtünk pár nagyszerű ajándékot, amivel örömet csalhatunk gyermekeink arcára.

World Of Tanks ajándékok gyereknapra

Legyen akár egy WoT kulcstartó, ha ajándékról van szó, esetleg egy szuper tankos bögre, vagy esetleg sapka, mind zseniális ötlet, ami csemeténket kedvenc játékára, szórakozásra emlékezteti.

Videójátékok gyereknapra

Akár PC játék, Xbox játék vagy Playstation játékról legyen szó, a gyerkőc biztos örül, ha új játékot kap játék platformjára. Ehhez is ajánlunk párat. Xboxra a Moster truck Chapionship remek választás, ami természetesen kapható PS4-re és PC-re is. Playstation 4-re a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales egy rettentő jó game, de persze PS5 verzió is kapható. PC-re pedig jó döntés az Assassin’s Creed: Valhalla, ami ugyanúgy kapható a többire is, akár PS4, PS5 vagy Xbox legyen otthon.

Gamer kiegészítők gyereknapra

Ha igazi gamer a csemete, biztosak lehetünk benne, hogy örülni fog egy komoly gamer egérnek, mint például a White Shark GM-9002 Lancelot. Elég ránézni, nem mindennapi látvány és használatról, kényelemről még nem is beszéltünk. Viszont gamer fejhallgatókból is van néhány igazán jóféle, mint például az MSI H991 beépített, kihúzható mikrofonnal. Persze egy jó gamer szék sem árt, ha van otthon, hiszen több óra gépezés igazán fárasztó és a helyes, kényelmes testtartás nagyopn fontos. Erre a feladatra tökéletes a Gamdias Zelus E1-L gamer szék!

Játékkonzol gyereknapra

Ha kicsit komolyabb ajándékban gondolkodunk, akkor egy játékkonzol rettentő jó választás lehet, akár Xbox, PlayStation vagy Nintendo Switch legyen az, amiről a gyerek álmodik. Érdemes akár már játékokkal, plusz kontrollerrel együtt vásárolni. Ezzel tuti Te leszel az év apukája vagy anyukája!

Gamer notebook gyereknapra

Teljes mértékben elképzelhető, hogy nem konzol párti a gyerek, vagy egyébként is szüksége van egy notebookra tanuláshoz is, így gamer laptopot szeretnénk neki vásárolni. Erre is megmutatjuk a legjobb ár/érték arányú, belépő szintű, közép- és felsőkategóriás gamer notebookokat.

Drón gyereknapra

További jó ajándék lehet, ráadásul szabadtérre is kiváló szórakozást nyújtanak a drónok, melyek közül a DJI Tello-t ajánljuk abszolút kezdő gyereknek, iszont ha komolyababt szeretnénk egy picivel, a DJI Mavic Mini már nem rossz választás, de DJI Mavic Mini 2 drón még az előzőeknél is komolyabb tudással rendelkezik.

1. LENOVO LEGION 5 15IMH05

A LENOVO LEGION a legjobb gamer sorozat a Lenovo portfóliójából. A Lenovo Legion 5 15IMH05 pedig egy nagyon jó belépőszintű hardvert tartogat, amivel már bátran el lehet játszadozni. FHD kijelzője 120Hz-es, így erre sem lehet panasz. 8GB DDR4 2933MHz memóriát, 256GB SSD-t pakoltak bele. Az nVidia GeForce GTX 1650 4GB DDR6 grafikus vezérlő pedig teszi a dolgát kézen fogva a 10. generációs i5-10300H procival, ami 8M Cache mellett akár 4,5GHz órajelre is képes.

2. ASUS ROG STRIX G15 G512LV

Az ASUS mindig is büszke volt AUS ROG sorozatukra, amely gamer fronton mindig is nagyot ütött. Nem is akármilyen megjelenéssel rendelkezik az ASUS ROG STRIX G15 G512LV gamer notebook sem, és akkor még nem beszéltünk a komoly hardverről, amit belepakoltak. Kezdjük is a 10. generációs i7-10870H procival, ami 16M cache-el rendelkezik, az órajele pedig akár 5GHz-et is elérheti. Memóriából GB DDR4 3200MHz-el rendelkezik, tárhely gyanánt pedig 512GB SSD-t kapott. A lényeg viszont a grafikusvezérlőben leledzik, hiszen az egy nVidia GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 memóriával. Nincs az a játék, ami ne futna el virgonc módon rajta.

3. MSI GP66 LEOPARD 10UG

Elérkeztünk az egyik legerősebb, legújabb, legfejlettebb gamernotebookhoz, ami kínálatunkban megtalálható. Nem, nem a legdrágább gamner notebook, hanem a legjobb ár/érték arányú a felső kategóriából. Az MSI G sorozat készülékei mindig is tudták, “mitől döglik a légy” és nincs ez most sem másképp. 10. generációs i7-10750H processzora 12M Cache-el és akár 5GHz-es működési órajellel rendelkezik, memória terén viszont 16GB DDR4 3200MHz, tárhelyként pedig 512GB SSD teljesít szolgálatot. És most kapaszkodjatok, a grafikus vezérlő jön, ami nem más, mint a legújabb nVidia GeForce RTX 3080 8GB GDDR6-al. Ami ezen nem fut, az nem is létezik 😀

Hagyományos gyereknapi programok

Hagyományos gyereknapi programok sajnos vélhetően még idén sem lesznek, de jövőre talán már lehet azt a megszokott módon ünnepelni. El lehet menni az állatkertbe, moziba, kirándulni, stb. Sok program várja a családokat általában a Városligetben vagy akár a Balatonon is.

Online gyereknapi programok

Online gyereknapi programok vajon létezhetnek? Hát persze! Egy jó játék a gyerekkel, vagy akár teznek online szabadulószobák is, amely kellő izgalmat és szórakozást hoz a gyerek és az egész család életébe.

Comments

Kapcsolat Orosz Mihály

Talán ez is érdekel

Mindent a zsarolóvírusokról

Sokan hallhattatok már a zsarolóvírusokról, de hogy mik is azok pontosan, hogyan ismerhetők fel és …